Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Zuiderduin Wellness Facial arrangement

Tijdens dit beautyarrangement wordt er geen aandacht geschonken aan uw lichaam, maar aan uw gezicht! Met het Wellness Facial arrangement krijgt u een gezichtsbehandeling, gezichtsmassage, masker en nog veel meer.

vanaf € 99,- p.p.
Er zijn 5 reviews gegeven. 7.8
Gezichtsbehandeling
Gezichtsbehandeling
Ontspannende rugmassage
Welkom bij het Wellness Center
Behandelruimte
Wellness Center in Egmond aan Zee

Bij dit Wellness Facial dagarrangement is inbegrepen:

 •  10.30 uur Ontvangst
 •  Koffie/thee munt voor de naastgelegen brasserie (badjas en slippers verplicht)
 •  Gebruik van saunafaciliteiten waaronder; gebruik van infrarood cabine, Finse sauna’s, zoutsauna, Japanse baden, stoombad, een lounge sauna, zwembad, whirlpool
 •  Gezichtsbehandeling bestaande uit; reiniging middels milk, peeling, oneffenheden verwijderen, gezichtsmassage, masker, lotion, dagcrème, 55 minuten
 •  Tijdens het masker een nek, schouder, decolleté massage
 •  Hydrojet massage, massage op een verwarmd waterbed middels pulserend water, 20 minuten
 •  Gebruik van een badlaken

Prijs: € 99,00 p.p. 

De prijs van dit Wellness Facial dagarrangement in Egmond aan Zee is geldig tot 31 december 2018.

Verzorgende gezichtsbehandeling

Tijdens dit beautyarrangement wordt er geen aandacht geschonken aan uw lichaam, maar aan uw gezicht! Met het Wellness Facial arrangement krijgt u een gezichtsbehandeling, gezichtsmassage, masker en nog veel meer. Daarnaast worden uw nek, schouders en decolleté tijdens het masker gemasseerd.

Wellness Center met persoonlijke aandacht

Bij het Wellness Center kunt u de alledaagse zorgen loslaten en ultiem genieten van verzorging en ontspanning. Wij stellen onze faciliteiten graag tot uw beschikking. Geniet van de zuiverende werking van de zoutsauna.  

Uw spierspanningen verdwijnen door diverse massages en de infrarood cabine, Finse sauna’s, Japanse baden, stoombad, een lounge sauna, zwembad, whirlpool.

Scala aan behandelingen

Een scala aan behandelingen in een van onze schoonheidssalons afgestemd op uw huid: dermaOxy O² behandelingen, peelingen met aanvullende thuisverzorging, voetspa’s en dat in een prachtige ambiance.

Wij staan garant voor kwaliteit en net dat stukje persoonlijke aandacht waarbij u niet opgaat in de menigte maakt het een beleving op zich. 

Slechts op 10 minuten autoafstand van Alkmaar, gelegen op 100m aan het strand van Egmond aan Zee. Het Wellness Center is gevestigd in het 4-sterren hotel, u kunt dit dan ook prima combineren met een overnachting en beautyprogramma.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

GezichtsbehandelingOntspannende rugmassageWelkom bij het Wellness CenterBehandelruimteWellness Center in Egmond aan Zee
7.8/10
beoordeling
7.8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 5 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 7
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
11-04-2017 09:20

Helpdesk was heel effectief en vriendelijk. Cijfer: 9 Alle behandelingen waren goed. Ruimte niet overzichtelijk.

gebruiker 8
Petra Vast-Blom
46 jaar
gebruiker Aanbevolen
22-04-2013 12:45

We hebben een heerlijke dag gehad bij de Wellness!
We hebben geen op en aanmerkingen!

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
03-03-2013 11:11

Alles was goed verzorgd.

gebruiker 8
G. Stoke
gebruiker Aanbevolen
25-10-2011 08:36

Was heerlijk, zat wel duidelijk verschil in de manier van behandelen dus masseren etc. Een sapje naast het water zou wel lekker zijn. Lunch prima.

gebruiker 8
M. van der Westen
gebruiker Aanbevolen
11-05-2010 10:54

Mijn schoonzusjes en ik hebben me moeder voor moederdag meegenomen voor een dagje wellnes en ontspanning. Het was leuk en gezellig. Zeker de moeite nog een keer waard.

Over Onze partner

Ultieme Ontspanning

In deze Beauty & Spa in Egmond aan Zee kunt u de alledaagse zorgen loslaten en ultiem genieten van verzorging en ontspanning. Wij stellen onze saunafaciliteiten graag tot uw beschikking.

Scala aan behandelingen

Een scala aan behandelingen in een van onze schoonheidssalons afgestemd op uw huid: dermaOxy O² behandelingen, peelingen met aanvullende thuisverzorging, voetspa’s en dat in een prachtige ambiance. Wij staan garant voor kwaliteit en net dat stukje persoonlijke aandacht waarbij u niet opgaat in de menigte maakt het een beleving op zich.

Beauty & Spa

Het Wellness Center is per 25 mei 2018 geheel vernieuwd en is verder gegaan onder een nieuwe naam: Zenmoodz Beauty & Spa. Hier kunt u heerlijke behandelingen en arrangementen boeken en daarnaast ontspannen in de infrarood cabine, Finse sauna’s, zoutsauna, Japanse baden, stoombad, een lounge sauna, zwembad, whirlpool. Zenmoodz heeft ook een eigen shop waar u terecht kunt voor heerlijke verzorgingsproducten. Ook vindt u er een collectie sieraden onder andere van Qoss en Waits, tassen en kunt u inspiratie opdoen voor het geven van leuke cadeaus. Verwen u zelf dus en neem gerust een kijkje in de shop als u na een ontspannen dag huiswaarts gaat.

Handig om te weten

 •  De Beauty & Spa is in het 4-sterren hotel gevestigd (gelegen op 100 meter van het strand)
 •  Een badjas en slippers zijn verplicht en het dragen van badkleding is niet toegestaan in de saunafaciliteiten
 •  Badkleding wel meenemen voor het zwembad! Verplicht te dragen
 •  Een badjas is uitsluitend te koop vanaf € 17,50 per stuk. Badjassen worden niet verhuurd.
 •  Handdoeken zijn te huur per set voor € 2,75
 •  Onder begeleiding van een volwassene zijn kinderen van 13 tot en met 17 jaar zijn welkom (kinderen jonger dan 13 jaar zijn niet toegestaan).
 •  Op de dag van vertrek kunt u als hotelgast, vrij gebruik maken van zwem- en saunafaciliteiten tot 12.00 uur.
 •  Dagelijks geopend van 10:00 - 22:00 uur.

Egmond aan Zee

Egmond aan Zee heeft een prachtig breed zandstrand, strandpaviljoens, zeil- en surfmogelijkheden, het gezellige centrum met toeristische winkeltjes, terrassen en restaurantjes, maar ook een adembenemend mooi duinreservaat. Voor een heerlijk weekendje lekker uitwaaien of een paar dagen fietsen, wandelen of gewoon heerlijk genieten bent u in Egmond aan Zee helemaal op de juiste plek.

" Mijn schoonzusjes en ik hebben me moeder voor moederdag meegenomen voor een dagje wellnes en ontspanning. Het was leuk en gezellig. Zeker de moeite nog een keer waard. "

Anoniem 11-05-2010 10:54

Uw laatst bekeken uitjes
foto