Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

De Middag van de Kamper Kogge – Zeiluitje in Overijssel

De Middag van de Kamper Kogge is een zeildag beleven op een reconstructie van een kogge uit de 14e eeuw. Dit schip is gebouwd naar aanleiding van de vondst van een wrak in de Flevopolders. Deze avontuurlijke middag begint met een rondleiding en eindigt met een heerlijke barbecue!

vanaf € 112,50 p.p.
Spakenburgse Botter
Spakenburgse Botter
Spakenburgse Botter
Spakenburgse Botter
Spakenburgse Botter
Spakenburgse Botter
Spakenburgse Botter
Spakenburgse Botter

Bij dit middagje uit zeilen is inbegrepen:

  •  Huur schip voor 2,5 uur
  •  Rondleiding op de Koggewerf
  •  Schippersborrel met verse haring
  •  Borrelhapjes
  •  BBQ of visbakken
  •  Onbeperkt consumpties
  •  Servicekosten

All-In Prijs

All-In Prijs: € 112,50 p.p. exclusief btw.
Er kunnen maximaal 12 personen mee aan boord.
De overige personen gaan met Kamper botters mee.
Minimum aantal personen: 12 en maximum aantal is 80.

De prijs van deze zeilmiddag is geldig tot en met 31 december 2018.

Een middag zeilen vanaf de Kamper Kogge

De Middag van de Kamper Kogge is een zeildag beleven op een reconstructie van een kogge uit de 14e eeuw. Dit schip is gebouwd naar aanleiding van de vondst van een wrak in de Flevopolders. Deze avontuurlijke middag begint met een rondleiding en eindigt met een heerlijke barbecue!

Het programma

13.00 uur: Ontvangst op de Koggewerf voor een rondleiding door de verhaal vertellers(Theater)
14.00 uur: Afvaart. De Zeilen worden gehesen en de tocht over de IJssel kan beginnen
14.30 uur: Schippersborrel met verse Haring
15.30 uur: Borrelhapjes

Tijdens het varen wordt u natuurlijk goed verzorgd met de nodige consumpties

16.30 uur: Aankomst in de haven van Kampen
16.30 uur: Begin van het barbecue bij de Taveerne en/of het op traditionele wijze visbakken aan boord van onze schepen in de haven
18.30 uur: Einde

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Spakenburgse BotterSpakenburgse BotterSpakenburgse BotterSpakenburgse BotterSpakenburgse BotterSpakenburgse BotterSpakenburgse Botter

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over BotterEvents.nl

Algemeen

Vissen, zeilen, aanpakken, dat was het leven van een Spakenburger visserman. Met zijn botter bedwong hij de ruige zuiderzee. Een week van huis om terug te komen met o.a haring en paling. Gelukkig is het allemaal niet zo erg meer, maar het hijsen van de zeilen, het bedienen van de zwaarden en de helmstok vasthouden is samen met de schipper nog steeds een must.

Een dag deze nostalgie beleven kan nog op deze varende monumenten van meer dan 100 jaar oud. Met verschillende mogelijkheden van haring happen tot visroken . Bij slecht weer kunnen we altijd terecht in ons oergezellige schippershuys of in ons museumcafé De Korporaal, waar de nostalgie van vroeger herleeft.

BotterEvents.nl

U kunt een Botter huren bij BotterEvents.nl voor familieuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuildingsactiviteiten, Botter races, workshops, themafeesten, vergaderbijeenkomsten en nog veel meer.

Botters

Van de 55 botters die er momenteel nog zijn hebben wij er 5 in ons bezit, daarnaast bezitten wij een Wieringer Aak. Er liggen in Spakenburg momenteel nog 30 schepen in de museum haven.

De authentieke schepen zijn zorgvuldig gerestaureerd en varen met schipper en knecht voor ieder die dat wil.

De botters waarvan er vroeger meer dan 200 waren in Spakenburg, zijn stuk voor stuk historische monumenten met een eigen verhaal. De wieringeraak WR54 is een speciaal verhaal. Dit schip heeft vele jaren op Wieringen gevist en is geheel authentiek.

Kijk voor meer informatie op BotterEvents.nl en neem via het contact formulier contact met ons op !

Vertrekhavens

- Spakenburg
- Kampen
- Huizen
- Elburg

Kampen

Hanzestad Kampen ligt in de regio IJsseldelta met prachtige natuurschoon en veel water. De Hanzestad is een gezellige en veelzijdige stad met een sfeervol historisch centrum. Door de vele musea en attracties, evenementen en het gezellige winkel- en uitgaansgebied is het hier heerlijk vertoeven voor 1 of meerdere dagen.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto