Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Dagje uit in Kampen met vriendinnen – Zeilen met High Tea

In een voor u gereserveerde ruimte kunt u genieten met elkaar van verschillende soorten thee en met zorg bereidde en bijpassende lekkernijen. Ontdek de bijzondere kant van culinair en cultuur tijdens dit arrangement.

vanaf € 99,95 p.p.
Spakenburgse Botter
Spakenburgse Botter
Een zeildag met vrienden op botters op het IJsselmeer
Spakenburgse Botter
Familie-uitje op het water boekt u op een botter
Genieten van een zeildag op het IJsselmeer

Dit dagje uit in Kampen is inclusief:

 •  Huur schip voor 2 uur
 •  Ontvangst met koffie/thee
 •  Lunch
 •  Schippersborrel met verse haring
 •  High Tea
 •  Onbeperkt consumpties
 •  Servicekosten

Prijs: € 99,95 p.p. exclusief btw.
Duur: van 12.00 tot 18.00 uur
Minimum aantal personen is 12.

De prijs van dit dagje uit in Kampen is geldig tot en met 31 december 2018.

Bezoek Hanzestad Kampen met vriendinnen

Hanzestad Kampen is een gezellige en veelzijdige stad met een sfeervol historisch centrum. De vele musea en attracties, evenementen, een gezellig winkel- en uitgaansgebied en een uniek buitengebied, staan garant voor één of meerdere dagen genieten. Maar liefst 500 monumenten in de binnenstad bepalen de unieke sfeer van de historische Hanzestad Kampen. Een aantal van deze monumenten vindt zijn oorsprong in het rijke Hanzeverleden en de tabaksindustrie. 3 Prachtig bewaard gebleven stadspoorten, vele monumentale panden en statige koopmanshuizen, bijna allemaal op loopafstand van elkaar, maken Kampen bijzonder geschikt om zelf te ontdekken.

Genieten van een Chinese High Tea mt 4 gangen

1e gang: Een witte thee uit China. De theeblaadjes zijn gearomatiseerd met pure jasmijnbloesem en opgerold tot fijne parels. De thee is fijnfruitig en zoet.

 •  Chocolade Brownies met amandelschaafsel en verse aardbeien
 •  Scones met clotted cream en lemon curd

2e gang: Si Ji Chun thee Een blauwgroene thee uit Taiwan. De theeblaadjes zijn heldergroen. De thee is complex met tonen van bloemen, fruit en honing.

 •  Sandwiches met een tapenade van zontomaten
 •  Komkommer
 •  Biologische trostomaat en oude kaas
 •  Zalm rolletje met groene kruiden en pesto

3e gang: Xin Yang Mao Jian thee Een groene thee uit China. De theeblaadjes zijn frisgroen. De thee heeft smaakelementen van groente en licht geroosterde hazelnoten.

 •  Mini Quiche van kaas en bieslook
 •  Engelse cheese cake
 •  Authentieke engelse cake

4e gang: Su Hong thee Een rode thee uit China. De theeblaadjes zijn kort en donkerrood. De thee is vol en zoet met een duidelijke smaak van chocolade.

 •  Petit fours met vers fruit
 •  Assortiment koekjes uit de “oude tijd” en ambachtelijke Bonbons

Het programma

12.00:uur Aankomst met Koffie en/of thee
12.30: uur Lunch
13.00: uur Historische vertelling Visserij en botters en indeling schepen
13.15: uur Vertrek voor een zeiltocht op de vroegere Zuiderzee
13.30: uur Schippersborrel met verse Haring

Tijdens het varen wordt u goed verzorgd met de nodige consumpties

15.15: uur Binnenkomst haven van Kampen
15.30: uur Begin High Tea
17.30: uur Einde bezoek
17.45: uur Na borrelen
18.00: uur Einde arrangement

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Spakenburgse BotterEen zeildag met vrienden op botters op het IJsselmeerSpakenburgse BotterFamilie-uitje op het water boekt u op een botterGenieten van een zeildag op het IJsselmeer

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over BotterEvents.nl

Algemeen

Vissen, zeilen, aanpakken, dat was het leven van een Spakenburger visserman. Met zijn botter bedwong hij de ruige zuiderzee. Een week van huis om terug te komen met o.a haring en paling. Gelukkig is het allemaal niet zo erg meer, maar het hijsen van de zeilen, het bedienen van de zwaarden en de helmstok vasthouden is samen met de schipper nog steeds een must.

Een dag deze nostalgie beleven kan nog op deze varende monumenten van meer dan 100 jaar oud. Met verschillende mogelijkheden van haring happen tot visroken . Bij slecht weer kunnen we altijd terecht in ons oergezellige schippershuys of in ons museumcafé De Korporaal, waar de nostalgie van vroeger herleeft.

BotterEvents.nl

U kunt een Botter huren bij BotterEvents.nl voor familieuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuildingsactiviteiten, Botter races, workshops, themafeesten, vergaderbijeenkomsten en nog veel meer.

Botters

Van de 55 botters die er momenteel nog zijn hebben wij er 5 in ons bezit, daarnaast bezitten wij een Wieringer Aak. Er liggen in Spakenburg momenteel nog 30 schepen in de museum haven.

De authentieke schepen zijn zorgvuldig gerestaureerd en varen met schipper en knecht voor ieder die dat wil.

De botters waarvan er vroeger meer dan 200 waren in Spakenburg, zijn stuk voor stuk historische monumenten met een eigen verhaal. De wieringeraak WR54 is een speciaal verhaal. Dit schip heeft vele jaren op Wieringen gevist en is geheel authentiek.

Kijk voor meer informatie op BotterEvents.nl en neem via het contact formulier contact met ons op !

Vertrekhavens

- Spakenburg
- Kampen
- Huizen
- Elburg

Kampen

Hanzestad Kampen ligt in de regio IJsseldelta met prachtige natuurschoon en veel water. De Hanzestad is een gezellige en veelzijdige stad met een sfeervol historisch centrum. Door de vele musea en attracties, evenementen en het gezellige winkel- en uitgaansgebied is het hier heerlijk vertoeven voor 1 of meerdere dagen.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto