Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Vriendinnenuitje Zeilen en Cocktails shaken voor een gezellig avondje uit

Zin in een gezellig avondje uit met de meiden? Wat dacht u van zeilen met een botter en een cocktail workshop! Dat is nog eens iets anders dan de normale vriendinnenuitjes. Stap in Huizen aan boord van een botter, maak een schitterende tocht en bij terug komst samen cocktails shaken.

vanaf € 99,95 p.p.
Een zeildag met vrienden op botters op het IJsselmeer
Een zeildag met vrienden op botters op het IJsselmeer
Spakenburgse Botter
Spakenburgse Botter
Spakenburgse Botter
Spakenburgse Botter

Dit vriendinnenuitje is inclusief

 •  Huur schip voor 2 uur
 •  Ontvangst met soep en stokbrood
 •  Palaver
 •  Schippersborrel
 •  Cocktailworkshop
 •  Onbeperkt consumpties
 •  Servicekosten

ALL-In Prijs: € 99,95 p.p.

Minimum aantal personen: 12

De prijs van dit vriendinnenuitje is geldig tot en met 31 december 2018.

Gezellig avondje uit met de meiden! Wat dacht u van Zeilen en Cocktails shaken?

Zin in een gezellig avondje uit met de meiden? Wat dacht u van zeilen met een botter en een cocktail workshop! Dat is nog eens iets anders dan de normale vriendinnenuitjes. Stap in Huizen aan boord van een botter, maak een schitterende tocht en bij terug komst samen cocktails shaken.

Stap aan boord om eerst te zeilen

18.00 uur: Ontvangst in de Scheepswerf met soep en stokbrood
18.30 uur: Palaver met een korte historische inleiding het indelen van de schepen en de te varen koers
18.45 uur: Afvaart. De Zeilen worden gehesen en de tocht over de voormalige Zuiderzee kan beginnen
19.00 uur: Schippersborrel
20.45 uur: Aankomst in de haven van Huizen
21.00 uur: Aanvang Workshop Cocktails shaken
23.00 uur: Einde arrangement

Hoe ziet de cocktailworkshop eruit?

Er worden tijdens de workshop 4 cocktails gemaakt per persoon onder leiding van een ervaren trainer. De receptuurlijst bestaat uit 4 soorten cocktails waaronder één alcoholvrije cocktail. De trainer zal beginnen met een korte uitleg over cocktails en technieken. Nadat de trainer een cocktail heeft voor gedaan en de geschiedenis ervan heeft uitgelegd, kunnen de gasten onder toezicht aan de slag gaan. Tijdens de workshop kunnen er vragen worden gesteld aan onze trainers. De cocktails die geshaked gaan worden zijn:

 •  Moijto
 •  Passion of love
 •  Cosmopolitan
 •  Virgin Moijto (alcoholvrij)
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Een zeildag met vrienden op botters op het IJsselmeerSpakenburgse BotterSpakenburgse BotterSpakenburgse BotterSpakenburgse Botter

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over BotterEvents.nl

Algemeen

Vissen, zeilen, aanpakken, dat was het leven van een Spakenburger visserman. Met zijn botter bedwong hij de ruige zuiderzee. Een week van huis om terug te komen met o.a haring en paling. Gelukkig is het allemaal niet zo erg meer, maar het hijsen van de zeilen, het bedienen van de zwaarden en de helmstok vasthouden is samen met de schipper nog steeds een must.

Een dag deze nostalgie beleven kan nog op deze varende monumenten van meer dan 100 jaar oud. Met verschillende mogelijkheden van haring happen tot visroken . Bij slecht weer kunnen we altijd terecht in ons oergezellige schippershuys of in ons museumcafé De Korporaal, waar de nostalgie van vroeger herleeft.

BotterEvents.nl

U kunt een Botter huren bij BotterEvents.nl voor familieuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuildingsactiviteiten, Botter races, workshops, themafeesten, vergaderbijeenkomsten en nog veel meer.

Botters

Van de 55 botters die er momenteel nog zijn hebben wij er 5 in ons bezit, daarnaast bezitten wij een Wieringer Aak. Er liggen in Spakenburg momenteel nog 30 schepen in de museum haven.

De authentieke schepen zijn zorgvuldig gerestaureerd en varen met schipper en knecht voor ieder die dat wil.

De botters waarvan er vroeger meer dan 200 waren in Spakenburg, zijn stuk voor stuk historische monumenten met een eigen verhaal. De wieringeraak WR54 is een speciaal verhaal. Dit schip heeft vele jaren op Wieringen gevist en is geheel authentiek.

Kijk voor meer informatie op BotterEvents.nl en neem via het contact formulier contact met ons op !

Vertrekhavens

- Spakenburg
- Kampen
- Huizen
- Elburg

Huizen

Huizen is een veelzijdige gemeente in Het Gooi. Huizen ligt omgeven door bos, hei en water, absoluut uniek in het centrum van Nederland. Watersporters genieten er aan het strand, in de oude haven of een van de moderne jachthavens. Natuurliefhebbers zoeken de bossen en de hei op en cultuurliefhebbers halen hun hart op in een van de musea.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto