Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Relatiedag op een botter

Zeilen op een botter van Spakenburgse Botterverhuur is een belevenis voor iedereen. Een bijzondere ervaring voor jong en oud. Een dag meezeilen op een botter is dan ook ideaal geschikt om uw relaties uit te nodigen.

vanaf € 119,95 p.p.
Zeildag op het IJsselmeer met een prachtige botter
Zeildag op het IJsselmeer met een prachtige botter
Met het hele team meewerken aan boord genieten
lekker paling eten aan boord van een botter
Genieten van een zeildag op het IJsselmeer
Borrelen op een botter met het hele bedrijf
Beleef een zeildag op de prachtige botter BU113

Dit arrangement is inclusief

  •  Huur schip voor 5 uur
  •  Ontvangst met koffie en gebak
  •  Palaver
  •  Schippersborrel met verse haring
  •  Lunch aan boord
  •  Borrelhapjes
  •  BBQ of visbakken
  •  Onbeperkt consumpties
  •  Servicekosten

Prijs: € 119,95 p.p. all-inclusive, exclusief BTW

Start arrangement: 10.00 uur
Einde arrangement: 18.00 uur

Minimum aantal personen voor dit dagarrangement is: 12

De prijs van dit Zeilarrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Zeilen op een botter

Zeilen op een botter van Botterevents.nl is een belevenis voor iedereen. Een bijzondere ervaring voor jong en oud. Een dag meezeilen op een botter is dan ook ideaal geschikt om uw relaties uit te nodigen.

Het programma

10.00 - 11.00 uur Ontvangst met koffie en gebak

11.15 uur Palaver. Uitleg door de schipper over het programma van die dag. Tevens wordt er een korte uitleg gegeven over de werkwijze op en de historie van het schip, zodat u naar hartelust mee kunt zeilen.

11.30 uur Afvaart. De trossen los! Samen met de gelegenheidsbemanning worden de zeilen gehesen voor een unieke zeiltocht op een stoere botter over de voormalige Zuiderzee.

11.45 uur Het wijde water ligt voor de boeg van het schip. De rust en het eindeloze uitzicht zorgen voor een speciale sfeer. Schippersborrel 'toast op een behouden vaart' met verse haring. Tijdens het varen wordt u natuurlijk verder goed verzorgd met onbeperkt consumpties.

12.30 uur Lunch aan boord.

14.30 uur Borrelhapjes.

16.30 uur Aankomst in de haven van Spakenburg. Aanvang van de barbeque bij ons restaurant 't Schippershuys en/of het op traditionele wijze visbakken aan boord van één van onze botters in de haven. Voldoende gelegenheid om nog even na te praten overdeze heerlijke dag met natuurlijk veel visserslatijn.

De drankjes zijn gedurende de gehele dag inbegrepen.

18.00 uur Afsluiting van de dag

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Zeildag op het IJsselmeer met een prachtige botterMet het hele team meewerken aan boord genietenlekker paling eten aan boord van een botterGenieten van een zeildag op het IJsselmeerBorrelen op een botter met het hele bedrijfBeleef een zeildag op de prachtige botter BU113

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over BotterEvents.nl

Algemeen

Vissen, zeilen, aanpakken, dat was het leven van een Spakenburger visserman. Met zijn botter bedwong hij de ruige zuiderzee. Een week van huis om terug te komen met o.a haring en paling. Gelukkig is het allemaal niet zo erg meer, maar het hijsen van de zeilen, het bedienen van de zwaarden en de helmstok vasthouden is samen met de schipper nog steeds een must.

Een dag deze nostalgie beleven kan nog op deze varende monumenten van meer dan 100 jaar oud. Met verschillende mogelijkheden van haring happen tot visroken . Bij slecht weer kunnen we altijd terecht in ons oergezellige schippershuys of in ons museumcafé De Korporaal, waar de nostalgie van vroeger herleeft.

BotterEvents.nl

U kunt een Botter huren bij BotterEvents.nl voor familieuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuildingsactiviteiten, Botter races, workshops, themafeesten, vergaderbijeenkomsten en nog veel meer.

Botters

Van de 55 botters die er momenteel nog zijn hebben wij er 5 in ons bezit, daarnaast bezitten wij een Wieringer Aak. Er liggen in Spakenburg momenteel nog 30 schepen in de museum haven.

De authentieke schepen zijn zorgvuldig gerestaureerd en varen met schipper en knecht voor ieder die dat wil.

De botters waarvan er vroeger meer dan 200 waren in Spakenburg, zijn stuk voor stuk historische monumenten met een eigen verhaal. De wieringeraak WR54 is een speciaal verhaal. Dit schip heeft vele jaren op Wieringen gevist en is geheel authentiek.

Kijk voor meer informatie op BotterEvents.nl en neem via het contact formulier contact met ons op !

Vertrekhavens

- Spakenburg
- Kampen
- Huizen
- Elburg

Spakenburg

In de haven van Spakenburg liggen fantastische authentieke schepen die u zeker moet zien als u dit dorp aan doet. Klederdrachten, de Oude Haven, visserij, hier ziet u het leven zoals dat heel vroeger ging. Ontdek Spakenburg zelf en maak een vaart op schitterende botters.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Uw laatst bekeken uitjes

Meer leuke uitjes

foto