Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

All inclusive dagtocht op een traditionele botter

Een lekker dagje all inclusive zeilen? Zeilen op een botter is een belevenis voor iedereen. Een bijzondere ervaring voor jong en oud. Ideaal geschikt voor familieuitjes, relatiedagen of om gewoon eens met vrienden lekker uit te waaien. Tijdens dit all-inclusive arrangement zal het u aan niets [..]

vanaf € 107,50 p.p.
Er zijn 5 reviews gegeven. 9.0
Beleef een zeildag op de prachtige botter BU113
Beleef een zeildag op de prachtige botter BU113
Hard meewerken aan boord van een botter
Relaxen met familie en vrienden met een zeildag op het IJsselmeer
Een zeildag met vrienden op botters op het IJsselmeer
Teamwork is zeilen op botter BU89
Met het hele team meewerken aan boord genieten
Haringhappen na een zeildag op een botter
Beleef een zeildag op de prachtige botter BU89
Spakenburgse Botter

Dit botter arrangement is inclusief

  •  Huur schip
  •  Luxe broodjeslunch of Barbecuefeest (afhankelijk van de starttijd)
  •  Onbeperkt consumpties
  •  Hapjes aan boord
  •  Servicekosten
  •  Schippersborrel
  •  Programma

Prijs: op aanvraag

Start arrangement: afhankelijk van keuze ochtend, middag of avondvaart
Einde arrangement: afhankelijk van keuze ochtend, middag of avondvaart

Totale duur arrangement 5 uur.
Minimum aantal personen voor dit arrangement 12

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

All inclusive dagtocht, Compleet genieten op een botter

Een lekker dagje zeilen op een botter is een belevenis voor iedereen. Een bijzondere ervaring voor jong en oud. Ideaal geschikt voor familieuitjes, relatiedagen of om gewoon eens met vrienden lekker uit te waaien. Tijdens dit all-inclusive arrangement zal het u aan niets ontbreken.

All inclusive dagtocht

Deze zeil dagtocht van 5 uur is uitermate geschikt om als ochtend, middag- of avondtocht te boeken. De vaartijden kunnen uiteraard in overleg met u worden afgestemd.

Ontvangst met Koffie / thee en gebak

Uitleg over de schepen en het dagprogramma

Opstappen op de boot. Aan boord wordt u gedurende de tocht voorzien van diverse hapjes en drankjes.

Bij de ochtendvaart wordt er een heerlijke broodjeslunch geserveerd. Bij de middag en de avondvaart wordt er een heus barbecuefeestje georganiseerd.

Er wordt eerst lekker gezeild waarbij er vooral genoten kan worden van de rust op het water. Terug in de haven staat er een compleet verzorgde barbecue voor u en uw gezelschap klaar. Daar kunt u dan lekker van genieten waarbij het u verder aan niets zal ontbreken.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Beleef een zeildag op de prachtige botter BU113Hard meewerken aan boord van een botterRelaxen met familie en vrienden met een zeildag op het IJsselmeerEen zeildag met vrienden op botters op het IJsselmeerTeamwork is zeilen op botter BU89Met het hele team meewerken aan boord genietenHaringhappen na een zeildag op een botterBeleef een zeildag op de prachtige botter BU89Spakenburgse Botter
9/10
beoordeling
9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 5 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
V. Stronkhorst
gebruiker Aanbevolen
21-09-2010 09:43

Aanrader als teamuitje. Prachtige houten schepen. Wedstrijdje gevaren. Snacks en drinken aan boord prima. Vooraf onderhoudende uitleg over geschiedenis Spakenburg gekregen. BBQ na afloop was redelijk.

gebruiker 10
M. Nijhof
gebruiker Aanbevolen
13-07-2010 09:15

Wij hebben met de familie een dag gezeild met de botterverhuur te Spakenburg. De dag was all-inclusieve. De hapjes, drankjes en bar-b-que aan was goed en erg lekker Zeker een aanrader! We hebben een geweldige dag genoten!

gebruiker 10
R. Hulsebosch
gebruiker Aanbevolen
06-07-2010 08:43

We hebben een super leuke dag gehad! We werden verrast door en stevige regenbui, maar omdat het niet koud was viel dat goed te handelen. Ik raad dit als uitje aan voor veel bedrijven die iets origineels willen...

gebruiker 9
Gerrit de Graaf
gebruiker Aanbevolen
29-06-2010 16:14

Zeer goed verzorgd arrangement waar de innerlijke mens niks tekortkomt. Aardig personeel, aardige schippers en heerlijk koud drinken. De bbq was behalve ruim voorzien van vlees ook van erg goede kwaliteit. Een aanradertje!

gebruiker 8
Menno Ritsema
gebruiker Aanbevolen
18-05-2010 12:45

Prima verzorgde Middag van de KNAR Boottocht Vriendelijke bemanning en lekker eten en service Min puntje was dat er nog een groep na ons kwam eten (BBQ)waardoorwe sneller het pand moesten verlaten.

Over BotterEvents.nl

Algemeen

Vissen, zeilen, aanpakken, dat was het leven van een Spakenburger visserman. Met zijn botter bedwong hij de ruige zuiderzee. Een week van huis om terug te komen met o.a haring en paling. Gelukkig is het allemaal niet zo erg meer, maar het hijsen van de zeilen, het bedienen van de zwaarden en de helmstok vasthouden is samen met de schipper nog steeds een must.

Een dag deze nostalgie beleven kan nog op deze varende monumenten van meer dan 100 jaar oud. Met verschillende mogelijkheden van haring happen tot visroken . Bij slecht weer kunnen we altijd terecht in ons oergezellige schippershuys of in ons museumcafé De Korporaal, waar de nostalgie van vroeger herleeft.

BotterEvents.nl

U kunt een Botter huren bij BotterEvents.nl voor familieuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuildingsactiviteiten, Botter races, workshops, themafeesten, vergaderbijeenkomsten en nog veel meer.

Botters

Van de 55 botters die er momenteel nog zijn hebben wij er 5 in ons bezit, daarnaast bezitten wij een Wieringer Aak. Er liggen in Spakenburg momenteel nog 30 schepen in de museum haven.

De authentieke schepen zijn zorgvuldig gerestaureerd en varen met schipper en knecht voor ieder die dat wil.

De botters waarvan er vroeger meer dan 200 waren in Spakenburg, zijn stuk voor stuk historische monumenten met een eigen verhaal. De wieringeraak WR54 is een speciaal verhaal. Dit schip heeft vele jaren op Wieringen gevist en is geheel authentiek.

Kijk voor meer informatie op BotterEvents.nl en neem via het contact formulier contact met ons op !

Vertrekhavens

- Spakenburg
- Kampen
- Huizen
- Elburg

Spakenburg

In de haven van Spakenburg liggen fantastische authentieke schepen die u zeker moet zien als u dit dorp aan doet. Klederdrachten, de Oude Haven, visserij, hier ziet u het leven zoals dat heel vroeger ging. Ontdek Spakenburg zelf en maak een vaart op schitterende botters.

" Aanrader als teamuitje. Prachtige houten schepen. Wedstrijdje gevaren. Snacks en drinken aan boord prima. Vooraf onderhoudende uitleg over geschiedenis Spakenburg gekregen. BBQ na afloop was redelijk. "

Anoniem 21-09-2010 09:43

Meer leuke uitjes

foto