Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Meevaren op de grootste driemast klipper van Nederland - de Sanne Sophia

Vaar mee op de driemastklipper Sanne Sophia. Uitwaaien, meedeinen en volop genieten op het ruime dek of in haar riante salon, of help mee met het zeilen van de grootste klipper van Nederland. Al vanaf 2 personen.

vanaf € 30,- p.p.
Klipper
Klipper
Klipper
Klipper
Klipper
Sanne Sophia
Zeilen Volendam
Zeilen Volendam
zeilen
Zeilen
Zeilen Hijssen
Zeilen

Bij dit uitje is inbegrepen:

 •  Zeiltocht op de Driemastklipper van 10:30 tot 16:00 uur
 •  Vertrek vanuit Muiden
 •  Inschrijven vanaf 2 personen

Prijs: 

 •  Volwassene € 30,00 p.p.
 •  Kinderen 5 t/m 12 jaar € 20,00 p.p.
 •  Entree Pampus € 10,50 p.p.

Vanaf 1 persoon te boeken op 1 van onderstaande data:

 •  Zondag 13, 20 en 27 mei 2019
 •  Zondag 10, 17 en 24 juni 2019
 •  Zondag 1, 8, 15, 22 en 29 juli 2019
 •  Zondag 12, 19 en 26 augustus 2019
 •  Zondag 2, 9, 16, 23 en 30 september 2019
 •  Zondag 7, 14 en 21 oktober 2019

Aanvulling

Forteiland Pampus

Bezoek Pampus en maak een virtuele rondleiding over het forteiland of laat u informeren door een gids tijdens een rondleiding over het fort (optioneel bij te boeken).
Dit hoeft niet vooraf geboekt te worden en kan direct aan Pampus worden voldaan bij betreden forteiland.

De prijs van deze bijzondere zeilbelevenis is geldig op de opgegeven data en op basis van beschikbaarheid.

Zondag Onder Zeil

Dagje meevaren op onze driemastklipper

Uitwaaien, meedeinen en genieten van de zon aan dek. Ontspannen achterover leunen in de scheepse salon, wat drinken aan de bar. Actief meehelpen met het hijsen van de grootzeilen en voorzeilen zoals fok en de twee kluivers. Achterop draait de roerganger aan het grote wiel. U bent van harte uitgenodigd om te helpen. Welkom aan boord.

Vanaf Muiden, een oud havenplaatsje in de monding van de Vecht zetten we koers naar het Markermeer. We passeren de zeesluizen, varen langs het Muiderslot, het Koninklijke jacht de Groene Draeck en het gestrande piratenschip Elisabeth Smit. Er komt ruimte en de zeilen gaan omhoog: het avontuur kan beginnen…!

Programma

10:30-11:00 uur: Ontvangst
11:00-12:00 uur: Aanvang vaartocht
12:00-13:00 uur: Lunch
14:00-15:00 uur: Bezoek Pampus
15:00-16:00 uur: Driemasterzeilen naar Muiden

Mogelijke data

 •  Zondag 13, 20 en 27 mei 2019
 •  Zondag 10, 17 en 24 juni 2019
 •  Zondag 1, 8, 15, 22 en 29 juli 2019
 •  Zondag 12, 19 en 26 augustus 2019
 •  Zondag 2, 9, 16, 23 en 30 september 2019
 •  Zondag 7, 14 en 21 oktober 2019

Eten & Drinken

Het is mogelijk het arrangement uit te breiden met een cateringpakket deze kunt u vooraf bij ons reserveren. Ook is het mogelijk om aan boord losse hapjes en of drankjes af te nemen.

Verzorging aan boord

U wordt ontvangen met koffie of thee met appelgebak en vers geslagen slagroom. In de salon wordt een lunch verzorgd met frisse salades, vers belegde broodjes, warme groentesoep met balletjes en een kroket. 

’s Middags worden diverse borrelhapjes geserveerd.

Cateringpakket Volwassene € 17,50 p.p.
Cateringpakket Kinderen € 12,50 p.p.

Het nuttigen van zef meegebrachte consumpties is niet toegestaan

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

KlipperKlipperKlipperKlipperSanne SophiaZeilen VolendamZeilen VolendamzeilenZeilenZeilen HijssenZeilen

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

De schepen van weleer, bevaren de zeeën weer.
Als levende historie.
Een stukje Hollands Glorie.

Wij bieden u een onvergetelijk verblijf op het water voor groepen vanaf 10 personen, maar ook voor individuele boekers.

Denk daarbij ook eens aan een zakelijke meeting in de verrassende ambiance aan boord van een schip. Of vier uw bruiloft op het water te midden van uw gasten. Bent u toe aan een uitje en wilt u ‘quality time ‘ doorbrengen met familie, vrienden en bekenden? Lekker uitwaaien aan boord van een van onze schepen. Luierend op het dek de wolken aan u voorbij zien trekken. ‘s Avonds aanleggen in een van de gezellige havenstadjes of avontuurlijk droogvallen op het Wad.
We bieden voor ieder wat wils. En of u nu veel of weinig zeilervaring heeft, of u nu jong bent of oud; u bent bij ons aan boord altijd welkom. Onze medewerkers op kantoor en de bemanning aan boord van onze schepen staan voor u klaar.

Onze Vloot

De vloot vbestaat uit bijna veertig schepen. Het zijn veelal traditionele zeilschepen die rond de eeuwwisseling van stapel liepen. De klippers, aken en tjalken zorgden destijds voor het vrachtvervoer over water. Dat ons maritiem erfgoed behouden is gebleven, is te danken aan een aantal enthousiaste liefhebbers. Zij kochten de oude en verwaarloosde schepen op en brachten zij in hun oorspronkelijke staat terug, maar nu als zeilende passagiersschepen.

Wat kunt u aan boord verwachten

Afhankelijk van uw groepsgrootte, het gewenste vaargebied en de mate van comfort kunt u uw keuze maken uit één van de traditionele zeilschepen van onze vloot. Op alle schepen is bovendeks genoeg ruimte om uit te waaien. Op een aantal schepen zijn zitvoorzieningen aangebracht om op comfortabele wijze van de omgeving te kunnen genieten. Ieder dagverblijf heeft een eigen sfeer en biedt voldoende ruimte voor het samen gebruiken van maaltijden of gezellig tijd met elkaar doorbrengen. De kombuis is standaard op elk schip uitgerust met een kookmogelijkheid en koelkast.

22 Schepen

Inmiddels is de vloot van Hollands Glorie uitgegroeid tot 22 schepen en verrijkt met enkele stijlvolle klassieke salonschepen, waaronder de indrukwekkende Hydrograaf. De traditionele zeilschepen hebben als thuishavens Rotterdam, Weesp, Muiden, Amsterdam, Monnickendam, Hoorn en Enkhuizen, en worden beheerd door 22 schippers/eigenaars. Hollands Glorie zet de schepen in voor tochten, uiteenlopend van uitstekend verzorgde, gezellige dagtochten tot en met avontuurlijke internationale zeilreizen. In die laatste categorie zijn de whisky-zeilreizen in de wateren van Schotland een belevenis waar jaarlijks vele liefhebbers grif op intekenen.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto