Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Zeilarrangement aan de zeeuwse kust - Groepsarrangement op het water

Dagje zeilen op de Klipper Mathilda over de Oosterschelde of over de Grevelingen in Zeeland. Beleef een fantastische zeildag met deze klipper op de Zeeuwse wateren. Een mooie zeildag die u met familie, vrienden, collega´s nooit meer zult vergeten.

vanaf € 45,- p.p.
Er is 1 review gegeven. 7.0
Klipper Mathilda
Klipper Mathilda
slaapplaatsen
De Marinus
Gezellig aan dek
dagverblijf binnen

Dit zeilarrangement op de Oosterschelde is inclusief:

  •  Ontvangst aan boord
  •  Afvaart en zeilen hijsen
  •  Uitgebreide lunch aan boord
  •  Activiteit als bezoek eilandje
  •  Terug aan boord drankje met hapje
  •  Terugkomst in de haven van Bruinisse

Prijs: vanaf € 45,00 p.p. bij 35 personen.

Dit arrangement is al te reserveren vanaf 15 personen. De prijs van het arrangement is sterk afhankelijk van uw wensen.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een luxe catering, maar ook een dagtocht op basis van zelfverzorging. Voor ieder budget hebben wij een passend programma. Vraag onze reserveringsafdeling naar de mogelijkheden en wij zorgen voor een onvergetelijke dag.

Dit arrangement is te boeken van april tot oktober (bij slecht weer is er beneden dek voldoende ruimte voor de gehele groep om te zitten).

De prijs van dit zeilarrangement op de Oosterschelde of Grevelingenmeer is geldig tot en met 31 december 2019.

Zeilen op de Klipper Mathilda

Bent u op zoek naar een leuk en actief dagje uit tegen een betaalbare prijs? Dan is dit zeilarrangement zeker iets voor u.

Gezellig samen met vrienden, familie of collega's een compleet dagje uit. De traditionele klipper Mathilda met een dagcapaciteit van 35 personen en 20 bedden, kan u een onvergetelijke tijd bezorgen op het water.

Tijdens de tocht biedt de schipper u de mogelijkheid om Zeeland vanaf het water te verkennen. Onder leiding van de schipper en zijn maat krijgt u uitleg over de tuigage. Onder hun deskundige begeleiding hijst u de zeilen, bedient u de schoten, bemant u het stuur en navigeert u. Ook bij het aan en afmeren wordt uw hulp op prijs gesteld. Dit avontuur is zeker de moeite waard om uw vrije tijd een extra dimensie te geven.

Dagje zeilen op de Oosterschelde / Grevelingenmeer

10:00 uur:
Ontvangst aan boord door de schipper.

10:30 uur
Afvaart vanuit Bruinisse. Op het open water worden de zeilen gehesen en koers gezet.

12:00 uur
Uitgebreide lunch aan boord van het schip.

12:30 uur
Aankomst bij een eilandje op het Grevelingenmeer met de mogelijkheid om de benen te strekken. Of wij varen over de Oosterschelde met een grote kans om zeehondjes te spotten.

14:30 uur
Terug aan boord wordt u verwelkomt met een drankje en een hapje.

17:00 uur
Debakeren te Bruinisse met eventueel de mogelijkheid om aan boord te dineren.

Actieve zeiltocht

Er wordt verwacht dat de groep het schip vaart, onder begeleiding van de schippers natuurlijk. Het schip moet gestuurd worden, de zeilen moeten gehesen en bediend worden. En bij manoeuvres is nog veel meer werk te doen. Diegene die niet willen of kunnen meehelpen, kunnen lekker aan dek van de omgeving genieten.

Waar we naartoe varen en wat we gaan doen, beslissen we met de hele groep.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Klipper MathildaslaapplaatsenDe MarinusGezellig aan dekdagverblijf binnen
7/10
beoordeling
7 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 7
V. Verhoeven
gebruiker Aanbevolen
26-09-2011 12:44

Hele leuke dag gehad! Goede catering, alles zag er verzorgd uit. Helaas hebben we niet gevaren met zeil, dat zou ik bij een volgend uitje wel bedingen. Wandeling bij Neeltje Jans stelde niet veel voor, dat zou ik niet aanraden.

Over Onze partner

Algemeen

Bent u op zoek naar een leuk zeilarrangement in Zeeland? Dan biedt de klipper Mathilda volop mogelijkheden om gezellig met vrienden, familie of collega's een compleet dagje uit te zijn en te genieten op de Zeeuwse wateren.

Het Schip en het interieur

De traditioneleKlipper Mathilda met een dagcapaciteit van 35 personen en 20 bedden, kan u een onvergetelijke tijd bezorgen op het water. Tijdens de tocht biedt de schipper u de mogelijkheid om Zeeland vanaf het water te verkennen. Onder leiding van de schipper en zijn maat krijgt u uitleg over de tuigage. Onder hun deskundige begeleiding hijst u de zeilen, bedient u de schoten, bemant u het stuur en navigeert u. Ook bij het aan en afmeren wordt uw hulp op prijs gesteld. Dit avontuur is zeker de moeite waard om uw vrije tijd een extra dimensie te geven. Het schip is voorzien van een gezellige bar in de salon benedendeks en een kleine, maar goed uitgeruste keuken.De bedden zijn opgemaakt met een onderlaken.Je neemt zelf een slaapzak en een kussensloopmee. Er zijn 2 toiletten aan boord en voor noodgevallen een douche.

Vaargebied

Oosterschelde, Westerschelde, Veerse Meer, Grevelingen, Kanaal door Walcheren en Haringvliet.

Culinair

Op de Mathilda kunt u zelf de catering aan boord verzorgen. U kunt er dat geval voor kiezen om u in de kombuis gezamenlijk uit te leven op een culinair experiment of hoogstandje. Dit is geheel afhankelijk van uw eigen kookkunsten. De Mathilda is voorzien van een goed uitgeruste kombuis met o.a. servies, pannen en bestek. Hier kunt u, zonder extra kosten, gebruik van maken. Het is de bedoeling dat u het schip achterlaat zoals u dit heeft aangetroffen. Maar de eindschoonmaak kunnen we ook voor u laten verzorgen. Culinaire verzorging aan boord: Bij een dag op het water met relaties of collega`s hoort ook goede catering. U zult verrast zijn over de culinaire mogelijkheden aan boord van ons schip. Van een standaard lunch tot een uitgebreid diner. Een barbecue op een eilandje is altijd onvergetenlijk. In overleg kunnen wij voor alles zorgen.

" Hele leuke dag gehad! Goede catering, alles zag er verzorgd uit. Helaas hebben we niet gevaren met zeil, dat zou ik bij een volgend uitje wel bedingen. Wandeling bij Neeltje Jans stelde niet veel voor, dat zou ik niet aanraden. "

V. Verhoeven 26-09-2011 12:44

foto