Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Weekendje Terschelling op de klipper Suydersee

Voor groepen tot 34 personen, collega's, relaties of personeel. Een heerlijk weekend uitwaaien op de Waddenzee in de historische entourage van de luxueuze tweemastklipper; ‘Suydersee’. Boek nu een weekendje Terschelling en leer uw collega's eens op een andere manier kennen!

vanaf € 54,41 p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen
Klipper Suydersee
Klipper Suydersee
Klipper Suydersee
Klipper Suydersee
Klipper Suydersee

Dit Zeilweekend naar Terschelling is inclusief:

  •  Inschepen op vrijdagavond in Harlingen
  •  Overnachting aan boord
  •  Ontbijt
  •  Zeilen hijsen en het Wad op
  •  Aankomst Terschelling
  •  Overnachting aan boord
  •  Ontbijt
  •  Zondag terug varen naar Harlingen
Prijs:€ 108,82 p.p.
Prijs is gebaseerd op 34 personen (9 tweepersoons- en 4 vierpersoonshutten).


De prijs van dit Zeilweekend naar Terschelling is geldig tot en met 31 december 2018.

De Suydersee - Varen op een gemoderniseerde klipper

Voor groepen tot 34 personen. Familie, vrienden of collega’s. Een heerlijk weekendje uitwaaien op de Waddenzee in de historische entourage van de luxueuze tweemastklipper; 'Suydersee’.

De klipper

De klipper Suydersee stamt uit de begin jaren van de vorige eeuw, toen Nederland nog volop een zeilvarende natie was. In 2000 is het schip volledig gemoderniseerd en aangepast aan de wensen van individuele gasten en groepen. Het fiere authentieke uiterlijk bleef onveranderd, maar benedendeks bevindt zich een goed geoutilleerde kombuis, een comfortabele salon en prettige 2- en 4-persoons hutten met warm en koud stromend water. Door het gecombineerde sanitairblok zijn zowel de douches als de toiletten ruim opgezet.

Lekker weekendje Terschelling - Programma

In Frieslands zee-haven Harlingen kunt u op vrijdagavond rond 20.00 inschepen aan boord van de historische tweemastklipper 'Suydersee’ waar schipper en maat u een warm welkom heten.

De volgende dag, na het ontbijt is het 'trossen los’, samen de zeilen hijsen en het Wad op. Genieten van wind en water op dit unieke natuurgebied dat dit jaar de status van werelderfgoed gekregen heeft.
De frisse zeelucht, droogvallende zandplaten en de aanblik van een groep zonnende zeehonden, u bent er even helemaal uit.

Aan het einde van schitterende zeildag doemt de vuurtoren Brandaris op. In de haven van West-Terschelling is het een drukte van belang, hier vinden we een plekje voor de nacht. Terschelling heeft veel te bieden; strand en duinen vlakbij en in het bruisende dorp vindt u gezellige restaurantjes en cafe’s, waar het tot in de kleine uurtjes goed toeven is.

Op zondag om 10.00 wordt de terugreis aanvaard. Na opnieuw een heerlijke dag zijn we om 15.00 terug in Harlingen.

Catering - Zelf koken of laat voor u koken

Gasten mogen aan boord zelf hun maal bereiden of zich laten verwennen door onze bevlogen scheepskok. Voor een smakelijk buffet met een keur van vis-en vleessoorten draait hij zijn hand niet om. Vraag naar de uitgebreide catering mogelijkheden.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Klipper SuyderseeKlipper SuyderseeKlipper SuyderseeKlipper Suydersee

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Zeilen

Verhuur van traditionele zeilschepen in Friesland voor groepen tot 150 personen met de schepen; Suydersee, Alida en Swaentsje.

Schipper/eigenaar Remco Visser, die in 1990 van zijn hobby zijn beroep maakte, kent het vaargebied als geen ander en maakt optimaal gebruik van de snelheid en de geringe diepgang van zijn schip.

Friese Snik Swaentsje

Dit seizoen gaan we met de Friese Snik Swaentsje (1913) een nieuw vaargebied ontdekken.
Vanaf 5-sterren groepsaccomodatie ‘De Turfhoeke’ bij Gorredijk wordt er een prachtige tocht gemaakt over dit historische vaarwater dat al in de 16-de eeuw is ontstaan.
Met schepen als de Friese Snikke werd de turf uit de veengebieden opgehaald en naar bestemmingen over heel het land vervoerd. Tegenwoordig wordt het kanaal alleen nog gebruikt tbv. de recreatievaart.

Vaargebied Alida

Waddenzee, IJsselmeer, Friese Meren.

De van oudsher belangrijke zeilgebieden van Nederland zijn de Waddenzee, het IJsselmeer en de Friese meren. De sfeervolle combinatie van ruimte en rust, natuur en cultuur biedt talloze mogelijkheden voor een avontuurlijke bestemming. Het IJsselmeer is bovenal een ideaal zeilgebied.Ook liefhebbers van de rijke historische havenplaatsen uit de Gouden Eeuw en oude vissersplaatsjes komen hier volop aan hun trekken.

Vaargebied Suydersee

Vanuit Harlingen (de thuishaven) kan er alle kanten op gevaren worden. Als ‘starthaven’ heeft dit veel voordelen; Alle waddeneilanden zijn binnen bereik. Al eens op Texel, Vlieland of Terschelling geweest? Of Ameland en Schiermonnikoog? Met een gunstige tij en wind vaart het schip er voor u naar toe.

Bijna net zo interessant is de tocht naar het zuiden. Met een schut door de sluizen bent je zo op het IJsselmeer. Even een harinkje happen in Stavoren, een bezoek te brengen aan Volendam of een van de andere IJsselmeersteden. Kinderen aan boord? U moet een keer in het Zuiderzee museum in Enkhuizen geweest zijn. Kortom, vanuit Harlingen kan de reis alle kanten op.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto