Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Zeilen en Cocktails shaken – gezellig avondje uit in Kampen

Zin in een gezellige avond op het water? Deze gezellige avond begint met een korte uitleg over cocktails en technieken. Nadat de trainer een cocktail heeft voorgedaan mag u aan de slag. Na de workshop gaan we heerlijk zeilen om even uit te waaien.

vanaf € 99,95 p.p.
Spakenburgse Botter
Spakenburgse Botter
Spakenburgse Botter
Spakenburgse Botter
Spakenburgse Botter

Dit arrangement is inclusief

 •  Huur schip voor 2 uur
 •  Ontvangst met soep en stokbrood
 •  Palaver
 •  Schippersborrel
 •  Cocktailworkshop
 •  Onbeperkt consumpties
 •  Servicekosten

Prijs: € 99,95 per persoon exclusief btw (All-in).
Minimum aantal personen: 12.

Dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Zeilen en Cocktail shaken

Zin in een gezellige avond uit? Deze gezellige avond begint met een mooie zeiltocht vanuit de haven van Kampen. U zeilt via het Ketelmeer richting het IJsselmeer. Terug in de haven krijgt u een korte uitleg over cocktails en technieken. Nadat de trainer een cocktail heeft voorgedaan mag u aan de slag.

Voor een vrijgezellenfeestje, vriendinnenuitje of familiedag een geweldig avondje uit.

De cocktails

De trainer zal beginnen met een korte uitleg over cocktails en technieken. Nadat de trainer een cocktail heeft voorgedaan en de geschiedenis ervan heeft uitgelegd, kunnen de gasten onder toezicht aan de slag gaan. Tijdens de workshop kunnen er vragen worden gesteld aan onze trainers, zij kunnen vrijwel alle vragen over mixologie beantwoorden! Cocktailexperience verzorgt de benodigde materialen waaronder de shakers, voldoende glaswerk, vers fruit en ijsblokjes.

Er worden tijdens de workshop 4 cocktails gemaakt per persoon onder leiding van een ervaren trainer. De receptuurlijst bestaat uit 4 soorten cocktails waaronder één alcoholvrije cocktail. De cocktails die geshaked gaan worden zijn:

 •  Moijto
 •  Passion of love
 •  Cosmopolitan
 •  Virgin Moijto (alcoholvrij)

Het programma

18.00 uur: Ontvangst in de Taveerne met soep en stokbrood
18.30 uur: Palaver met een korte historische inleiding het indelen van de schepen en de te varen koers
18.45 uur: Afvaart. De Zeilen worden gehesen en de tocht over de voormalige Zuiderzee kan beginnen
19.00 uur: Schippersborrel
20.45 uur: Aankomst in de haven van Kampen
21.00 uur: Aanvang Cocktail Workshop
23.00 uur: Einde arrangement

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Spakenburgse BotterSpakenburgse BotterSpakenburgse BotterSpakenburgse Botter

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over BotterEvents.nl

Algemeen

Vissen, zeilen, aanpakken, dat was het leven van een Spakenburger visserman. Met zijn botter bedwong hij de ruige zuiderzee. Een week van huis om terug te komen met o.a haring en paling. Gelukkig is het allemaal niet zo erg meer, maar het hijsen van de zeilen, het bedienen van de zwaarden en de helmstok vasthouden is samen met de schipper nog steeds een must.

Een dag deze nostalgie beleven kan nog op deze varende monumenten van meer dan 100 jaar oud. Met verschillende mogelijkheden van haring happen tot visroken . Bij slecht weer kunnen we altijd terecht in ons oergezellige schippershuys of in ons museumcafé De Korporaal, waar de nostalgie van vroeger herleeft.

BotterEvents.nl

U kunt een Botter huren bij BotterEvents.nl voor familieuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuildingsactiviteiten, Botter races, workshops, themafeesten, vergaderbijeenkomsten en nog veel meer.

Botters

Van de 55 botters die er momenteel nog zijn hebben wij er 5 in ons bezit, daarnaast bezitten wij een Wieringer Aak. Er liggen in Spakenburg momenteel nog 30 schepen in de museum haven.

De authentieke schepen zijn zorgvuldig gerestaureerd en varen met schipper en knecht voor ieder die dat wil.

De botters waarvan er vroeger meer dan 200 waren in Spakenburg, zijn stuk voor stuk historische monumenten met een eigen verhaal. De wieringeraak WR54 is een speciaal verhaal. Dit schip heeft vele jaren op Wieringen gevist en is geheel authentiek.

Kijk voor meer informatie op BotterEvents.nl en neem via het contact formulier contact met ons op !

Vertrekhavens

- Spakenburg
- Kampen
- Huizen
- Elburg

Kampen

Hanzestad Kampen ligt in de regio IJsseldelta met prachtige natuurschoon en veel water. De Hanzestad is een gezellige en veelzijdige stad met een sfeervol historisch centrum. Door de vele musea en attracties, evenementen en het gezellige winkel- en uitgaansgebied is het hier heerlijk vertoeven voor 1 of meerdere dagen.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto