Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Familieuitje in Spakenburg – Zeilen op een botter

Zeilen op een botter van Spakenburgse Botterverhuur is een belevenis voor iedereen. Een bijzondere ervaring voor jong en oud. Ideaal geschikt voor familieuitjes, relatiedagen of om gewoon eens met vrienden lekker uit te waaien.

vanaf € 89,95 p.p.
Er zijn 5 reviews gegeven. 8.8
Heerlijk zeilen op een botter
Heerlijk zeilen op een botter
Familie-uitje op het water boekt u op een botter
Zeiluitje met het bedrijf op de botter BU113
Spakenburgse Botter
Spakenburgse Botter
Genieten van een zeildag op het IJsselmeer
Een welkomstborrel op een botter

Dit arrangement is inclusief

  •  Huur schip voor 3 uur
  •  Ontvangst met eenvoudige Lunch
  •  Bezoek Museum 't Vurhuus of de Spakenburgse Visafslag
  •  Schippersborrel met haring
  •  Onbeperkt consumpties
  •  Naborrelen
  •  Barbecue en/of visbakken

Prijs: € 89,95 p.p. all-inclusive.

Kinderen t/m 4 jaar gratis.
Kinderen 5 t/m 12 jaar € 3,75 per levensjaar (per arrangement).

Start arrangement: 12.30 uur Einde arrangement: 19.00 uur
Minimum aantal personen voor dit arrangement 12.

De prijs van dit Zeiluitje is geldig tot en met 31 december 2018.

Zeilen op een botter

Zeilen op een botter van Botterevents.nl is een belevenis voor iedereen. Een bijzondere ervaring voor jong en oud. Ideaal geschikt voor familieuitjes, relatiedagen of om gewoon eens met vrienden lekker uit te waaien.

Het programma

Vanaf 10.30 uur: Mogelijkheid om op eigen gelegenheid onze gezellige weekmarkt (op zaterdag) te bezoeken. Of u brengt een bezoek aan het Spakenburgs Museum.
12.30 uur: Ontvangst in 't Schippershuys te Spakenburg met een stevige schipperslunch.
13.30 uur: Palaver met een korte historische inleiding enhet indelen van de schepen.
13.35 uur: Afvaart. De Zeilen worden gehesen en de tocht over de voormalige Zuiderzee kan beginnen.
13.45 uur: Schippersborrel met verse haring. Tijdens het varen wordt u natuurlijk goed verzorgd met de nodige consumpties.
16.30 uur: Aankomst in de haven van Spakenburg.
16.45 uur: Begin van de barbecue in ons restaurant 't Schippershuys en/of het op traditionele wijze visbakken aan boord van onze schepen in de haven.
19.00 uur: Einde arrangement

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Heerlijk zeilen op een botterFamilie-uitje op het water boekt u op een botterZeiluitje met het bedrijf op de botter BU113Spakenburgse BotterSpakenburgse BotterGenieten van een zeildag op het IJsselmeerEen welkomstborrel op een botter
8.8/10
beoordeling
8.8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 5 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Henk Kat
gebruiker Aanbevolen
12-10-2017 16:34

Samen met collega's een heerlijke lunch gehad. Daarna een prachtige zeiltocht naar het stoomgemaal bij Nijkerk. Weer terug in Spakenburg hebben we genoten van een goed verzorgde barbecue. Alles top geregeld en all inclusive.

gebruiker 10
Peter Epping
74 jaar
gebruiker Aanbevolen
10-07-2017 10:16

In prima overleg met de schipper het programma enigszins aangepast. Van begin tot eind een fantastische dag met een vriendelijke bemanning die alles deed om kinderen en volwassenen het naar de zin te maken. Een moeilijke opgave omdat de leeftijden varieerden van 4 tot 74 jaar maar daar zijn ze volledig i geslaagd. Een 100% aanrader voor een leuke dag uit!

gebruiker 8
Jeroen Silfhout
47 jaar
gebruiker Aanbevolen
24-07-2013 09:54

We hebben het uitje in Kampen laten plaatsvinden. Een zeer relaxte plek met zeer ontspannen enthousiaste medewerkers van de stichting Botterzeilen Kampen. Was erg leuk en goed georganiseerd.

gebruiker 9
R. Veldhuizen
gebruiker Aanbevolen
03-10-2010 09:09

Een prima dag gehad met ons team. Wat ons vooral opviel was het enthousiasme bij de Spakenburgers om het ons naar de zin te maken.

gebruiker 9
I. Engelschman
gebruiker Aanbevolen
28-06-2010 09:46

Ons afdelingsuitje was prima verzorgd. Vakmensen in het restaurant, de visafslag en op de boten. Eten en drinken was allemaal fantastisch. Een echte aanrader voor een afdelingsuitje/ familieuitje!

Over BotterEvents.nl

Algemeen

Vissen, zeilen, aanpakken, dat was het leven van een Spakenburger visserman. Met zijn botter bedwong hij de ruige zuiderzee. Een week van huis om terug te komen met o.a haring en paling. Gelukkig is het allemaal niet zo erg meer, maar het hijsen van de zeilen, het bedienen van de zwaarden en de helmstok vasthouden is samen met de schipper nog steeds een must.

Een dag deze nostalgie beleven kan nog op deze varende monumenten van meer dan 100 jaar oud. Met verschillende mogelijkheden van haring happen tot visroken . Bij slecht weer kunnen we altijd terecht in ons oergezellige schippershuys of in ons museumcafé De Korporaal, waar de nostalgie van vroeger herleeft.

BotterEvents.nl

U kunt een Botter huren bij BotterEvents.nl voor familieuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuildingsactiviteiten, Botter races, workshops, themafeesten, vergaderbijeenkomsten en nog veel meer.

Botters

Van de 55 botters die er momenteel nog zijn hebben wij er 5 in ons bezit, daarnaast bezitten wij een Wieringer Aak. Er liggen in Spakenburg momenteel nog 30 schepen in de museum haven.

De authentieke schepen zijn zorgvuldig gerestaureerd en varen met schipper en knecht voor ieder die dat wil.

De botters waarvan er vroeger meer dan 200 waren in Spakenburg, zijn stuk voor stuk historische monumenten met een eigen verhaal. De wieringeraak WR54 is een speciaal verhaal. Dit schip heeft vele jaren op Wieringen gevist en is geheel authentiek.

Kijk voor meer informatie op BotterEvents.nl en neem via het contact formulier contact met ons op !

Vertrekhavens

- Spakenburg
- Kampen
- Huizen
- Elburg

Spakenburg

In de haven van Spakenburg liggen fantastische authentieke schepen die u zeker moet zien als u dit dorp aan doet. Klederdrachten, de Oude Haven, visserij, hier ziet u het leven zoals dat heel vroeger ging. Ontdek Spakenburg zelf en maak een vaart op schitterende botters.

" Ons afdelingsuitje was prima verzorgd. Vakmensen in het restaurant, de visafslag en op de boten. Eten en drinken was allemaal fantastisch. Een echte aanrader voor een afdelingsuitje/ familieuitje! "

I. Engelschman 28-06-2010 09:46

Meer leuke uitjes

foto