Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

All inclusive Feestavond de Jantjes van Spakenburgse Botterverhuur

Een topavond uit voor jong en oud. U gaat zeilen op een 100 jaar oude Botter. Daarna kan het feest echt van start gaan.

vanaf € 89,95 p.p.
Er is 1 review gegeven. 8.0
Spakenburgse Botter
Spakenburgse Botter
Spakenburgse Botter
Spakenburgse Botter
Spakenburgse Botter
Spakenburgse Botter

Dit arrangement is inclusief

  •  Huur schip voor 2 uur
  •  Ontvangst met een kop soep
  •  Palaver
  •  Buffet
  •  Live optreden (vanaf 100 personen)
  •  Onbeperkt consumpties
  •  Schippersborrel
  •  Servicekosten

ALL-IN Prijs: € 89,95 p.p. exclusief btw. 
Minimum aantal personen is 30.

De prijs van dit familiefeest is geldig tot en met 31 december 2019.

Feestavond voor jong en oud

Een topavond uit voor jong en oud. U gaat zeilen op een 100 jaar oude Botter. Daarna kan het feest echt van start gaan. Tijdens de feestavond kunt u vrij gebruik maken van de basis bar; wijn, bier, fris, ... alles inclusief! Ook kunt u onbeperkt genieten van ossenhaasspiesen, gegrilde kipfilets, caribbean chopsticks, heerlijke sauzen, ovenwarm stokbrood en ... nog veel meer lekkers van het Spakenburgs buffet! Swingende muziek van dj/vj's maar ook live!

De Jantjes feestlocatie

Uitgaansgelegenheid “De Jantjes” bestaat uit drie verschillende zaken die onderling met elkaar verbonden zijn via het gezellige binnenplein waar zich de garderobe en een loungebank bevindt.

Feestcafé
Het boegbeeld van onze zaak is het feestcafé. Elke vrijdag- en zaterdagavond gaat hier iedereen volledig los op populaire dans- en feestmuziek, een mix van house, smartlappen, R&B en Top40.

Discotheek
In onze discotheek draaien onze vaste DJ’s op zaterdagavond de nieuwste club-, house-, trance- en R&B muziek. Om de zoveel tijd verwennen wij onze gasten op een bekende DJ.

Eten & Drinken
Wordt het feestgedruis je even te veel of zijn je voeten moe van het dansen? Kom dan even bijpraten in ons luxe bruincafé......... In de hele zaak hangen diverse flatscreens,waarop u sfeerbeelden te zien krijgt van Heineken ON.

Programma

18.00 uur: Ontvangst met een lekkere kop Soep
18.45 uur: Palaver met een korte historishe inleiding en veiligheidsinstructies en indeling over de schepen.
19.00 uur: Vertrek uit de historische haven van Spakenburg.
19.15 uur: Start wedstrijd
20.45 uur: Einde Wedstrijd
21.00 uur: Terug in de haven en begin Feestavond
21.15 uur: Start Buffet
22.30 uur: Live-optreden (vanaf 100 deelnemers).
23.15 uur: Uitslag Botter wedstrijd en ... het dak eraf!
23.55 uur: Laatste rondje
00.00 uur: Einde

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Spakenburgse BotterSpakenburgse BotterSpakenburgse BotterSpakenburgse BotterSpakenburgse Botter
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
J. Marquering
gebruiker Aanbevolen
05-10-2010 22:43

Alles was goed geregeld en verzorgd. Iedereen was enthousiast, vooral op de Botter was een belevenis. Een tip bij aankomst was het een beetje onduidelijk waar we moesten zijn, maar we waren ook een beetje te vroeg.

Over BotterEvents.nl

Algemeen

Vissen, zeilen, aanpakken, dat was het leven van een Spakenburger visserman. Met zijn botter bedwong hij de ruige zuiderzee. Een week van huis om terug te komen met o.a haring en paling. Gelukkig is het allemaal niet zo erg meer, maar het hijsen van de zeilen, het bedienen van de zwaarden en de helmstok vasthouden is samen met de schipper nog steeds een must.

Een dag deze nostalgie beleven kan nog op deze varende monumenten van meer dan 100 jaar oud. Met verschillende mogelijkheden van haring happen tot visroken . Bij slecht weer kunnen we altijd terecht in ons oergezellige schippershuys of in ons museumcafé De Korporaal, waar de nostalgie van vroeger herleeft.

BotterEvents.nl

U kunt een Botter huren bij BotterEvents.nl voor familieuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuildingsactiviteiten, Botter races, workshops, themafeesten, vergaderbijeenkomsten en nog veel meer.

Botters

Van de 55 botters die er momenteel nog zijn hebben wij er 5 in ons bezit, daarnaast bezitten wij een Wieringer Aak. Er liggen in Spakenburg momenteel nog 30 schepen in de museum haven.

De authentieke schepen zijn zorgvuldig gerestaureerd en varen met schipper en knecht voor ieder die dat wil.

De botters waarvan er vroeger meer dan 200 waren in Spakenburg, zijn stuk voor stuk historische monumenten met een eigen verhaal. De wieringeraak WR54 is een speciaal verhaal. Dit schip heeft vele jaren op Wieringen gevist en is geheel authentiek.

Kijk voor meer informatie op BotterEvents.nl en neem via het contact formulier contact met ons op !

Vertrekhavens

- Spakenburg
- Kampen
- Huizen
- Elburg

Spakenburg

In de haven van Spakenburg liggen fantastische authentieke schepen die u zeker moet zien als u dit dorp aan doet. Klederdrachten, de Oude Haven, visserij, hier ziet u het leven zoals dat heel vroeger ging. Ontdek Spakenburg zelf en maak een vaart op schitterende botters.

" Alles was goed geregeld en verzorgd. Iedereen was enthousiast, vooral op de Botter was een belevenis. Een tip bij aankomst was het een beetje onduidelijk waar we moesten zijn, maar we waren ook een beetje te vroeg. "

J. Marquering 05-10-2010 22:43

Meer leuke uitjes

foto