Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Middag van de IJssel – Zeiluitje in Kampen

Het Zeiluitje, de Middag van de IJssel, is een middag genieten maar ook sportief zeilen voor de liefhebbers. U stapt aan boord in Kampen waar u Aan boord van deze zeilboten genieten van een mooie middag, en sportief zeilen. Dat kan met het middag arrangement op de prachtige IJssel.

vanaf € 94,50 p.p.
Haringhappen na een zeildag op een botter
Haringhappen na een zeildag op een botter
Spakenburgse Botter
Spakenburgse Botter
Spakenburgse Botter
Spakenburgse Botter
Spakenburgse Botter
Spakenburgse Botter

Dit arrangement is inclusief

  •  Huur schip voor 2 uur
  •  Ontvangst met een welkomstborrel
  •  Palaver
  •  Schippersborrel met verse haring
  •  Borrelhapjes
  •  BBQ of visbakken
  •  Onbeperkt consumpties
  •  Servicekosten

ALL-IN Prijs: € 94,50 p.p. exclusief btw.
Minimum aantal personen is 12.

De prijs van dit zeilarrangement in Overijssel is geldig tot en 31 december 2018.

De Middag van de IJssel

Het Zeiluitje, de Middag van de IJssel, is een middag genieten maar ook sportief zeilen voor de liefhebbers. U stapt aan boord in Kampen waar u aan boord van deze zeilboten genieten van een mooie middag, en sportief zeilen. Dat kan met het middag arrangement op de prachtige IJssel.

Het programma

14.00 uur: Ontvangst aan boord van de Kamper Kogge in Kampen met een welkomstborrel
14.30 uur: Palaver met een korte historische inleiding het indelen van de schepen
14.45 uur: Afvaart. De Zeilen worden gehesen en de tocht over de voormalige Zuiderzee kan beginnen
15.00 uur: Schippersborrel met verse Haring
16.00 uur: Borrelhapjes

Tijdens het varen zijn de drankjes inbegrepen.

16.45 uur: Aankomst in de haven van Kampen
17.00 uur: Begin van het barbecue in ons de Taveerne op de Kamper Kogge werf of het op traditionele wijze visbakken aan boord van onze schepen in de haven
19.00 uur: Einde arrangement

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Haringhappen na een zeildag op een botterSpakenburgse BotterSpakenburgse BotterSpakenburgse BotterSpakenburgse BotterSpakenburgse BotterSpakenburgse Botter

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over BotterEvents.nl

Algemeen

Vissen, zeilen, aanpakken, dat was het leven van een Spakenburger visserman. Met zijn botter bedwong hij de ruige zuiderzee. Een week van huis om terug te komen met o.a haring en paling. Gelukkig is het allemaal niet zo erg meer, maar het hijsen van de zeilen, het bedienen van de zwaarden en de helmstok vasthouden is samen met de schipper nog steeds een must.

Een dag deze nostalgie beleven kan nog op deze varende monumenten van meer dan 100 jaar oud. Met verschillende mogelijkheden van haring happen tot visroken . Bij slecht weer kunnen we altijd terecht in ons oergezellige schippershuys of in ons museumcafé De Korporaal, waar de nostalgie van vroeger herleeft.

BotterEvents.nl

U kunt een Botter huren bij BotterEvents.nl voor familieuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuildingsactiviteiten, Botter races, workshops, themafeesten, vergaderbijeenkomsten en nog veel meer.

Botters

Van de 55 botters die er momenteel nog zijn hebben wij er 5 in ons bezit, daarnaast bezitten wij een Wieringer Aak. Er liggen in Spakenburg momenteel nog 30 schepen in de museum haven.

De authentieke schepen zijn zorgvuldig gerestaureerd en varen met schipper en knecht voor ieder die dat wil.

De botters waarvan er vroeger meer dan 200 waren in Spakenburg, zijn stuk voor stuk historische monumenten met een eigen verhaal. De wieringeraak WR54 is een speciaal verhaal. Dit schip heeft vele jaren op Wieringen gevist en is geheel authentiek.

Kijk voor meer informatie op BotterEvents.nl en neem via het contact formulier contact met ons op !

Vertrekhavens

- Spakenburg
- Kampen
- Huizen
- Elburg

Kampen

Hanzestad Kampen ligt in de regio IJsseldelta met prachtige natuurschoon en veel water. De Hanzestad is een gezellige en veelzijdige stad met een sfeervol historisch centrum. Door de vele musea en attracties, evenementen en het gezellige winkel- en uitgaansgebied is het hier heerlijk vertoeven voor 1 of meerdere dagen.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto