Enjoy.nl
beleef het samen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Workshop koffie maken in Nijmegen

Tijdens deze workshop in Nijmegen leert u alles over de geschiedenis, verschillende soorten bonen en hoe u zelf de lekkerste koffie kan maken.

vanaf € 38,60 p.p.
espresso
espresso
koffie workshop
koffie
Drinken
workshop
koffie workshop
koffie workshop

Koffie workshop in Nijmegen

Tijdens deze workshop in Nijmegen leert u alles over de geschiedenis, verschillende soorten bonen en hoe u zelf de lekkerste koffie kan maken.

Koffie Workshop

De barista maakt u op een plezierige manier wegwijs in de wereld van koffie.
We beginnen met een stukje koffie geschiedenis, het ontstaan, de soorten, de maling & leuke koffie weetjes.
Vervolgens de tips hoe u nu de lekkerste koffiesoorten zelf kunt maken!
Daarna neemt u om beurten plaats achter de molen & espresso machine om de lekkerste espresso's, cappuccino's & latte macchiatto's te maken & proeven.

Onze koffie kaart geeft u keuze uit de lekkerste en populairste koffiesoorten.

Prijzen zijn exclusief BTW.

Prijs per persoon: €38,60
Duur van de activiteit: 2.5 uur
Minimaal aantal personen: 6
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

espressokoffie workshopkoffieDrinkenworkshopkoffie workshopkoffie workshop

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in Amsterdam. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Nijmegen

Nijmegen is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De stad is gelegen aan de Duitse grens en is de grootste stad van Gelderland. Nijmegen ligt aan de Waal.

Smallevents Nijmegen

Bent u met een klein groepje maar wilt u toch een leuk uitje organiseren voor uw groep? In Nijmegen hebben we verschillende mogelijkheden hiervoor. Uiteraard zijn er voor de actievelingen onder ons verschillende activiteiten zoals bijvoorbeeld een Solex Tocht en verschillende stadsspelen. Daarnaast zijn er veel verschillende workshops te boeken in Nijmegen. Van een workshop paaldansen tot een workshop cocktail shaken en van een workshop disco dansen tot een smartlappen workshop. Wilt u na één van deze leuke activiteiten ergens lekker een hapje eten? Geniet van een uitgebreide lunch of klets lekker bij met je vriendinnen onder het genot van een high tea. Kortom: de mogelijkheden zijn enorm voor een groepsuitje voor kleinere groepen in Nijmegen!

Nijmegen

Nijmegen is geschikt voor iedereen! Bezoek een van de vele musea, het Kronenburgerpark, de Waalkade met vele (eet)cafe’s met terrassen, de oudste winkelstraat de Lange Hezelstraat, de Sterrenwacht, de Nijmeegse Vierdaagse, het relaxoord Sanadome en geniet van een heerlijk diner in een van vele restaurants of de pannekoekboot. Ook zijn de vele fiets- en wandelroutes zeker de moeite waard.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Uw laatst bekeken uitjes
foto