Enjoy.nl
beleef het samen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Workshop bonbons maken in Alkmaar

Leer zelf bonbons maken met professionele technieken en materialen tijdens de workshop Bonbons maken.

vanaf € 37,50 p.p.
Bonbons
Bonbons
bonbons maken
Cupcakes
bonbons maken

Dit arrangement is inclusief:

  •  Workshop bonbons maken
  •  Duur: 2,5 uur

Prijs: vanaf € 37,50 p.p. op basis van minimaal 6 personen

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Workshop bonbons maken

Leer zelf bonbons maken met professionele technieken en materialen tijdens de workshop Bonbons maken.

Tijdens deze workshop leert u helemaal zelf bonbons te maken onder begeleiding van een ervaren docent. U zult werken in groepjes, maar getracht word iedereen zoveel mogelijk verschillende handelingen te laten doen.

Programma

De eerste helft van de workshop werken we met professionele mallen. Om met deze mallen te kunnen werken krijgt u eerst een uitleg over tempereren. Dat is het verwerkbaar maken van de chocolade. De tweede helft van de workshop leert u een aantal simpele technieken waarmee u bonbons kan maken zonder de professionele mallen. Zo leert u ook een aantal bonbons maken die u makkelijk thuis kunt namaken.

U doet tijdens deze workshop werkelijk alles zelf.  Het verwerkbaar maken van de chocolade, het vullen van de mallen, en het maken van de vullingen. U gaat naar huis met een volle doos bonbons, die er uit ziet alsof het in de winkel gekocht is. Deze workshop is intensief, maar u krijgt dan ook kennis en resultaat mee waar u  nog lang van kunt genieten.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Bonbonsbonbons makenCupcakesbonbons maken

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Wij geven workshops voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, kinderpartijtjes, familiefeesten en nog veel meer. We maken ook workshops op maat.

Faciliteiten

De workshops die wij geven zijn bonbons maken, cupcakes versieren, en high tea maken. Op creatief gebied hebben wij venetiaanse maskers versieren, slippers pimpen, diverse sieraden workshops en diverse schilderworkshops. De schilderworkshops worden meestal op maat gemaakt. Het is bij ons ook mogelijk steps, kano's of fietsen te huren. Er kan een hele dag geplanned worden bij ons, met alles er op en er aan. Een bijzondere workshop die wij geven is bijvoorbeeld burlesque dansen.

Ligging

Wij hebben locaties in Haarlem, Amsterdam en Alkmaar. Wij komen ook op locatie.

Omgeving

We hebben locaties in Haarlem, Alkmaar en Amsterdam. Het is ook mogelijk een workshop te boeken voor een zelf gekozen locatie. Wij komen ook bij mensen thuis, en op feestlocaties van de klanten zelf.

Alkmaar

Alkmaar staat natuurlijk bekend om z'n kazen dus als u deze Noord-Hollandse stad bezoekt voor een weekendje weg of dagje uit met familie en vrienden dan mag de kaasmarkt niet ontbreken. Naast Kaas heeft Alkmaar een gezellig winkelcentrum om flink te shoppen. Is er voor cultuurliefhebbers met meer dan 1000 monumenten genoeg cultuur te snuiven en ligt de stad ook nog slechts een kwartier van het Noordzeestrand! Kortom, Alkmaar moet u echt eens bezoeken!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Uw laatst bekeken uitjes
foto