Enjoy.nl
beleef het samen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Smartlappen Workshop in Den Bosch

Altijd al eens de leukste smartlappen willen zingen onder professionele begeleiding? Het smartlappen zingen is voor iedereen die van een lach en een traan houdt! Voor een vrijgezellenfeestje of vriendenuitje in Den Bosch een geweldige workshop!

vanaf € 17,50 p.p.
Smartlappen
Smartlappen
Smartlappen
Smartlappen
Culinaire Wandeling Den Bosch

Bij deze Smartlappen workshop in Den Bosch is inbegrepen:

  •  Accordeonist
  •  Cd opname
  •  Tekstboekjes
  •  Locatie hartje Oeteldonk

Prijzen per persoon en exclusief btw:

12 - 14 personen: € 29,50
15 - 19 personen: € 26,50
20 - 24 personen: € 24,50
25 - 29 personen: € 22,50
30 - 34 personen: € 19,50
35 - > personen: € 17,50

De prijzen van deze Smartlappen workshop in Den Bosch zijn geldig tot en met 31 december 2019.

Smartlappen Workshop Den Bosch

Meezingen met smartlappen!
Altijd al eens de leukste smartlappen willen zingen onder professionele begeleiding? Het smartlappen zingen is voor iedereen die van een lach en een traan houdt! En van Guusje Meeuwis en Fransje Bauer natuurlijk! Op een perfecte locatie in het hart van Den Bosch is dit de ultieme sfeermaker voor het hele gezelschap!

Levensliederen zingen en met een eigen CD naar huis!

Natuurlijk doet u het niet alleen. Wij geven u en uw vrienden een tekstboek met 40 beroemde levensliederen en zorgen voor een echte accordeonist! Het echte levenslied van de bovenste plank heeft natuurlijk behoefte aan muzikale begeleiding!

Teven nemen we uw zangtalenten op zodat u thuis nog even de CD op kan zetten om de buren te laten schrikken...ehh..genieten natuurlijk! Voor een beetje extra zorgen wij voor een complete CD editie voor het hele gezelschap! En na een tijdje zingt u het Gelredome gewoon even vol!

Tip voor ambitieuze nachtegaaltjes:

Als u echt serieus mee wilt zingen en u alle kneepjes van het Brabantse levenslied onder de knie wilt krijgen, dan hebben we iets speciaals voor u! Wij regelen gewoon het eerste half uur een professionele zangjuf zodat de toontjes op hoogte worden gezet en uw gezelschap in zijn geheel wordt gestemd!
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

SmartlappenSmartlappenSmartlappenCulinaire Wandeling Den Bosch

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dit evenementenbureau is inspirerend en origineel!

Het evenementenbureau

Wilt u een gezellig, sportief of cultureel uitje, rondvaart, workshop, rondleiding, stadswandeling, vrijgezellenfeest, activiteit, of groepsuitje in het hart van Brabant?

Perfect, professioneel en op maat georganiseerd? Voor iedereen die Den Bosch écht wilt beleven bieden wij leuke evenementen voor elk moment.

Groepsgrootte

De arrangementen zijn voor groepjes vanaf minimaal 10 personen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Maatwerk

U kunt ook uw eigen evenement geheel op maat samenstellen. Onze enthousiaste professionals staan u dan ook graag te woord over alle details van uw speciale uitje in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Voor originele bedrijfsuitjes, een ludiek vrijgezellenfeest of een leuke workshop in Den Bosch bent u bij ons aan het goede adres. Inclusief een goede begeleider of een professionele gids, een puike quizmaster of een vakkundige ceremoniemeester! Bespreek uw wensen met onze medewerkers en laat u verrassen!

Den Bosch

Wat te doen in Den Bosch. Reis af naar Noord-Brabant en ontdek Den Bosch op verschillende manieren. Wilt u een weekendje weg, met een groep iets actiefs doen of juist een rustig avondje uit waarbij iedereen gezellig kan bijkletsen? In Den Bosch is er van alles mogelijk! Maak een rondvaart door de grachten, ga mee met een gids die u van alles laat zien, speel een stadsspel met vrienden of ga gezellig shoppen met vriendinnen inclusief een nachtje weg. Den Bosch is zo veelzijdig, dat moet u met eigen ogen zien!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Uw laatst bekeken uitjes
foto