Enjoy.nl
beleef het samen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Smartlappen Workshop - zing de sterren van de hemel in Amsterdam

Waan jezelf Tante Leen of Johnny Jordaan met deze workshop. Wij leveren het tekstboek met 40 beroemde en beruchte levensliederen en een accordeonist, u levert uw zangtalent! Dat wordt lachen, gieren, brullen!

vanaf € 14,50 p.p.
smartlappen
smartlappen
smartlappen workshop
s
workshop amsterdam

Bij deze Smartlappen Workshop is inbegrepen:

  •  Accordeonist
  •  Cd opname
  •  Tekstboekjes
  •  Locatiehuur
Prijzen p.p. exclusief BTW:
12 - 14 personen: € 24,50 p.p. excl. BTW
15 - 19 personen: € 22,50 p.p. excl. BTW
20 - 24 personen:€ 20,50 p.p. excl. BTW
25 - 29 personen: € 18,50 p.p. excl. BTW
30 - 34 personen: € 16,50 p.p. excl. BTW
35 - > personen: € 14,50 p.p. excl. BTW

Tip!

Als u echt serieus mee wilt zingen en u wilt alle kneepjes van de Mokumse 'snik' en 'vibrato' onder de knie krijgen, dan hebben we iets leuks voor u! Als optie regelen wij het eerste half uur een originele professionele Amsterdamse zangjuf. Zij leert u ALLES wat u moet weten om anderen deel te laten nemen in uw smart(lap)!

De prijs van deze Smartlappen workshop in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2018.

Smartlappen Workshop

Waan jezelf Tante Leen of Johy Jordaan met deze workshop. Wij leveren het tekstboek met 40 beroemde en beruchte levensliederen en een accordeonist, u levert uw zangtalent! De locatie, midden in de Jordaan, is zo gekozen dat de omgeving u zal inspireren (en geen last van u zal hebben ...). Ontdek de charmes van het levenslied en laat anderen meehuilen met de vaak hartverscheurende teksten.

CD opname

En let op! U doet dit niet voor niets! De laatste 30 minuten nemen we uw zangkunsten op en krijgt u deze cd na afloop mee naar huis! Maar wij denken dat u allemáal wel zo’n unieke cd in huis wilt hebben; voor € 5,00 per cd zorgen wij dat uw hele gezelschap binnen een week een exemplaar in huis heeft!
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

smartlappensmartlappen workshopsworkshop amsterdam

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Mokumuitjes.nl

Algemeen

Deze events passen bij jou! Origineel en inspirerend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Amsterdam? Perfect, professioneel en helemaal op maat?

Wij hebben of regelen uw unieke uitje! Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven bieden wij bijzondere arrangementen en events voor elk moment. Kies uit ons brede aanbod en reserveer.

Kom naar ons voor:
De origineelste uitjes
Het grootste aanbod
De scherpste prijzen
De beste gidsen
En alle events op maat!

Maatwerk

Wij bieden u een website vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes.

Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld.

Tip

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Waar staan wij voor

Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

Onze motto's:
Alles is mogelijk
Afspraak is afspraak
Wij werken met plezier voor uw plezier

Amsterdam

Leuke amsterdamse uitjes in onze hoofdstad. Ontdek de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.Beleef Amsterdam zelf eens met een heerlijk dagje uit, avondje uit of weekendje weg!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto