Enjoy.nl
beleef het samen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Jordanese Smartlappen Tour - De Jordaan op en top

De Jordaan is nog steeds een van de meest tot de verbeelding sprekende wijken van Amsterdam. U maakt een wandeling door de Jordaan, u laat het lied van Johnny weer over de terrassen schallen en sluit de dag af met een diner.

vanaf € 54,50 p.p.
Er zijn 4 reviews gegeven. 8.3
v
v
smartlappen
n
f

Dit arrangement is inclusief

  •  Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  •  Pauze in typisch Jordanees café
  •  Accordeonist
  •  Tekstboekjes
  •  Locatie hartje Jordaan
  •  Uitgebreid diner naar keuze
  •  Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
Prijs: € 54,50 p.p. exclusief BTW
Minimum aantal: 15 personen.
Tijdsduur: 5,5 uur

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie. Indien u andere wensen heeft maken wij graag een programma op maat.

De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2019.

Tour door de Jordaan - Rondleiding en Smartlappen Zingen

Met zijn aparte stratenpatroon en de veelbezongen Westertoren in haar midden, is de Jordaan nog steeds een van de meest tot de verbeelding sprekende wijken van Amsterdam. U maakt een wandeling door de Jordaan, u laat het lied van Johny weer over de terrassen schallen en sluit de dag af met een diner.

16.00 - 18.00 uur Jordaan Tour - Ontdek de leukste plekjes van de Jordaan

Onder begeleiding van een deskundige gids nemen wij u mee naar de mooiste plekjes van de Jordaan. Onze gids vertelt u wetenswaardigheden en anekdotes over de oudste en meest bezongen volksbuurt van Amsterdam. U komt bij de mooiste hofjes, pittoreske grachtjes en de gezelligste kroegjes die nog rijkelijk aanwezig zijn. Halverwege wordt een typisch Jordanees kroegie aangedaan.

18.00 - 19.00 uur Smartlappen Zingen - Laat uw levenslied horen

In een oergezellig Jordaans café leert u typisch Amsterdamse smartlappen op typisch Amsterdamse wijze te zingen. Waan jezelf Tante Leen of Johy Jordaan. Wij leveren het tekstboek met 40 beroemde en beruchte levensliederen, een lekker drankje en een accordeonist.

19.15 - 21.30 uur Diner

Vervolgens nemen wij u mee naar een speciaal door ons geselecteerd restaurant midden in de Jordaan. Hier kunt u genieten van een heerlijk 3-gangendiner.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

vsmartlappennf
8.3/10
beoordeling
8.3 op 10
Beoordeling gebaseerd op 4 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Jos Verweij
gebruiker Aanbevolen
22-09-2016 16:10

Arrangement was bestemd voor brandweer ver. Magnus te Schagen. Totale indruk was goed, helaas waren wij iets te laat op locatie waardoor de Jordaantour en het smartlappen zingen moest worden ingekort. Verder was het diner en de bediening goed, en hebben wij een paar gezellige uurtjes gehad.

gebruiker 8
J. van Kasteren
gebruiker Aanbevolen
17-10-2011 12:06

prima rondleiding, gezellig samen zingen en daarna een hapje eten hetgeen perfect verlopen is. De programma's sloten naadloos op elkaar aan, prima georganiseerd. een aanrader voor een ieder.

gebruiker 8
J. Arts
gebruiker Aanbevolen
12-10-2010 11:58

Wij hebben een geweldige dag gehad alleen bij het zingen van de smartlappen was de cafebaas Zarte Gerrit een beetje nors. We moeten niet op stoelen en banken staan.

gebruiker 9
Jolanda de Hoog
gebruiker Aanbevolen
23-09-2009 20:53

Wat een heerlijke dag in Amsterdam! Goed verzorg, leuke kroegen aangedaan. Onderweg in de Jordaan veel gezien, gezongen en gelachen. Kortom een geslaagd feest. De vrijwilligers, voor wie het feest was, hebben het er nog maanden over gehad.

Over Mokumuitjes.nl

Algemeen

Deze events passen bij jou! Origineel en inspirerend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Amsterdam? Perfect, professioneel en helemaal op maat?

Wij hebben of regelen uw unieke uitje! Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven bieden wij bijzondere arrangementen en events voor elk moment. Kies uit ons brede aanbod en reserveer.

Kom naar ons voor:
De origineelste uitjes
Het grootste aanbod
De scherpste prijzen
De beste gidsen
En alle events op maat!

Maatwerk

Wij bieden u een website vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes.

Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld.

Tip

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Waar staan wij voor

Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

Onze motto's:
Alles is mogelijk
Afspraak is afspraak
Wij werken met plezier voor uw plezier

Amsterdam

Wat te doen in Amsterdam ? Leuke amsterdamse uitjes in onze hoofdstad. Ontdek de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.Beleef Amsterdam zelf eens met een heerlijk dagje uit, avondje uit of weekendje weg! Waar het in
Amsterdam echt leuk is weten wij. Vele duizenden Nederlanders gingen je voor en genoten van onze amsterdamse uitjes.

" Arrangement was bestemd voor brandweer ver. Magnus te Schagen.
Totale indruk was goed, helaas waren wij iets te laat op locatie waardoor de Jordaantour en het smartlappen zingen moest worden ingekort.
Verder was het diner en de bediening goed, en hebben wij een paar gezellige uurtjes gehad. "

Jos Verweij 22-09-2016 16:10

Meer leuke uitjes

foto