Enjoy.nl
beleef het samen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Percussie workshop - Laat van u horen tijdens dit groepsuitje

Percussie workshop van Partyboerderij De IJsselhoeve in Doesburg, Gelderland. Onder leiding van onze welbekende entertainer gaan we met zijn allen een grandioos muziek spektakel voorbereiden en na 2 uur in zijn geheel opvoeren met of zonder publiek.

vanaf € 64,50 p.p.
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
voor aanzicht ijsselhoeve

Dit muzikale arrangement is inclusief

  •  ontvangst met koffie met cake
  •  percussie workshop
  •  kop soep met stokbrood
  •  onbeperkt hutselpannen
  •  een bol roomijs met vruchten na
  •  kopje koffie ter afsluiting
Prijs: € 64,50 p.p.

Drankjes op afkoop of nacalculatie (afkoop € 15,- bier, fris en wijn)
Minimum aantal: 40 personen (anders in overleg)
Tijdsduur: 5 uur

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Groepsuitje in Gelderland - Met z'n allen trommelen

Laat uw medewerkers eens helemaal uit hun dak gaan met deze workshop. Wat is er leuker dan trommelen? Met z'n ALLEN trommelen natuurlijk! Leef je helemaal uit op de diverse drums tijdens deze actieve workshop.

Programma - Trommel er op los

U wordt ontvangen met koffie en cake. Daarna gaat u met zijn allen onder leiding van onze welbekende entertainer een grandioos muziek spektakel voorbereiden. De een op de kleine trom, de ander op de grote trom. Dit wordt samengesmolten tot een team, dus het gaat hier om teamwork! ideaal voor teambuilding. Na 2 uur wordt het geheel opgevoerd met of zonder publiek. Het is niet alleen hard werken maar vooral lachen en plezier maken. Na deze inspanning kunt u lekker genieten van een drankje en een heerlijk diner.

Het diner bestaat uit een kop soep met stokbrood en de Hutselpanne. Hierbij kunt u met zijn allen lekker onbeperkt smullen van minimaal 7 soorten vlees o.a. varkenshaas, biefstukjes, kalkoen kipfilet, schnitzel, paprika, uien, champignons en groenten, salades zoals vleessalade, aardappelsalade, ham preisalade, pastasalade, koude en warme sauzen, vers gebakken broodjes en aardappelgarnituren. Laat nog een plekje over voor een overheerlijke bol roomijs met vruchten. Kom nog even bij van deze dag met een kopje koffie.

Het Diner- een overheerlijke verwennerij

Het diner bestaat uit een kop soep met stokbrood en de Hutselpanne. Hierbij kunt u met zijn allen lekker onbeperkt smullen van minimaal 7 soorten vlees o.a. varkenshaas, biefstukjes, kalkoen kipfilet, schnitzel, paprika, uien, champignons en groenten, salades zoals vleessalade, aardappelsalade, ham preisalade, pastasalade, koude en warme sauzen, vers gebakken broodjes en aardappelgarnituren. Laat nog een plekje over voor een overheerlijke bol roomijs met vruchten. Kom nog even bij van deze dag met een kopje koffie.

Top locatie - Altijd feest!

Voor elk feest - groot of klein - moet u bij De locatie zijn. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.
Restaurant & locatie is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

BoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoevevoor aanzicht ijsselhoeve

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto