Enjoy.nl
beleef het samen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Wijnproeverij en tapas eten in Groningen

De stad Groningen ontdekken en culinair genieten met uw vrienden of collega's

vanaf € 40,25 p.p.
Gezellig uitje in Groningen
Gezellig uitje in Groningen
Lekker dineren
tapas
tapas
wijn
Hemingways
tapas
Binnen dineren in Groningen

Stadsrondleiding en culinair genieten met wijnproeverij en tapas

Op zoek naar een leuk dagje uit in Groningen? Heerlijk wandelen door de stad Groningen. Bezienswaardigheden bezichtigen of gewoon lekker shoppen. Hierna, wanneer u wilt, genieten van een culinaire wijnproeverij en een heerlijk tapas menu om het dagje uit in Groningen mee af te sluiten.

Tapas eten in het centrum van Groningen

De menukaart weerspiegelt de rijke diversiteit aan tradities en culturen die Hemingway op zijn wereldreizen en verblijfplaatsen tegenkwam. Vertrekpunt is het zuiden van de VS, Cuba en de Cariben, aangevuld met veelzijdige en inventieve Afrikaanse-, Franse- en mediterrane invloeden.

Het menu dat u kiest komt op tafel te liggen als uw gasten een keuze uit verschillende gerechten hebben binnen een bepaalde gang. Deze keuze kunnen ze op de avond zelf aan tafel maken. De prijzen van de menu’s beginnen bij € 16,75 p.p (vraag naar alle mogelijkheden)

Keuze uit 4 tapas menu's, bijvoorbeeld:
Pappa's Tapas € 29.25 [Een prachtige selectie van Hemingway’s favoriete tapas, bestaande uit vier gangen met diverse vlees, vis en vegetarische gerechtjes. Zonder het Grand Havana Dessert € 22.75

Prijs per persoon: €22,75
Duur van de activiteit: 3.0 uur
Minimaal aantal personen: 8

Proeverijen met wijn in Groningen - culinair uitje

Zoet, zuur, zout en bitter zijn de enige vier smaken die we proeven, de rest ruiken we. Wist u dat?

Een wijnproeverij onder begeleiding van onze wijnkenner zorgt er voor dat u al uw zintuigen leert gebruiken voor het proeven en beoordelen van dranken en/of spijzen.

Wijnen uit alle regio’s kunnen aan bod komen. De groepsgrootte kan variëren van 8 tot 25 personen.

Kom culinair genieten van de wijnproeverij in Groningen

Prijs per persoon: €17,50
Duur van de activiteit: 1.0 uur
Minimaal aantal personen: 8
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Gezellig uitje in GroningenLekker dinerentapastapaswijnHemingwaystapasBinnen dineren in Groningen

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in heel Nederland. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Groningen

Groningen is een bruisende studentenstad. De jongste stad van Nederland kent een lange, roerige geschiedenis en dat is te zien aan de historische pakhuizen, hofjes en gebouwen. Groningen is ook een stad met lef, de stad heeft de meest vernieuwende architectuur binnen haar grenzen. En Groningen is ooit verkozen tot Beste Binnenstad, omdat het er zo goed toeven is.

Beleef een dagje, avondje of weekendje Groningen met de fiets, de boot, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

Het Oldambt, de graanschuur van Nederland, is het best bewaarde geheim van de Groninger natuur. Het land spreekt tot de verbeelding, de polders zijn gewonnen en weer verloren op de Dollard en het heeft een rijke historie zoals de oude borgen, zoals Fraeylemaborg en de Ennemaborgh, en het Museum Slag bij Heiligerlee laten zien. De Blauwestad ligt rondom een polder die teruggeven is aan het water. Hierdoor is het Oldambtmeer, een meer van maar liefst acht vierkante kilometer, ontstaan.

Het Lauwersland is een prachtige locatie om te wandelen, fietsen, vissen, zwemmen en varen. Vanaf Pieterburen starten verschillende wadlooptochten. De zeehondencrèche is een leuk en leerzaam uitje voor het hele gezin.

Groningen

De Hanzestad Groningen heeft veel meer te bieden dan u waarschijnlijk verwacht. De stad is een bijzonder gezellige winkelstad, tevens bekend als een echte studentenstad, waardoor het niet alleen in het weekend, maar ook door de week altijd gezellig druk is. Maar Groningen wordt ook wel een echte waterstad genoemd; varen, rondvaarten, waterfietsen, kanoën zijn allemaal mogelijk. Daarna kan er gezellig wat gedronken worden een van de leuke terrasjes. Ontdek zelf deze gezellige stad!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Uw laatst bekeken uitjes
foto