Enjoy.nl
beleef het samen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Workshop Apfelstrudel maken - Groepsuitje in de Weerribben

Tijdens de Apfelstrudel workshop maakt u in teams een authentieke apfelstrudel. De chefkoks helpen u waar nodig met de bereiding van de ingrediënten. Nadat de strudels gebakken en afgekoeld zijn is het tijd om te proeven, het team dat de beste apfelstrudel heeft gebakken krijgt een leuk aandenken.

vanaf € 19,50 p.p.
apfelstrudel
apfelstrudel
`t Binnenhof
`t Binnenhof
strudel
`t Binnenhof

Deze workshop Apfelstrudel maken is inclusief:

  •  Apfelstrudel maken
  •  Begeleiding van chef kok
  •  Schort

Prijs: € 19,50 p.p.
Duur: 4 uur
Minimum aantal personen: 6

U kunt ook kiezen om de workshop om 15.00 uur aan te vangen en na de workshop te gaan dineren (drie gangenmenu). Als dessert wordt dan uw eigen strudel geserveerd met een bol vanille ijs. De prijs bedraagt dan € 39,50 p.p.

De prijs van deze workshop Apfelstrudel maken is geldig t/m 31 december 2019.

Workshop Apfelstrudel maken in Overijssel

Maak samen op authentieke wijze onder begeleiding van onze chef koks een originele Apfelstrudel.

Programma:

U wordt ontvangen met twee kopjes koffie of thee. Tijdens het ontvangst wordt een film getoond van de authentieke bereiding van Apfelstrudel. Tevens ontvangt u een stukje Apfelstrudel om te proeven naar welk resultaat u toe gaat werken.

Aansluitend ontvangt u een schort, handschoenen en eventueel een haarnetje. Uw gezelschap wordt in groepen van minimaal 3 en maximaal 5 personen verdeeld.
Alvorens het deeg wordt uitgedeeld, bereid u eerst alle andere ingrediënten voor. Vervolgens gaat u het deeg bewerken en begint u met de originele bereiding. De chef koks lopen rond om u te voorzien van advies en helpen u waar nodig. Als u alle bereidingen heeft gedaan, gaan de strudels in de oven.

U kunt lekker gaan wandelen, boerengolven, klootschieten of lekker gaan borrelen (exclusief consumpties). Als de strudels afgebakken en afgekoeld zijn, worden de strudels beoordeeld door onze chefs. Het beste strudelteam ontvangt een leuk aandenken. Iedere deelnemer mag het schort meenemen en ontvangt een gedeelte van hun strudel mee naar huis.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

apfelstrudel`t Binnenhof`t Binnenhofstrudel`t Binnenhof

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze Partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo Overijssel heeft een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee.

Faciliteiten

Deze locatie in Paasloo Overijssel beschikt over een zwembad, een grote waterpartij waar diverse activiteiten ondernomen kunnen worden. Van lopen- of klootschieten op het water tot fietsen in het prachtige natuurgebied, met een elektrische TukTuk op pad, varen met fluisterboten of fluisterfietsen.

Ligging

Deze locatie in Paasloo Overijssel is gelegen midden in het Nationaalpark de Weerribben-Wieden in Paasloo en het café-restaurant is gevestigd op het Villapark de Weerribben-Wieden.

Omgeving

Met familie en vrienden genieten in een rustieke informele sfeer in één van Nederlands mooiste natuurgebieden, Nationaal Park de Weerribben.

Paasloo

Paasloo ligt op de grens van Overijssel en Drenthe in het Nationaal Park de Weerribben. Dit prachtige natuurgebied biedt geweldige mogelijkheden voor een actief dagje uit, heerlijk fietsen, wandelen, maar ook op het water zijn er mogelijkheden met een fluisterboot om dit natuurgebied te ontdekken.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto