Enjoy.nl
beleef het samen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Workshop Apfelstrudel maken - Groepsuitje in de Weerribben

Tijdens de Apfelstrudel workshop maakt u in teams een authentieke apfelstrudel. De chefkoks helpen u waar nodig met de bereiding van de ingrediënten. Nadat de strudels gebakken en afgekoeld zijn is het tijd om te proeven.

vanaf € 19,50 p.p.
apfelstrudel
apfelstrudel
strudel
Boerengolf
Restaurant
Familiedag in de Weerribben

Deze workshop Apfelstrudel maken is inclusief:

  •  Apfelstrudel maken
  •  Begeleiding van chef kok
  •  Ontvangst met 2x koffie/thee

Prijs: € 19,50 p.p.
Duur programma: 4 uur
Minimum aantal personen: 6

De prijs van deze workshop Apfelstrudel maken is geldig t/m 31 december 2019.

Workshop Apfelstrudel maken in Overijssel

Maak samen op authentieke wijze onder begeleiding van onze chefkok een originele Apfelstrudel.

Programma:

U wordt ontvangen met twee kopjes koffie of thee. Tijdens het ontvangst wordt een film getoond van de authentieke bereiding van Apfelstrudel.

Uw gezelschap wordt in groepen van minimaal 3 en maximaal 5 personen verdeeld.
Alvorens het deeg wordt uitgedeeld, bereid u eerst alle andere ingrediënten voor. Vervolgens gaat u het deeg bewerken en begint u met de originele bereiding. De chefkok loopt rond om u te voorzien van advies en helpen u waar nodig. Als u alle bereidingen heeft gedaan, gaan de strudels in de oven.

U kunt lekker gaan wandelen, boerengolfen, klootschieten of lekker gaan borrelen (exclusief consumpties). Als de strudels afgebakken en afgekoeld zijn, worden de strudels beoordeeld door onze chef

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

apfelstrudelstrudelBoerengolfRestaurantFamiliedag in de Weerribben

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze Partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo Overijssel heeft een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee.

Faciliteiten

Deze locatie in Paasloo Overijssel beschikt over een zwembad, een grote waterpartij waar diverse activiteiten ondernomen kunnen worden. Van lopen- of klootschieten op het water tot fietsen in het prachtige natuurgebied, met een elektrische TukTuk op pad, varen met fluisterboten of fluisterfietsen.

Ligging

Deze locatie in Paasloo Overijssel is gelegen midden in het Nationaalpark de Weerribben-Wieden in Paasloo en het café-restaurant is gevestigd op het Villapark de Weerribben-Wieden.

Omgeving

Met familie en vrienden genieten in een rustieke informele sfeer in één van Nederlands mooiste natuurgebieden, Nationaal Park de Weerribben.

Paasloo

Paasloo ligt op de grens van Overijssel en Drenthe in het Nationaal Park de Weerribben. Dit prachtige natuurgebied biedt geweldige mogelijkheden voor een actief dagje uit, heerlijk fietsen, wandelen, maar ook op het water zijn er mogelijkheden met een fluisterboot om dit natuurgebied te ontdekken.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto