Enjoy.nl
beleef het samen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Kookworkshop in Giethoorn - Gezellig en Culinair Groepsuitje

In een ontspannen en gezellige sfeer brengen de chefkoks samen met de medewerkers van De Rietstulp u de fijne kneepjes van het vak bij. Een culinaire workshop om uw vingers bij af te likken.

vanaf € 65,- p.p.
Culinair genieten in Giethoorn
Culinair genieten in Giethoorn
Gezelligheid in ons Restaurant
Gezellig dagje uit in Giethoorn
Ons Restaurant in Giethoorn

Deze Kookworkshop in Giethoorn is inclusief

  •  Gebruik materialen en ingrediënten
  •  Eén warme consumptie en 4 andere consumpties per persoon.
  •  Uiteraard gaat u alle gerechten die u gemaakt heeft gezellig aan tafel samen proeven

Prijs: € 65 p.p. op basis van 5 tot 20 personen.

Handig om te weten

  •  Duur arrangement: 3 tot 4 uur
  •  De Kookworkshop is alleen te boeken op doordeweekse dagen in de periode van 1 november tot 1 april.

De prijs van Kookworkshop in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2018.

Kookworkshop in Giethoorn

In een ontspannen en gezellige sfeer brengen de chefkoks samen met de medewerkers van ons restaurant u de fijne kneepjes van het vak bij.

Culinair Programma

U wordt ontvangen in ons restaurant in Giethoorn met een warme consumptie naar keuze.

Na een korte introductie en voorzien te zijn van de juiste materialen en kleding gaat u zelf onder de deskundige begeleiding van de chefkoks aan de gang. In kleine groepjes maakt u een gedeelte van het diner, die u later ook zelf zult serveren. Onder het genot van een lekker glas wijn of andere consumptie wordt u wegwijs gemaakt in de kunst van het koken, garneren en presenteren.

Halverwege is er een korte pauze waar u onder het genot van een glas wijn even kunt bijpraten over uw bevindingen. Daarna gaat u vrolijk verder met de voorbereidingen. Nadat alle voorbereidingen gedaan zijn, gaat u onder begeleiding uw tafel dekken en krijgt u een korte uitleg over het serveren.

Als afsluiting gaat u aan tafel om alle gerechten te proeven!

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Culinair genieten in GiethoornGezelligheid in ons RestaurantGezellig dagje uit in GiethoornOns Restaurant in Giethoorn

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto