Enjoy.nl
beleef het samen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Culinaire workshop - Cupcakes versieren

Tijdens deze workshop gaat ieders 4 cupcakes versieren!
  • Minimum aantal personen: 6
  • Duur van de activiteit: 2.0 uur
vanaf € 27,50 p.p.
Cupcakes
Cupcakes
Cupcakes
Cupcakes
Cupcakes
Cupcakes maken
Uitgebreide omschrijving
Tijdens de workshop cupcakes versieren ga je 4 cupcakes versieren met marsepein en fondant. Je leert ook met een spuitzak werken, roosjes maken, en nog veel meer. De cupcakes worden kleine kunstwerkjes, die je uiteraard mee naar huis mag nemen, om lekker op te smikkelen!

Deze workshop kan ook in Haarlem en Amsterdam of op eigen locatie worden gehouden!
088-5405805
Persoonlijk advies?
Kaart
Foto's
CupcakesCupcakesCupcakesCupcakesCupcakes maken

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Crea-Kunst

Algemeen

Wij geven workshops voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, kinderpartijtjes, familiefeesten en nog veel meer. We maken ook workshops op maat.

Faciliteiten

De workshops die wij geven zijn bonbons maken, cupcakes versieren, en high tea maken. Op creatief gebied hebben wij venetiaanse maskers versieren, slippers pimpen, diverse sieraden workshops en diverse schilderworkshops. De schilderworkshops worden meestal op maat gemaakt. Het is bij ons ook mogelijk steps, kano's of fietsen te huren. Er kan een hele dag geplanned worden bij ons, met alles er op en er aan. Een bijzondere workshop die wij geven is bijvoorbeeld burlesque dansen.

Ligging

Wij hebben locaties in Haarlem, Amsterdam en Alkmaar. Wij komen ook op locatie.

Omgeving

We hebben locaties in Haarlem, Alkmaar en Amsterdam. Het is ook mogelijk een workshop te boeken voor een zelf gekozen locatie. Wij komen ook bij mensen thuis, en op feestlocaties van de klanten zelf.
Toeristische informatie

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Alkmaar

Alkmaar staat natuurlijk bekend om z'n kazen dus als u deze Noord-Hollandse stad bezoekt voor een weekendje weg of dagje uit met familie en vrienden dan mag de kaasmarkt niet ontbreken. Naast Kaas heeft Alkmaar een gezellig winkelcentrum om flink te shoppen. Is er voor cultuurliefhebbers met meer dan 1000 monumenten genoeg cultuur te snuiven en ligt de stad ook nog slechts een kwartier van het Noordzeestrand! Kortom, Alkmaar moet u echt eens bezoeken!

Uw laatst bekeken uitjes

Meer leuke activiteiten

Workshop Bonbons maken € 37.50 p.p.

foto