Enjoy.nl
beleef het samen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Creatieve of Culinaire workshop naar keuze - Vriendinnenuitje in Giethoorn

Ontdek in Giethoorn uw creativiteit en prikkel uw smaakpapillen tijdens de verschillende workshops in combinatie met een high tea, high beer of wine, all you can eat pancakes, barbecue, diner of buffet.

vanaf € 37,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 8.0
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
pannenkoeken

Bij deze workshop in Overijssel is inbegrepen:

 •  Ontvangst met een warme consumptie naar keuze en boerenbrok
 •  Workshop naar keuze
 •  Afsluiting naar keuze
 •  Het is ook mogelijk het programma om te draaien.

Prijzen per persoon:

 •  Met standaard lunch of all you can eat pancakes € 37,50 p.p. (A), € 45,00 (B) Of € 57.50 (C)
 •  Met high tea, high wine, high beer, driegangen diner, buffet of barbecue € 45,00 (A), € 52.50 (B) of € 65.00 (C)
 •  Workshop High Tea maken € 46.50

De prijzen van deze workshops in Giethoorn zijn geldig tot en met 31 december 2018.

Creatieve en culinaire workshoparrangementen

Ontdek uw creativiteit en prikkel uw smaakpapillen tijdens de verschillende workshops i.c.m.een high tea/beer/wine, all you can eat pancakes, barbecue, diner of buffet. Dit gezellige eetcafé herbergt een huiselijke sfeer die ervoor zorgt dat u uw zelf kunt inspannen tijdens de workshops en kan ontspannen tijdens de high tea of barbecue.

Een creatief uitje met vriendinnen of vrijgezellenfeestje die u zelf samen kunt stellen.

Creative workshops:

 •  Zeepkettingen maken (1,5 uur)
 •  Sieraden maken (1,5 uur)
 •  Schilderen (1,5 uur)
 •  Spiegel decoreren (1,5 uur)
 •  Porselein schilderen (1,5 uur)
 •  Mozaïek (1,5 uur)
 •  Blote voeten schilderen (2 uur)
 •  Staphorster stipwerk (1.5 uur)

Extra's:

Tegen een toeslag kunnen onderstaande activiteiten worden bijgeboekt vanaf april 2018:

Lopen op het water + € 5,00 p.p.
U stapt in de aquabubbel om de eerste stappen op het water te gaan zetten (minimaal 2 rondes)

Mini escape  + € 5,00 p.p.
Lukt het u om uit de kleinste escaperoom van Noord Nederland te ontsnappen binnen de tijd? Ga de strijd aan in duo's voor de snelste tijd

The Bomb +€ 5,00 p.p.
Eén speler zit vast in een virtuele kamer met een tikkende tijdbom die onschadelijk gemaakt moet worden. De andere spelers zijn de "Experts" die de instructies moeten geven om de bom onschadelijk te maken. Door de informatie te ontcijferen die te vinden is in het handboek voor bommen moet dit makkelijk lukken. Maar er is een valstrik: de experts kunnen de bom niet zien, dus iedereen moet alles goed omschrijven en uitleggen - voordat het te laat is!

Pubquiz +€ 5,00 p.p.
Een gezellige quiz in het cafe, waarbij de kennis van muziek, nieuws, sport, drank wordt getest

Hilarische Dukaten strijd + € 7,50 p.p.
Daag je collega, vriend of familielid uit om te duelleren tijdens het sumo worstelen, handje drukken, Spijkerslaan, skilopen, Boogschieten, zaklopen, Kruiwagenrace, Blik gooien, Boerendarten en diverse andere hilarische activiteiten. Wie heeft er aan het einde van de avond de meeste dukaten?

Fiets of kickbike tocht + € 10,00 p.p.
Een mooie fiets of kickbike tocht van 1-2 uur door Giethoorn en omgeving

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

`t Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhofpannenkoeken
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Edith Appelhof
44 jaar
gebruiker Aanbevolen
23-05-2013 16:43

Wij hebben een afscheidsfeestje voor onze collega via jullie geboekt bij Eetcafé Giethoorn. Gezellige locatie. Ontzettend vriendelijk personeel! Naast de bbq, welke ook helemaal prima verzorgd was, hebben wij met elkaar geschilderd. Keuze van onze kant om vrij te schilderen. Ik kan zeggen; een aanrader! Veel gelachen, maar ook verbaasd over het uiteindelijke resultaat! Al met al een ontzettende leuke avond gehad. Een uitje om in gedachten te houden! Univé Verzekeringen Zwolle

Over Onze partner

Algemeen

Dit eetcafe is een brasserie met een gezellige huiskamersfeer gelegen in de historische dorpskern van Giethoorn. Het ideale vertekpunt voor een gezellige dag uit, maar ook de plek waar u van een heerlijke Swirls, Bladero of soep kunt genieten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of u heerlijk uitkijkt over het meer.

Faciliteiten

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 50 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen waarvan een groot deel overdekt is. Als één van de weinge restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

Naastgelegen vakantiepark

In 2013 is het naastgelegen vakantiepark geopend en vindt u daar 40 luxe vakantie lodges met eigen sloep. Het vakantiepark is gelegen bij het eetcafe. U kunt bij hier overnachten in luxe 2, 4 en 6 persoons vakantiehuisjes of een houten 6 persoons vakantiewoning. Op het park is een speeltuin voor de kinderen aanwezig.

Het centrum van Giethoorn is geheel autovrij, dit betekent dat het eetcafe en het vakantiepark niet met de auto te bereiken zijn.

Ligging en Omgeving

Het eetcafe is gelegen in de historische, maar autoluwedorpskern van Giethoorn. U kunt parkeren bij Giethoorn-Middenbuurt (betaalt) of Giethoorn Centrum-Dorp (gratis). Beide liggen op 5 minuten loopafstand van het cafe. Dit pand is zowel gelegen aan de dorpsgracht als het meer.

Giethoorn ligt in het Nationaalpark Weerribben-Wieden dat bekent staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" Wij hebben een afscheidsfeestje voor onze collega via jullie geboekt bij Eetcafé Giethoorn. Gezellige locatie. Ontzettend vriendelijk personeel!
Naast de bbq, welke ook helemaal prima verzorgd was, hebben wij met elkaar geschilderd. Keuze van onze kant om vrij te schilderen. Ik kan zeggen; een aanrader! Veel gelachen, maar ook [..] "

Anoniem 23-05-2013 16:43

Meer leuke uitjes

foto