Enjoy.nl
beleef het samen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Workshop sieraden maken en luxe koffie en theetafel

Gezellige workshop in het centrum van Arnhem.
  • Minimum aantal personen: 4
  • Duur van de activiteit: 2.5 uur
  • Beschikbaar in meerdere plaatsen
vanaf € 35,- p.p.
Er is 1 review gegeven. 8.0
Workshopruimte
Workshopruimte
Sieraden
Hanger
Vlinder
Uitgebreide omschrijving

Maak je eigen unieke ketting of armband met 925 zilveren onderdelen en kralen van edelsteen of zoetwaterparels. Inclusief basismateriaal, koffie en theetafel met zoete lekkernij, exclusief kralen. Deze workshop is al mogelijk vanaf 4 personen op onze locatie in Arnhem.

088-5405805
Persoonlijk advies?
Kaart
Beschikbaar in de volgende plaatsen
  • Arnhem
Foto's
WorkshopruimteSieradenHangerVlinder
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Sandra Smeets
36 jaar
gebruiker Aanbevolen
20-05-2014 10:19

Leuke workshop met diverse keuze mogelijkheden om uit verschillende sieraden te kiezen, ruim voldoende koffie/thee en in de pauze heerlijke koekjes enz. Leuk winkeltje erbij waar je ook nog andere spulletjes kunt kopen of zelfs nog andere workshops kunt volgen, zeker een aanrader

Over Onze partner

Algemeen

Sieraden & Glasatelier

Faciliteiten

Wij geven workshops sieraden maken, HotPot, glas in lood, glasmozaik en tiffany. Leuk als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje erc. Het is mogelijk in overleg eenpassend arrangement samen te stellen met bijv. high tea, lunch of buffet.Naast de workshops verkopen we Tiffany lampen, woonaccessoires, kadoartikelen en een groot assoriment kralen.

Ligging

De workshop ligt in het centrum van Arnhem op 10 minuten loopafstand van station Centraal en Velperpoort. Achterhet Rembrandt theater (bioscoop)Parkeergelegenheid in parkeergarage Velperplein (onder Mediamarkt)

Omgeving

U kunt het vinden in de wijk Spoorhoek nabij het Modekwartier.
Toeristische informatie
Arnhem

Arnhem en Nijmegen vormen het centrale punt van een unieke regio in Nederland. Deze regio staat vooral bekent om de geschiedenis die hier is geschreven. Er is voor elk wat wils, u kunt als levensgenieter terecht op de vele terrasjes en kroegen om te genieten van wereldse gerechten. Of bent u toch meer een cultuurliefhebber dan heeft Regio Arnhem ook super veel te bieden, denkt u maar eens aan de vele: musea, landgoederen, theaters of historische stadjes!

" Leuke workshop met diverse keuze mogelijkheden om uit verschillende sieraden te kiezen,
ruim voldoende koffie/thee en in de pauze heerlijke koekjes enz.
Leuk winkeltje erbij waar je ook nog andere spulletjes kunt kopen of zelfs nog andere workshops kunt volgen, zeker een aanrader "

Sandra Smeets

Meer leuke activiteiten

foto