Enjoy.nl
beleef het samen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Vriendinnen dag - Maastricht Experience fietstocht met workshops

Een gehele dag met de fiets op pad en Maastricht ontdekken in uw eigen tempo. Onderweg kunt u genieten van workshops.

vanaf € 69,- p.p.
fietsen
fietsen
coco0
coco9
fietsen
coco8
fietsen
coco2
fietsen
Fietstocht met Vriendinnen
PEP Jewelry
Fietstocht door Zuid-Limburg
PEP Jewelry
PEP Jewelry
Actief uitje in Zuid-Limburg - Fietsen
PEP Jewelry

Fietsend door Maastricht, cocktail workshop en sieraden maken

Een echt leuk vriendinnenuitje, speciaal voor jullie samengesteld. De gehele dag hebben jullie een fiets tot jullie beschikking. U kunt natuurlijk helemaal zelf bepalen waar heen gefietst wordt. De fietsverhuur heeft een goede kaart en zal zeker een aantal goede tips hebben. Er staan voor jullie ook 2 workshops klaar. Een workshop sieraden maken en een cocktail workshop in het centrum van de stad. Voor 15 euro p.p. meer kan er zelfs nog een drie gangen menu na het cocktails maken worden geserveerd. Uiteraard zijn ook alle activiteiten los te boeken.

Shake it groepsuitje: Cocktailworkshop

In twee uur tijd stomen wij uw gasten klaar om de perfecte cocktail te maken! U leert verschillende traditionele maar ook hippe cocktails te shaken om ze natuurlijk daarna gezellig samen op te drinken. Shaken, stirren, blenden of strainen? Mojito, Mai-Tai, jellyfish of Cosmopolitan? Al deze zaken blijven niet onaangeroerd bij deze cocktailworkshop.Prijs per persoon: €32,50
Duur van de activiteit: 2.0 minuten
Minimaal aantal personen: 9

Maastricht Experience Twee landen Fietstocht

Ontdek Maastricht en omgeving met deze leuke fietstocht door Nederland en Belgie langs de belangrijkste highlights.

Fiets tussen rivier en kanalen, langs wijngaarden kastelen en forten en merk dat Maastricht op een eiland ligt. Steek met een veerboot de Maas over en verbaas je over een andere, Franstalige wereld op luttele minuten van het Vrijthof. De keuze is helemaal aan u.

Uniek is het om deze fietstocht te combineren met een of meerdere andere activiteiten in en rondom Maastricht.
Om zo een verbazend, culinair of sportief dag of middag programma samen te stellenvoor uw familie of bedrijfsuitje kunt u contact met ons opnemen.

U kunt de fietsen gebruiken tot 23.00 uur dus ideaal voor een geheel dagje uit in Maastricht!Prijs per persoon: €16,50
Duur van de activiteit: 3.0 uur
Minimaal aantal personen: 4

Workshop sieraden maken in Maastricht

De workshop is bij Isabelle thuis, aan de rand van het centrum van Maastricht, U maakt eerst een ketting en daarna nog (1 of meerdere armbanden). De materialen die gebruikt worden tijdens de workshop lopen uiteen van hout, textiel, stenen, glaskralen, been, leer en metaal. U mag zelf beslissen wat voor een materiaal u gebruikt en ook bent u vrij in het bepalen van het model. Zo is er voor ieder wat wils. Tijdens de workshop zorgt Isabelle voor versnaperingen en drankjes.Prijs per persoon: €20,00
Duur van de activiteit: 2.0 uur
Minimaal aantal personen: 10
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

fietsencoco0coco9fietsencoco8fietsencoco2fietsenFietstocht met VriendinnenPEP JewelryFietstocht door Zuid-LimburgPEP JewelryPEP JewelryActief uitje in Zuid-Limburg - FietsenPEP Jewelry

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in Maastricht. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Maastricht

Maastricht en het heuvelland vormen de perfecte locatie voor een onvergetelijk groepsuitje, bedrijfsuitje of incentive. U beleeft de leukste momenten met elkaar in de historische binnenstad, tussen de moderne architectuur of in de groene heuvels van Zuid Limburg.

Beleef een dagje, avondje of weekendje Alkmaar met de fiets, een actieve kanotocht, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

Het Zuid-Limburgse heuvelland zorgt voor een on-Nederlands gevoel. Het gebied vertoont een afwisselend landschap met akkers, weilanden, dalen en hellingbossen. Het landschap zelf herbergt haast exotische attracties: zo komen in Groeve ’t Rooth fossielen aan de oppervlakte en staat het Gerendal bekend om de orchideeën die er jaarlijks bloeien.

Maastricht

De zuidelijke stad Maastricht is met het Vrijthof, de Maas en zijn karakteristieke steegjes een geweldige stad om te ontdekken. Voor een weekendje weg, een actief stadsspel of rondvaart langs de stad zult u zich in Maastricht geen moment vervelen.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto