Enjoy.nl
beleef het samen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Uw eigen sieraden maken in Kampen met high tea

Unieke sieraden maken met een zeer unieke sushi high tea, een heerlijk vriendinnenuitje in Kampen. U kunt natuurlijk ook gewoon voor de hartige en zoetige high tea kiezen

vanaf € 90,- p.p.
Diverse sieraden zelf maken
Diverse sieraden zelf maken
kampen
kampen
sushi
kampen
Sieraden workshop
Vrijgezellenuitje? Maak een eigen sieraad!
werken met echt zilver
sushi
Met vriendinnen een eigen sieraad maken

Workshop sieraden maken als vriendinnenuitje in Kampen met high tea

Unieke sieraden maken met een zeer unieke sushi high tea, een heerlijk vriendinnenuitje in Kampen. U kunt natuurlijk ook gewoon voor de hartige en zoetige high tea kiezen. Dit gezellige vriendinnen uitje vindt plaats in het centrum van Kampen waar wij een zeer sfeervolle locatie hebben met een aparte ruimte voor maximaal 18 personen. U kunt de sieraden workshop ook los boeken, wanneer u zelf een locatie heeft waar het kan plaatsvinden.

Sushi high tea in Kampen

Geniet van heerlijke verse sushi en Chinese thee.
Een perfecte combinatie.

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een normale high tea.

Op de eerste verdieping van het rijksmonumentale pand De Bottermarck is een ruimte voor vergaderingen, privat dining of workshops om besloten met uw eigen gasten te verblijven.
Bij gebruik van lunch of diner wordt de Herenkamer kostenloos aangeboden.

Wilt u gezellig brunchen, high tea,lunchen of dineren? dit kan in de Herenkamer tot 16 a 18 personen.Prijs per persoon: €25,00
Duur van de activiteit: 2.0 uur
Minimaal aantal personen: 2

Workshop zilveren sieraden maken op locatie

Niet bekend met edelsmeden en werken met zilver? Dit is een unieke workshop die in heel Nederland geboekt kan worden. Techniek wordt waar nodig besproken, maar het spelen met zilver staat centraal. Wij gaan vooral voor het plezier met elkaar, maar er wordt ook zeker veel geleerd en u gaat naar huis met een prachtig sieraad. Op verrassende wijze ontstaan namelijk de mooiste sieraden.
Prijs per persoon: €65,00
Duur van de activiteit: 2.0 uur
Minimaal aantal personen: 8
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Diverse sieraden zelf makenkampenkampensushikampenSieraden workshopVrijgezellenuitje? Maak een eigen sieraad!werken met echt zilversushiMet vriendinnen een eigen sieraad maken

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in Kampen. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Kampen

Kampen heeft ruim een eeuw lang vele sigarenfabrieken binnen haar stadsmuren gehad en staat nu nog steeds bekend om zijn sigaren.Kampen heeft niet alleen de cultuurtoerist iets te bieden. Ook de natuur- en waterliefhebber kan hier zijn hart ophalen. Diverse wandel- en fietsroutes doorkruisen de stad en de IJsseldelta. De aanwezige havens en rondvaart en zeilmogelijkheden, maken Kampen een watersportstad bij uitstek. Kortom, Kampen is een bezoekje waard!

Beleef een dagje, avondje of weekendje Kampen met de fiets, de zeilboot, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

Kampen, gelegen aan de monding van de IJssel, is omstreeks 1440 lid geworden van de Hanze. Hierin verenigden zich verschillende handelssteden, zoals Zwolle, Deventer en Doesburg. Dit Hanze-lidmaatschap zorgde voor een bloeiperiode van de stad. De stadskern werd vergroot en er kwamen bijzondere bouwwerken. Deze rijke cultuurhistorie heeft vele honderden monumenten en bezienswaardigheden opgeleverd.

Kampen

Hanzestad Kampen ligt in de regio IJsseldelta met prachtige natuurschoon en veel water. De Hanzestad is een gezellige en veelzijdige stad met een sfeervol historisch centrum. Door de vele musea en attracties, evenementen en het gezellige winkel- en uitgaansgebied is het hier heerlijk vertoeven voor 1 of meerdere dagen.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto