Enjoy.nl
beleef het samen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Groepsuitje in Giethoorn - Workshops voor jong en oud!

Wilt u uw bezoek aan Giethoorn uitbreiden met een leuke en leerzame workshop? Dan is dit arrangement zeker iets voor u. U combineert uw lunch, high tea of diner met één van onze workshops.

vanaf € 15,- p.p.
Gezelligheid in ons Restaurant
Gezelligheid in ons Restaurant
Terras bij ons Restaurant
Ons Restaurant in Giethoorn
Genieten op ons terras in Giethoorn

Dit arrangement is inclusief

  •  High Tea, lunch of diner
  •  Een van de genoemde workshops

Prijs: op aanvraag en afhankelijk van de keuze van de workshop en lunch, high tea of diner.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Groepsuitje Giethoorn

Nieuw in het aanbod Workshops. Gezellig met uw vrienden, familie of collega’s één van onze workshops volgen gecombineerd met en high tea, lunch, diner of buffet. Ook zijn de workshops te combineren met één van onze andere arrangementen.

De Workshops

Schilder workshop
In een leuke en ontspannen sfeer wordt u wegwijs gemaakt in de schilderwijze van Bob Ross of Jenkins. U maakt onder professionele begeleiding een eigen schilderij of vormt samen met uw familie of collega’s één groot schilderij (1,5 uur).

Mozaïek workshop
De kleine felgekleurde steentjes vormen de ingrediënten voor een leuke middag, waarbij u een bloempot omtovert tot en Mexicaans potje. (1 uur)

Sieraden maken
Sierlijk of sportief, het maakt niet uit. Uw eigen smaak en kleur verwerken in een leuke ketting, oorbel of armband. (1½ uur)

Zeepkettingen maken
De nieuwe trend uit het sieraden maken ontstaan. Zeepvormen, kralen, lint, schelpen, u kunt het allemaal combineren tot een mooie geurende ketting. (1,5 uur)

Kookworkshop
De koks van ons restaurant geven u een kijkje in hun keuken. Zij brengen u op een leuke ontspannen manier de fijne kneepjes van het koken bij, die u daarna zelf kan gaan nuttigen. Prijs en invulling op aanvraag. (Deze hoeft niet gecombineerd te worden met een diner of dergelijke. Dat is al inbegrepen.)

Klopmen schilderen
U gaat onder begeleiding een originele houten klomp (of een paar) decoreren

High tea, lunch of Diner

Bovenstaande workshops combineert u met een High Tea, lunch of diner (met uitzondering van de kookworkshop). Alles wordt met veel aandacht door onze koks voor u bereid. Dus dit wordt op en top genieten.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Gezelligheid in ons RestaurantTerras bij ons RestaurantOns Restaurant in GiethoornGenieten op ons terras in Giethoorn

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto