Enjoy.nl
beleef het samen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Workshop sieraden maken - Giethoorn sieraad van het Noorden

Ontdek het mooie Giethoorn, proef de sfeer in het gezellige restaurant en wees creatief bij het maken van uw eigen sieraad als aandenken aan de dag.

vanaf € 39,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 8.0
vakantiehuis in Giethoorn
vakantiehuis in Giethoorn
Winter in Giethoorn
Genieten op ons terras in Giethoorn
Gezelligheid in ons Restaurant
Ons Restaurant in Giethoorn
Rondvaart Giethoorn
In de winter rondvaren in Giethoorn

Bij deze workshop sieraden maken is inbegrepen

  •  1 koffie of thee
  •  Workshop Sieraden maken
  •  Kop soep
  •  Rondvaart 1 uur

Prijs: € 39,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen

Met minder personen in overleg mogelijk. 

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Workshop sieraden maken

Gezellig met vriendinnen of familie een dag creatief zijn. Maak je eigen sieraad en ontdek ook nog eens het prachtige Giethoorn. Na de workshop geniet u van culinaire verwennerij in ons restaurant.

Voorbeeld programma

Hieronder een voorbeeld programma. Start- en eindtijden kunnen in overleg worden vastgesteld.

  •  Ontvangst met een kopje koffie of thee
  •  Workshop sieraden maken
  •  Na de workshop geniet u van een kop tomaten- of mosterdsoepen
  •  Afsluiting met een rondvaart door het dorp
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

vakantiehuis in GiethoornWinter in GiethoornGenieten op ons terras in GiethoornGezelligheid in ons RestaurantOns Restaurant in GiethoornRondvaart GiethoornIn de winter rondvaren in Giethoorn
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Suzanne Westhuis
34 jaar
gebruiker Aanbevolen
17-08-2016 19:59

Prima geregeld zeer tevreden.

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" Prima geregeld zeer tevreden. "

Suzanne Westhuis 17-08-2016 19:59

Meer leuke uitjes

foto