Enjoy.nl
beleef het samen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Creatieve Workshop - Zeepkettingen maken in Giethoorn

Laat uw creativiteit de vrije loop en maak een prachtige zeepketting. Dit in de mooie omgeving van het waterdorp Giethoorn.

vanaf € 37,50 p.p.
Ons Restaurant in Giethoorn
Ons Restaurant in Giethoorn
Gezelligheid in ons Restaurant
Ons Restaurant in Giethoorn
Restaurant in Giethoorn

Bij deze workshop zeepkettingen maken is inbegrepen:

  •  Koffietafel standaard
  •  Workshop zeepketting maken
  •  Koffie of thee na

Prijs: € 37,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen

Het is mogelijk om het programma uit te breiden met een rondvaart of fluistertocht. Tevens is het mogelijk om de koffietafel te vervangen voor een high tea of diner.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Creatief met Zeep - Maak uw eigen zeepketting

Gezellig zeepkettingen maken in het waterrijke gebied in de Kop van Overijssel. In het sfeervolle restaurant gelegen in het pittoreske Giethoorn, gaat u na een uitgebreide lunch met elkaar zeepkettingen maken. Dit onder begeleiding van Galerie de Voorst.

Voorbeeldprogramma van deze creatieve workshop

Onderstaand het programma. Start- en eindtijden worden in overleg bepaald.

  •  U wordt ontvangen met een uitgebreide broodtafel (60 min) incl koffie, thee en melk naar behoefte
  •  Workshop zeepkettingen maken
  •  Kopje koffie of thee ter afsluiting
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Ons Restaurant in GiethoornGezelligheid in ons RestaurantOns Restaurant in GiethoornRestaurant in Giethoorn

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto