Enjoy.nl
beleef het samen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Het familieportret - Schilderworkshop in Giethoorn

Een gezellige dag met de gehele familie. Onder begeleiding van een kunstenaar wordt u wegwijs gemaakt in de wereld van het portret schilderen.

vanaf € 62,50 p.p.
Genieten op ons terras in Giethoorn
Genieten op ons terras in Giethoorn
Restaurant in Giethoorn
Gezelligheid in ons Restaurant
Het water in Giethoorn

Bij deze Schilderworkshop is inbegrepen:

  •  1 consumptie naar keuze
  •  Tomaten- of mosterdsoep
  •  Schilderworkshop
  •  3-gangendiner of barbecue

Prijs: € 62,50 p.p. op basis van minimaal 20 personen

Bent u met minder personen is dit in overleg mogelijk. Toeslag bij 11-20 personen € 2.50 p.p. Kinderprijs op aanvraag.

De prijs van deze schilderworkshop in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2019.

Het familieportret

Een gezellige dag met de gehele familie waarbij u aan het einde van de dag een heus familieportret mee naar huis mag nemen. Onder begeleiding van een kunstenaar wordt u wegwijs gemaakt in de wereld van het portret schilderen.

Het programma:

12.00 uur Ontvangst in Giethoorn met 1 consumptie naar keuze en een kop tomaten- of mosterdsoep

12.45 uur Een rondvaart door Giethoorn en over het meer 't Bovenwijde, waarbij u uitstapt in het dorp bij het atelier.

13.45 uur Het schilderen van het familieportret onder begeleiding van een kunstenaar. Het unieke familieportret mag u 's avonds mee naar huis nemen. Leuk om kado te geven aan een echtpaar of voor een verjaardag.

17.15 uur U wandelt langs de grachten terug naar ons gezellige restaurant.

17.45 uur U kunt napraten tijdens een borrel (exclusief) met aansluitend een 3-gangen diner of barbecue.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Genieten op ons terras in GiethoornRestaurant in GiethoornGezelligheid in ons RestaurantHet water in Giethoorn

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto