Enjoy.nl
beleef het samen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Workshop Glas in Lood in Arnhem

Maak kennis met glas in lood. Leer glas snijden, breken, slijpen, lood zetten en solderen.
  • Minimum aantal personen: 4
  • Duur van de activiteit: 4.0 uur
vanaf € 39,95 p.p.
Er zijn 9 reviews gegeven. 9.1
Workshopruimte
Workshopruimte
Vlinder
Hanger
Sieraden
Uitgebreide omschrijving

Maak kennis met glas in lood. Leer glas snijden, breken, slijpen, lood zetten en solderen. Deze workshop is inclusief alle materialen, luxe koffie/theetafel. De workshop vindt plaats bij ons op locatie in Arnhem.

088-5405805
Persoonlijk advies?
Kaart
Foto's
WorkshopruimteVlinderHangerSieraden
9.1/10
beoordeling
9.1 op 10
Beoordeling gebaseerd op 9 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
17-04-2018 21:50

Het was een prima workshop, gegeven door deskundige mensen. We hebben een leuke middag gehad en een mooi werkstuk mee naar huis kunnen nemen. De uitleg was goed stap voor stap verzorgd. Het gereedschap en het benodigde materiaal was steeds in voldoende mate aanwezig. De koffie/thee tussendoor was ook prima.

gebruiker 9
ine kuijpers
63 jaar
gebruiker Aanbevolen
24-06-2017 21:50

zeer goede en fijne workchop geweest,goede uitleg en erg gezellig,een minpuntje,er staat op de site zoete koffietafel maar een betere omschrijving is koffie/thee mee met zoete lekkernijen

gebruiker 9
guus vander Heijden
76 jaar
gebruiker Aanbevolen
07-07-2016 21:55

Iedereen heeft het naar de zin gehad en waren blij met het resultaat (iedereen zijn eigen kunstwerk) aan te bevelen voor volw. van alle leeftijden.

gebruiker 9
yvonne van heerde
56 jaar
gebruiker Aanbevolen
07-06-2016 23:14

we vonden het super , konden lekker ons gang gaan uitleg was ook duidelijk en de koffie tafel was ook een verrassing . we hebben ons goed vermaakt .

gebruiker 10
Anneke De Zeeuw
57 jaar
gebruiker Aanbevolen
21-10-2015 14:03

Ontzettend leuke workshop met prima uitleg en begeleiding. Echt superfijne middag gehad. Dit doen we zeker nog eens!!

gebruiker 9
Johan Hetterscheit
68 jaar
gebruiker Aanbevolen
03-03-2015 14:59

Workshop was geweldig. ontvangst,begeleiding was in onze ogen top. We hebben erg genoten en kunnen het iedereen aanbevelen.

gebruiker 9
Ria X
gebruiker Aanbevolen
13-05-2014 12:14

Ontzettend leuke workshop, hele prettige begeleiding. Zelf je dier/kleuren kiezen, leren snijden, breken, slijpen, in lood zetten en solderen. Hij hangt voor het raam! Zeker voor herhaling vatbaar.

gebruiker 9
Paula Hijmans
54 jaar
gebruiker Aanbevolen
26-03-2013 15:17

Erg leuk om te doen en een leuke workshop voor dat geld,niet duur.

gebruiker 9
dory witjes
56 jaar
gebruiker Aanbevolen
18-02-2013 11:35

Leuke gezellige cursus, met mooie resultaten. Wij hebben genoten.

Over Onze partner

Algemeen

Sieraden & Glasatelier

Faciliteiten

Wij geven workshops sieraden maken, HotPot, glas in lood, glasmozaik en tiffany. Leuk als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje erc. Het is mogelijk in overleg eenpassend arrangement samen te stellen met bijv. high tea, lunch of buffet.Naast de workshops verkopen we Tiffany lampen, woonaccessoires, kadoartikelen en een groot assoriment kralen.

Ligging

De workshop ligt in het centrum van Arnhem op 10 minuten loopafstand van station Centraal en Velperpoort. Achterhet Rembrandt theater (bioscoop)Parkeergelegenheid in parkeergarage Velperplein (onder Mediamarkt)

Omgeving

U kunt het vinden in de wijk Spoorhoek nabij het Modekwartier.
Toeristische informatie
Arnhem

Arnhem en Nijmegen vormen het centrale punt van een unieke regio in Nederland. Deze regio staat vooral bekent om de geschiedenis die hier is geschreven. Er is voor elk wat wils, u kunt als levensgenieter terecht op de vele terrasjes en kroegen om te genieten van wereldse gerechten. Of bent u toch meer een cultuurliefhebber dan heeft Regio Arnhem ook super veel te bieden, denkt u maar eens aan de vele: musea, landgoederen, theaters of historische stadjes!

" zeer goede en fijne workchop geweest,goede uitleg en erg gezellig,een minpuntje,er staat op de site zoete koffietafel maar een betere omschrijving is koffie/thee mee met zoete lekkernijen "

ine kuijpers

De Leukste Uitjes in Arnhem

Wat is er te doen in Arnhem? Van een dagje uit met familie, vrienden of collega's tot een weekendje weg met zijn tweetjes, het hele gezin of een groep vrienden of vriendinnen. Arnhem is zeer veelzijdig en biedt de leukste uitjes voor kleine en grote groepen. Hier vindt u de beste uitjes in Arnhem.

Uw laatst bekeken uitjes
foto