Enjoy.nl
beleef het samen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Workshop Disco Dansen - Disco The Right Way

Lets Celebrate met deze swingende workshop en haal je hart op met de overbekende disco-hits van toen!
  • Minimum aantal personen: 10
  • Duur van de activiteit: 1.5 uur
  • Activiteit op locatie
vanaf € 22,50 p.p.
Er zijn 2 reviews gegeven. 8.5
UoD
UoD
UoDk
UoD
Disco Party workshop
Uitgebreide omschrijving

Herleef de glitter disco-tijden met de Jackson five, Kool & The Gang, Spargo en KC & the sunshine band. Even opwarmen en dan komen de verschillende moves aan bod, je leert de Soul Walks en John Travolta's favourits van een enthousiaste docente! Inclusief leuke disco-gadget voor iedere deelnemer.

Huur glitteroutfits erbij voor € 2,50 p.p.: glitterjurkjes, tops, overhemden en jaren '70 bell bottom broeken, pruiken, glitterhoedjes etc!

NB prijzen zijn ex btw. Reiskosten <75 km.

088-5405805
Persoonlijk advies?
Kaart
Foto's
UoDUoDkUoDDisco Party workshop
8.5/10
beoordeling
8.5 op 10
Beoordeling gebaseerd op 2 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
7.0
Ligging
7.0
Prijs / kwaliteit
9.0
Service
9.0
Activiteiten
8.0
Accommodatie
Reviews
gebruiker 8
Conny Blanken
56 jaar
gebruiker Aanbevolen
02-05-2017 22:11

Goed geregeld

gebruiker 9
liesbeth sievers
53 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
26-09-2015 20:13

Prima 1 op1 contact met Hester over diverse details. Ballet ruimte was volgens na mijn mening gezellig en knus,praktische grote ruimte. Prettig was dat we helemaal alleen de groep waren en daardoor ons "vrij" voelde. Tevens zelf drinken en knabbels mee mogen nemen, was ook prettig. Hester was erg enthousiast en had er zichtbaar zelf ook lol om.

  • 7.0
  • 7.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 8.0

Over Onze partner

Algemeen

Met deze dansworkshop breekt u het ijs op uw personeelsfeest, vrijgezellendag, familiereunie of andere zakelijke of privé gelegenheid.

Faciliteiten

Deze dansworkshop biedt u een actieve aanvulling op uw programma met een oriëntaals buikdansoptreden of aanstekelijke workshops in danssoorten uit alle windstreken: disco, oriëntaals buikdans, linedance, zumba, bollywood en Afrikaanse dans en percussie.
Met passie en humor neergezet door een of meer docenten of artiesten. Zij zetten uw mensen met gemak in beweging en weten hun te raken. Ook voor advies over welke dansactiviteit of -optreden het beste bij uw gelegenheid past, kunt u bij deze dansworkshop terecht.
De workshops worden gegeven bij u op locatie, of er kan een geschikte ruimte geregeld worden in Amsterdam, Breda, Den Bosch of Waalwijk. Liever een Engels gesproken workshop? Ook geen probleem.

Ligging

De meeste dansworkshops die worden verzorgt vinden plaats in Noord-Brabant op een locatie die door de klant wordt aangewezen of op een van de vaste locaties van ons zelf. Maar ook daarbuiten in Noord Holland, Friesland en Utrecht worden met regelmaalt op verzoek workshops gegeven.

Er zijn vaste wekelijkse orientaalse danslessen en bollywood lessen in Breda.

Omgeving

Er zijn vaste wekelijkse orientaalse danslessen en bollywood lessen in Breda.
Toeristische informatie

" Prima 1 op1 contact met Hester over diverse details.
Ballet ruimte was volgens na mijn mening gezellig en knus,praktische grote ruimte. Prettig was dat we helemaal alleen de groep waren en daardoor ons "vrij" voelde. Tevens zelf drinken en knabbels mee mogen nemen, was ook prettig. Hester was erg enthousiast en had er zichtbaar zelf ook lol [..] "

Anoniem

foto