Enjoy.nl
beleef het samen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Theatersport / Lama arrangement Maastricht

Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens workshop Theatersport in Maastricht wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.

vanaf € 45,- p.p.
t1
t1
Theatersport
Theatersport
theatersport
theatersport

Word ook een Lama tijdens deze workshop Theaterimprovisatie

Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens workshop Theatersport in Maastricht wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.

Deze theater workshop vindt plaats op uw eigen gekozen locatie in en rondom Maastricht. Thuis, op het werk, elke locatie is mogelijk.

Theatersport workshop - leren improviseren

Theatersport maakt de laatste jaren snel opmars in bekendheid door televisieprogramma's als 'De Lama's' en 'De vloer op'.


Theatersport is leuk om naar te kijken, maar het is nog leuker om zelf te doen!

Voor wie?
Een theatersportworkshop is een leuke en ontspannen activiteit voor bedrijven, organisaties en instellingen. We verzorgen workshops voor teambuilding, bedrijfsuitjes en als onderdeel van trainingsprogramma’s en hei-sessies.

In deze workshop ligt het accent op de basisprincipes van theatersport: spelplezier, creativiteit, lef, spontaniteit en enthousiasme. Met luchtige en amusante oefeningen komen de deelnemers spelenderwijs in aanraking met het fenomeen theatersport en met hun eigen onvermoede creativiteit en talenten.

In heel Nederland te boeken. Als u zelf geen locatie heeft assisteren wij u daar graag in. Denkt u dan wel aan eventuele zaalhuur kosten.

Tot 20 personen betaald u de vaste prijs van € 550.00 per groep.
Bent u met meer personen dan is de prijs op aanvraag.

Prijs per persoon: €27,50
Duur van de activiteit: 2.5 uur
Minimaal aantal personen: 20
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

t1TheatersportTheatersporttheatersporttheatersport

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in Maastricht. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Maastricht

Maastricht en het heuvelland vormen de perfecte locatie voor een onvergetelijk groepsuitje, bedrijfsuitje of incentive. U beleeft de leukste momenten met elkaar in de historische binnenstad, tussen de moderne architectuur of in de groene heuvels van Zuid Limburg.

Beleef een dagje, avondje of weekendje Alkmaar met de fiets, een actieve kanotocht, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

Het Zuid-Limburgse heuvelland zorgt voor een on-Nederlands gevoel. Het gebied vertoont een afwisselend landschap met akkers, weilanden, dalen en hellingbossen. Het landschap zelf herbergt haast exotische attracties: zo komen in Groeve ’t Rooth fossielen aan de oppervlakte en staat het Gerendal bekend om de orchideeën die er jaarlijks bloeien.

Maastricht

De zuidelijke stad Maastricht is met het Vrijthof, de Maas en zijn karakteristieke steegjes een geweldige stad om te ontdekken. Voor een weekendje weg, een actief stadsspel of rondvaart langs de stad zult u zich in Maastricht geen moment vervelen.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto