Enjoy.nl
beleef het samen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Teambuilding Circus Workshop

Jongleer technieken leren, acts maken, en dan voor elkaar optreden. Voor iedereen uitdagend, met veel actie en creativiteit. Spannend!
  • Minimum aantal personen: 15
  • Maximum aantal personen: 150
  • Duur van de activiteit: 165.0 minuten
  • Activiteit op locatie
vanaf € 29,75 p.p.
Allez-hop!
Allez-hop!
Allez-hop!
Circus
Devilsticks 1
Uitgebreide omschrijving

U leert bij ons Diabolo’s en Devilstick gooien, Jongleren, Acrobatiek, en Chinese bordjes draaien. We sluiten de workshop af met een spetterende voorstelling in de piste, met heuse glitterkleding en opzwepende circusmuziek!

Door het intensieve samenwerken en de uitbundige lol wordt dit uitje een echte piekervaring. Het is spannend, met veel beweging en uitdaging. Je hoeft niet lenig, sterk of sportief te zijn.

De prijs voor 10 - 20 personen is gelijk: € 450 excl. reiskosten.

088-5405805
Persoonlijk advies?
Kaart
Foto's
Allez-hop!Allez-hop!CircusDevilsticks 1

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Circus Allez-hop!

Circus Allez-hop!

Circus Allez-hop! staat voor enthousiasme en voor allemaal meedoen. De uitdagende materialen nemen de deelnemers volkomen in beslag, terwijl ze intussen ongemerkt aan de inhoud werken: samenwerken; nieuwe dingen bij elkaar en zichzelf ontdekken; en omgaan met onbekende situaties. Kortom: Teambuilding door workshops met jongleren, acrobatiek, en aanverwante circustechnieken. Je leert veel nieuws!

Workshops Jongleren en Acrobatiek

Onder Jongleren verstaan wij een behoorlijk breed scala van technieken: niet alleen met doekjes en met balletjes jongleren, maar ook gooien met diabolo’s en met devilsticks. Daarnaast nog draaien met Chinese bordjes, soms werken we ook nog met ringen, om over te gooien of te jongleren. Bijna alle werkvormen zijn in kleine, wisselende groepjes, waarbij je dus telkens met anderen samenwerkt. In je eentje oefenen is er dus vrijwel niet bij.

Wij komen op locatie

Circus Allez-hop! heeft geen eigen Theatergebouw. Wij komen daarom naar de door u gekozen locatie. Wij kunnen helpen met zoeken naar een geschikte plek. Per deelnemer is 3,5 vierkante meter nodig, en een hoogte van 3 tot 3,5 meter.

In heel Nederland

De actieradius is tot nu toe van Den Helder tot Goes en van Sneek tot Maastricht. En Brussel.
Toeristische informatie

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Uw laatst bekeken uitjes

Meer leuke activiteiten

foto