Enjoy.nl
beleef het samen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Workshop Bonbons maken

Leer je eigen bonbons maken in Alkmaar!
  • Minimum aantal personen: 4
  • Duur van de activiteit: 2.5 uur
vanaf € 37,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 8.0
Bonbons
Bonbons
bonbons maken
bonbons maken
bonbons maken
Bonbons
Uitgebreide omschrijving
Je leert de bonbons helemaal zelf maken, met professionele mallen. Je doet alles zelf, het maken van de vullingen en zelfs het tempereren (verwerkbaar maken) van de chocolade. Je gaat naar huis met een volle doos bonbons, die er uit ziet alsof het in de winkel gekocht is! Deze workshop is intensief, maar je krijgt dan ook kennis en resultaat mee waar je nog lang van zult genieten. Deze workshop is ook geschikt voor vrijgezellenfeestjes en bedrijfsuitjes.
088-5405805
Persoonlijk advies?
Kaart
Foto's
Bonbonsbonbons makenbonbons makenbonbons makenBonbons
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Mireille Roetink
48 jaar
gebruiker Aanbevolen
22-02-2018 15:39

Leuke, lekkere en leerzame workshop, en ook nog eens gezellig mede dankzij Nikki

Over Crea-Kunst

Algemeen

Wij geven workshops voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, kinderpartijtjes, familiefeesten en nog veel meer. We maken ook workshops op maat.

Faciliteiten

De workshops die wij geven zijn bonbons maken, cupcakes versieren, en high tea maken. Op creatief gebied hebben wij venetiaanse maskers versieren, slippers pimpen, diverse sieraden workshops en diverse schilderworkshops. De schilderworkshops worden meestal op maat gemaakt. Het is bij ons ook mogelijk steps, kano's of fietsen te huren. Er kan een hele dag geplanned worden bij ons, met alles er op en er aan. Een bijzondere workshop die wij geven is bijvoorbeeld burlesque dansen.

Ligging

Wij hebben locaties in Haarlem, Amsterdam en Alkmaar. Wij komen ook op locatie.

Omgeving

We hebben locaties in Haarlem, Alkmaar en Amsterdam. Het is ook mogelijk een workshop te boeken voor een zelf gekozen locatie. Wij komen ook bij mensen thuis, en op feestlocaties van de klanten zelf.
Toeristische informatie

" Leuke, lekkere en leerzame workshop, en ook nog eens gezellig mede dankzij Nikki "

Mireille Roetink

Alkmaar

Alkmaar staat natuurlijk bekend om z'n kazen dus als u deze Noord-Hollandse stad bezoekt voor een weekendje weg of dagje uit met familie en vrienden dan mag de kaasmarkt niet ontbreken. Naast Kaas heeft Alkmaar een gezellig winkelcentrum om flink te shoppen. Is er voor cultuurliefhebbers met meer dan 1000 monumenten genoeg cultuur te snuiven en ligt de stad ook nog slechts een kwartier van het Noordzeestrand! Kortom, Alkmaar moet u echt eens bezoeken!

Uw laatst bekeken uitjes

Meer leuke activiteiten

foto