Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Weekendje zeilen met een klipper vanuit Harlingen

Heeft u altijd al eens een weekendje aan boord van een klipper willen verblijven? Dit zeiluitje is een ware belevenis. Er zijn diverse vaarroutes en programma's mogelijk dus geef uw wensen door, dan kunnen wij voor uw familieuitje of weekendje zeilen met vrienden of collega's een passend programma [..]

vanaf € 43,75 p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen
Genieten op het IJsselmeer
Genieten op het IJsselmeer
Familieuitje op het water aan boord van een klipper
Slapen aan boord van de Hollandia
Salon in het zeilschip
Keuken aan boord van de klipper
Gezellig borrelen aan boord van de klipper
Stoer zeiluitje

Dit arrangement is inclusief

  •  Inschepingsschotel op vrijdagavond
  •  2x Ontbijt op zaterdag en zondag
  •  2x Lunch op zaterdag en zondag
  •  1x BBQ op zaterdagavond
  •  Mountainbike tocht (inclusief fietshuur)
  •  Koffie, thee, melk
Prijs: € 87,50 p.p.
Minimum aantal personen is 15.

Prijs is exclusief huur schip. Deze prijs is op aanvraag en afhankelijk van de gewenste periode.
De drankjes kunnen aan het eind van de reis op basis van nacalculatie worden afgerekend.

Uiteraard is het ook mogelijk om alleen het schip te huren. Voor prijzen kunt u contact opnemen met onze reserveringsafdeling.

De prijs van dit weekendje zeilen is geldig tot en met 31 december 2019.

Weekendje zeilen met een klipper vanuit Harlingen

Zeilen op deze klipper is een belevenis op zich. Of u nu met uw vereniging, bedrijf of familie wilt varen, zeilen op deze klipper vanuit Harlingen is mogelijk. De Waddenzee en het IJsselmeer liggen binnen handbereik. Een dagtocht naar Terschelling of de zeehondenbank als familieuitje, een weekend zeilen naar Vlieland, Texel of Ameland, een weekje uitwaaien tijdens een individuele tocht, een dagtocht met uw vrienden of een zeilvakantie, wij, Mark en Esther, heten u van harte welkom aan boord.

Genieten van het zeilen op de Waddenzee of het IJsselmeer

De luxe platbodem, die gebouwd is in 1914, is geheel verbouwd voor het varen met u, uw familie of uw relatie's. Aan dek is een heerlijke kuip om te genieten van het zeilen en het prachtige uitzicht op de Waddenzee of het IJsselmeer. In de haven kan hier lekker nagepraat worden. Ook is het een ideale plek aan boord voor de wat kleinere kinderen. Binnen zult u verrast zijn door de sfeervolle salon en de gezellige bar benedendeks. Vanuit de salon is er vrij uitzicht naar buiten zodat er ook met wat slechter weer nog van de omgeving kan worden genoten.

Natuurlijk kan er ook heerlijk geslapen worden in de pas gerenoveerde hutten. Tijdens dagtochten kan er met 40 personen gevaren worden en voor een meerdaagse zeiltocht zijn er 23 bedden aan boord.
In de winterperiode kan het schip gebruikt worden als mobiele hotel accommodatie of voor een winter zeilreis. Wij nodigen u graag uit op onze prachtige klipper.

Ons idee voor uw weekendje zeilen en sportief bezig zijn!

Mocht u dit jaar met uw groep een weekendje willen zeilen en daarna sportief bezig zijn, dan is het mountainbike arrangement een ideale oplossing.

Zaterdagochtend vertrekken we vroeg uit de haven van Harlingen om via de Waddenzee naar Terschelling of Vlieland te varen. Tussen 2 en 3 uur 's middags komen we aan in de haven.
Voor de sportievelingen staan er mountainbikes klaar.

Na een kleine opwarmronde duiken we de duinen en het bos in om een sportieve tocht te maken. Via hazepaadjes en karresporen komen we na 1, 2 of 3 uur weer aan bij het schip.

's Avonds wordt de BBQ aan dek gebracht en wacht er een heerlijke maaltijd.

Dit arrangement combineert 2 dagen zeilen met een gezonde en sportieve bezigheid.
De fietstocht kan aangepast worden aan het conditieniveau van de groep en evtentueel worden verdeeld in een stuk voor de beginner en een langere tocht voor de wat meer ervaren fietser.

Wanneer u liever niet gaat mountainbiken kunnen we uiteraard in overleg met u kijken naar andere mogelijkheden.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Genieten op het IJsselmeerFamilieuitje op het water aan boord van een klipperSlapen aan boord van de HollandiaSalon in het zeilschipKeuken aan boord van de klipperGezellig borrelen aan boord van de klipperStoer zeiluitje

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Zeilen is een belevenis op zich. Of u nu met uw vereniging, bedrijf of familie wilt varen, zeilen op deze klipper vanuit Harlingen is mogelijk. De Waddenzee en het IJsselmeer liggen binnen handbereik. Een dagtocht naar Terschelling of de zeehondenbank als familieuitje, een weekend zeilen naar Vlieland, Texel of Ameland, een weekje uitwaaien tijdens een individuele tocht, een dagtocht met uwvriendenof een zeilvakantie, wij, Mark en Esther, heten u van harte welkom aan boord.

Kamers

Natuurlijk kan er ook heerlijk geslapen worden in de pas gerenoveerde hutten. Tijdens dagtochten kan er met 40 personen gevaren worden en voor een meerdaagse zeiltocht zijn er 23 bedden aan boord. In de winterperiode kan het schip gebruikt worden als mobiele hotel accommodatie of voor een winter zeilreis. Wij nodigen u graag uit op onze prachtige klipper.

Faciliteiten

U zult verrast zijn door de sfeervolle salon en de gezellige bar benedendeks. Vanuit de salon is er vrij uitzicht naar buiten zodat er ook met wat slechter weer nog van de omgeving kan worden genoten. Door het gebruik van mahonie- en teakhout afgewerkt met scheepskoper, heeft de salon een heerlijke nautische uitstraling. De knusse zithoeken aan de ene kant en de drie tafels aan de andere kant zorgen ervoor dat iedereen op z'n gemak kan zitten. Verder is de ruimte uitgerust met TV, een DVD- en CD speler.

Vaargebied

Afvaarthaven
Hier zie je de afvaarthaven in de zomer (Harlingen) en in de winter (Leeuwarden). In het zomerseizoen varen we over het algemeen over de Waddenzee en het IJsselmeer. Bij slecht weer of op verzoek, zoeken we de Friese binnenwateren op. In Harlingen hebben we een eigen ligplaats vlak bij de sluis met mogelijkheid tot overdekt parkeren. In de winter ligt de het in Leeuwarden als hotelschip en vergaderlocatie. Verder varen we winter zeiltochten naar de waddeneilanden.

Bereikbaarheid
Zowel Harlingen als Leeuwarden zijn met het openbaar vervoer of met de auto zeer goed te bereiken. De trein naar Harlingen stopt in de haven. Vanuit Amsterdam is het een klein uurtje met de auto naar het Friese. Vanuit de zeehaven Harlingen liggen alle waddeneilanden binnen handbereik en is het nog mogelijk om echt van de rust en de natuur te genieten. Via de sluizen bij Kornwerderzand (ongeveer een uurtje varen vanuit Harlingen) ligt het IJsselmeer, waar prachtige tochten naar de Friese of de Noord-Hollandse kust kunnen worden gemaakt.

Een unieke ervaring
Door de getijbewegingen en de daardoor droogvallende zandplaten, is zeilen op het wad een ervaring die over het algemeen een diepe en onvergetelijke indruk achterlaat.

Leeuwarden

Leeuwarden is de hoofdstad van de provincie Friesland. Een stad vol met herinneringen uit het verleden. Paleizen en monumenten uit de tijd van de Nassau’s, De Oldenhove, de scheve toren die zichzelf al eeuwen staande weet te houden en prachtige musea geven een goed beeld van het vroegere Leeuwarden. Daarnaast is de stad bekend omdat hier het officiële startpunt en de finish van de elfstedentocht is.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto