Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Zeildag of zeilweekend op de Waddenzee - Bijzonder groepsuitje voor vrienden, familie of collega's

Een unieke zeiltocht op de Waddenzee speciaal voor groepen. Tijdens deze droogvaltochten komt u met deze speciale zeilschepenschip op de drooggevallen bodem van de Waddenzee te liggen, kortom een bijzondere ervaring.

vanaf € 60,- p.p.
zeiltocht
zeiltocht
zeilen
etmaal zeilen
brandarisrace
etmaal zeilen
zeilen op de wadden
zeilen op de wadden
kajuit

Het dagprogramma is inclusief

 •  Zeiltocht
 •  Koffie, thee en melk
 •  Lunch
 •  Avond maaltijd

Prijs zaterdag of zondag: € 130,- p.p. (€ 80,- p.p. exclusief eten en drinken)
Prijs maandag t/m vrijdag: € 110,- p.p. (€ 60,- p.p. exclusief eten en drinken)

Het etmaal programma is inclusief

 •  Zeiltocht van 12.00 tot 12.00 de volgende dag
 •  1 Overnachting aan boord
 •  Koffie, thee en melk
 •  Lunch
 •  Avondmaaltijd
 •  1x Ontbijt
 •  Toeristenbelasting

Prijs vrijdag, zaterdag of zondag: € 160,- p.p. (€ 110,- p.p. exclusief eten en drinken)
Prijs maandag t/m donderdag: € 145,- p.p. (€ 95,- p.p. exclusief eten en drinken)

Fris- en alcoholische drankjes kunt u zelf meenemen of aan boord bestellen (u rekent deze af aan het einde van de reis).

De prijzen van deze zeiltocht op de Waddenzee zijn geldig tot en met 31 december 2019.

Zeilen met groepen op de Waddenzee

Een unieke zeiltocht op de Waddenzee speciaal voor groepen. Deze dag- of 24-uurstochten, waarbij het schip uiteindelijk op de bodem van de Waddenzee komt te liggen, zijn een groot succes en een zeer bijzondere beleving. De zeilschepen, met thuishaven Harlingen, zijn gebouwd voor het varen op getijdewater. De Waddenzee, met haar voortdurende cyclus van eb en vloed, is al vele jaren het vaar- en droogvalgebied. 

Dagprogramma

's Morgens scheept u in en rond 9.30 uur vaart het schip de haven uit en worden de zeilen gezet op weg naar een mooie zandbank in de Waddenzee.

Daar aangekomen worden de zeilen gestreken, het anker zakt en de ebstroom neemt langzaam het water mee. Als het schip droogligt strekt zich een eindeloos prachtig wandelgebied uit, over de bodem van de zee. Na een paar uurtjes brengt de vloed het water weer terug en laat het schip weer drijven.

De zeilen worden gezet en voldaan zeilt u terug naar Harlingen waar het schip rond 19.00 uur weer afmeert.

Etmaal programma

's Middags scheept u rond 12.00 uur in en vaart het schip de haven uit en worden de zeilen gezet op weg naar een mooie zandbank in de Waddenzee. Daar aangekomen worden de zeilen gestreken, het anker zakt en de ebstroom neemt langzaam het water mee.

Als het schip droogligt strekt zich een eindeloos prachtig wandelgebied uit, over de bodem van de zee. Onder het genot van een drankje ziet u de zon verdwijnen, u slaapt midden op zee en heel vroeg in de morgen ligt het schip weer droog en kunt u de dag starten met een hele speciale ochtendwandeling. Als het water terugkomt worden de zeilen gezet en na 24 uur op het Wad stapt u, met het gevoel van een lange vakantie, in Harlingen rond 12.00 uur weer van boord.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

zeiltochtzeilenetmaal zeilenbrandarisraceetmaal zeilenzeilen op de waddenzeilen op de waddenkajuit

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Zeilen vanuit Harlingen

Sinds 1985 organiseren wij groepszeilreizen en mee-zeilreizenop historische en klassieke zeilschepen. Het gemeenschappelijk doel is de prachtige zeilschepen in stand te houden, te laten varen en voor iedereen toegankelijk te maken. De traditionele zeilvaart verdient dat.De schepen, varende onder de vlag van de SHZH, voldoen aan de strenge veiligheidseisen van de Binnenschepenwet.

Hart voor het reilen en zeilen van de schepen

Alle schippers zijn lid van de SHZH. Ze hebben hart voor het reilen en zeilen van de schepen en oog en oor voor de wensen van reizigers. De unieke werkwijze van de SHZH is te danken aan een persoonlijke benadering en de korte lijnen tussen klant, kantoor en schipper.

Wat u wilt, zeg het maar!

Een zeilschip van de SHZH kunt u huren voor 1 dag, 2 dagen, een week, een midweek, een week of nog langer. Aan boord is het mogelijk in een goed geoutilleerde kombuis zelf uw eten te bereiden. Maar u kunt er ook voor kiezen dat deels of geheel door een professioneel cateringbureau van de SHZH te laten verzorgen.

De ene zeilreis is de andere niet.

Geef dus uw wensen door en we maken graag een zeilreis voor u. Op basis van uw persoonlijke wensen ontvangt u van ons dan een offerte op maat.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto