Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Zeilweekend op een klipper - Bijzonder Vriendenweekend op het water

Heeft u altijd al eens een weekendje aan boord van een zeilschip willen verblijven. Kom met je vriendengroep genieten aan boord van een prachtige zeilklipper. Het is een belevenis op zich om de de nautische sfeer te ervaren. Ook met een groep is dit zeiluitje natuurlijk een bijzonder weekend weg.

vanaf € 82,50 p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen
Zeilklipper de Hollandia
Zeilklipper de Hollandia
Gezellig borrelen aan boord van de klipper
Keuken aan boord van de klipper
Salon in het zeilschip
Slapen aan boord van de Hollandia
Familieuitje op het water aan boord van een klipper
Genieten op het IJsselmeer
Stoer zeiluitje

Dit weekendje weg op een zeilschip is inclusief:

  •  Huur schip
  •  Bemanning
  •  2 nachten

Prijs: vanaf € 165.00 per persoon op basis van minimaal 15 personen.

De prijs is exclusief catering, vraag naar de mogelijkheden.

De prijs van dit weekendje weg op een zeilschip is geldig tot en met 31 december 2019.

Vriendenweekend op het water

Heeft u altijd al eens een weekendje aan boord van een zeilschip willen verblijven. Kom met je vriendengroep genieten aan boord van een prachtige zeilklipper. Het is een belevenis op zich om de de nautische sfeer te ervaren. Ook met een groep is dit zeiluitje natuurlijk een bijzonder weekend weg.

Faciliteiten aan boord van de platbodem

De luxe platbodem, die gebouwd is in 1914, is geheel verbouwd voor het varen en overnachten met u, uw familie of uw relatie's. De Hollandia beschikt over 23 slaapplaatsen verdeeld over 2, 3 en 4 persoonshutten. Alle hutten zijn voorzien van stromend water, luchtverversing en centrale verwarming. Alle hutten hebben hun eigen bedlampje en zijn standaard met beddengoed en dekbedden uitgerust. U zult verrast zijn door de sfeervolle salon en de gezellige bar benedendeks. Vanuit de salon is er vrij uitzicht naar buiten zodat er ook met wat slechter weer nog van de omgeving kan worden genoten. Door het gebruik van mahonie- en teakhout afgewerkt met scheepskoper, heeft de salon een heerlijke nautische uitstraling. De knusse zithoeken aan de ene kant en de drie tafels aan de andere kant zorgen ervoor dat iedereen op z'n gemak kan zitten. Verder is de ruimte uitgerust met TV, een DVD- en CD speler.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Zeilklipper de HollandiaGezellig borrelen aan boord van de klipperKeuken aan boord van de klipperSalon in het zeilschipSlapen aan boord van de HollandiaFamilieuitje op het water aan boord van een klipperGenieten op het IJsselmeerStoer zeiluitje

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Zeilen is een belevenis op zich. Of u nu met uw vereniging, bedrijf of familie wilt varen, zeilen op deze klipper vanuit Harlingen is mogelijk. De Waddenzee en het IJsselmeer liggen binnen handbereik. Een dagtocht naar Terschelling of de zeehondenbank als familieuitje, een weekend zeilen naar Vlieland, Texel of Ameland, een weekje uitwaaien tijdens een individuele tocht, een dagtocht met uwvriendenof een zeilvakantie, wij, Mark en Esther, heten u van harte welkom aan boord.

Kamers

Natuurlijk kan er ook heerlijk geslapen worden in de pas gerenoveerde hutten. Tijdens dagtochten kan er met 40 personen gevaren worden en voor een meerdaagse zeiltocht zijn er 23 bedden aan boord. In de winterperiode kan het schip gebruikt worden als mobiele hotel accommodatie of voor een winter zeilreis. Wij nodigen u graag uit op onze prachtige klipper.

Faciliteiten

U zult verrast zijn door de sfeervolle salon en de gezellige bar benedendeks. Vanuit de salon is er vrij uitzicht naar buiten zodat er ook met wat slechter weer nog van de omgeving kan worden genoten. Door het gebruik van mahonie- en teakhout afgewerkt met scheepskoper, heeft de salon een heerlijke nautische uitstraling. De knusse zithoeken aan de ene kant en de drie tafels aan de andere kant zorgen ervoor dat iedereen op z'n gemak kan zitten. Verder is de ruimte uitgerust met TV, een DVD- en CD speler.

Vaargebied

Afvaarthaven
Hier zie je de afvaarthaven in de zomer (Harlingen) en in de winter (Leeuwarden). In het zomerseizoen varen we over het algemeen over de Waddenzee en het IJsselmeer. Bij slecht weer of op verzoek, zoeken we de Friese binnenwateren op. In Harlingen hebben we een eigen ligplaats vlak bij de sluis met mogelijkheid tot overdekt parkeren. In de winter ligt de het in Leeuwarden als hotelschip en vergaderlocatie. Verder varen we winter zeiltochten naar de waddeneilanden.

Bereikbaarheid
Zowel Harlingen als Leeuwarden zijn met het openbaar vervoer of met de auto zeer goed te bereiken. De trein naar Harlingen stopt in de haven. Vanuit Amsterdam is het een klein uurtje met de auto naar het Friese. Vanuit de zeehaven Harlingen liggen alle waddeneilanden binnen handbereik en is het nog mogelijk om echt van de rust en de natuur te genieten. Via de sluizen bij Kornwerderzand (ongeveer een uurtje varen vanuit Harlingen) ligt het IJsselmeer, waar prachtige tochten naar de Friese of de Noord-Hollandse kust kunnen worden gemaakt.

Een unieke ervaring
Door de getijbewegingen en de daardoor droogvallende zandplaten, is zeilen op het wad een ervaring die over het algemeen een diepe en onvergetelijke indruk achterlaat.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto