Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

4-daags even weg in Friesland arrangement

Een dagje winkelen of steden bezoeken? Groningen, Leeuwarden en Heerenveen zijn op respectievelijk, 50 minuten, 35 minuten en een kwartiertje rijden.

vanaf € 43,33 p.p.p.n.
Reisduur 4 dagen
Relaxen
Relaxen
Lounge
Terras
Diner
Ontbijt
Lunia
Zaal

Bij dit 4-daags arrangement is inbegrepen:

  •  3 overnachtingen
  •  3 x ontbijtbuffet
  •  1 dag fietshuur
  •  Gratis gebruik van fiets- en wandelroutes
Prijs € 130,00 per persoon op een villa-kamer (gebaseerd op 2 personen per kamer)
Prijs € 140,00 per persoon op een luxe kamer (gebaseerd op 2 personen per kamer)


De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

4-daags even weg in Friesland arrangement

Een dagje winkelen of steden bezoeken? Groningen, Leeuwarden en Heerenveen zijn op respectievelijk, 50 minuten, 35 minuten en een kwartiertje rijden.

Het restaurant

In het monumentale huis Lunia bevindt zich op de begane grond het a la carte-restaurant en de lounge.
De lounge: een sfeervol ingerichte serre met serviezen en koper vanuit begin negentiende eeuw. Comfortabele stoelen om te genieten van uw aperitief, of om ontspannen een boek te lezen.

Het restaurant is ondergebracht in drie open kamers en heeft ruim opgezet vierenveertig comfortabele zitplaatsen.
De menukaart biedt een fraaie keuze aan seizoens- en streekproducten. Ook hier wordt gekookt op de klassieke Franse wijze met een moderne slag.

Kamers

De ruime luxe hotelkamers (26m2) liggen in de nieuwe vleugel (6-2011). Ze zijn voorzien van: 2 extra lange éénpersoonsbedden (2,10m lang), koffie-/theevoorzieningen, balkon of terrasje met zitje, flatscreen tv, 2 stoelen, tafel of bureau en gratis wifi op de kamer. De inloop-douche is voorzien van een rainshower, zwevend toilet, design radiator en ruime wastafel.

De villa kamers (geen lift) zijn in april 2014 opgeleverd. Ook deze kamers zijn nu voorzien van modern gemak: een flatscreen, koffie/thee faciliteiten, lange eenpersoonsbedden en gratis draadloos internet.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

RelaxenLoungeTerrasDinerOntbijtLuniaZaal

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Rust, ruimte, relaxen. Wij bieden persoonlijke service in een kleinschalige sfeervolle ambiance.In 2011 heeft een grote verbouwing plaatsgevonden, waarmee 14 nieuwe deluxe kamers zijn gebouwd. Tevens kwam er een grote binnentuin, vergaderzaal, wellness en parkeergelegenheid bij. Het monument is anno nu voorzien van modern gemak!

Faciliteiten

U kunt hier comfortabel overnachten en goed dineren. Door de centrale ligging voor de 3 noordelijke provincien is het hotel een aantrekkelijke uitvalsbasis om het mooie noorden van Nederland te ontdekken.

Het hotel beschikt zelf over een mooie binnentuin en heeft ook een terras, maar ook een kleinschalige wellness en jeu de boulesbaan.In de prachtige binnentuin kunt u als hotel- en/of restaurantgast kosteloos gebruik maken van de 9-persoons buitenwhirlpool en de Finse sauna.

Verder beschikt het hotel over voldoende parkeerruimte en gratis Wifi.

Restaurant

In het monumentale huis bevindt zich op de begane grond het a la carte-restaurant en de lounge.

De lounge: een sfeervol ingerichte serre met serviezen en koper vanuit begin 19e eeuw. Comfortabele stoelen om te genieten van uw aperitief, of om ontspannen een boek te lezen.

Het restaurant is ondergebracht in 3 open kamers en heeft ruim opgezet 40 comfortabele zitplaatsen. De menukaart biedt een fraaie keuze aan seizoens- en streekproducten. Ook hier wordt gekookt op de klassieke Franse wijze met een moderne slag.

In de omgeving is van alles te doen!

Aantrekkelijk voor de toeristische gast zijn de huurfietsen die u bij het hotel kunt krijgen met 3 of 7 versnellingen, een tandem of een elektrische fiets. De receptie helpt u graag met veel verschillende wandelroutes door de verschillende nationale parken in de omgeving zoals het Drents-Friese Wold en de Weerribben.

Een dagje winkelen of steden bezoeken? Groningen, Leeuwarden en Heerenveen zijn op respectievelijk, 50 minuten, 35 minuten en een kwartiertje rijden.

De Orchideenhoeve, Oranjewoud met het Belvedere Museum, schilderachtig Beetsterzwaag, de Drentse hunebedden, de Friese meren zijn allemaal dichtbij.

Oldeberkoop ligt zeer centraal en is dus een prachtige uitvalsbasis om de noordelijke provinciën te bezoeken!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto