Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Super sale - Wellness voor een ontspannen prijs

Genieten van een 3-daags wellness arrangement? Dan is deze aanbieding echt iets voor jou! Verblijf 2 nachten in het hotel en maak gratis gebruik van de wellness faciliteiten van het hotel.

vanaf € 34,50 p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen
strandwandeling
strandwandeling
hotstone
neeltje jans
Vooraanzicht hotel
Bar
Hotelkamer
Hotelkamer
Hotelkamer Balkon
Lobby
High tea
Bar
Lunch
Buitenkant
Entree
Feel Happy Moment
Lobby
Hotelkamer
Kamer
Kamer met balkon
Kamer met balkon
Lobby
Lobby
Lunch Lobby
Vooraanzicht
Zwembad

Dit Super Sale Wellness aanbieding is inclusief:

  •  2 Overnachtingen in een comfort kamer
  •  2x Een heerlijk Ontbijtbuffet
  •  Gebruik Wellness
  •  Aankomst zo/ma/di/wo/do

Prijs: vanaf € 69 p.p. op basis van een 2-persoon Comfort kamer.

Het arrangement is gebaseerd op het kamertype comfort, maar is tegen extra betaling te upgraden naar een luxe of superior suite.

De prijs van deze Super Sale Wellness aanbieding is alleen geldig met aankomst op zondag t/m donderdag en tot en met 22 december 2017 met uitzondering van de feestdagen.

Super sale

3 Dagen kunt genieten van alle wellness faciliteiten die het hotel te bieden heeft. Ook is een strandwandeling zo gemaakt, het strand ligt namelijk heerlijk dichtbij.

Het hotel

Het hotel geeft gastvrijheid een nieuwe betekenis. Binnen biedt het hotel 134 suites en 3 appartementen - elk met een eigen sfeer, een goed restaurant en diverse wellnessfaciliteiten. Een bijzonder rustpunt vormt de open binnentuin. Bij ons komt u als gast niet zomaar dineren of overnachten. U wordt in de watten gelegd met (h)eerlijke streekproducten, oprechte aandacht en een prachtige ambiance geïnspireerd op de Art Nouveau. Dit hotel heeft alle ingrediënten binnen handbereik om nog een dagje te blijven of eens terug te komen, op nog geen 50 minuten rijden vanaf Rotterdam / Gent / Breda.

Wellness
Wilt u zo snel mogelijk de hectiek van de dag achter u laten, geniet dan van een heerlijk moment in ons zwembad, de sauna’s of het Turks stoombad. Is de sauna u net iets te veel van het goede, dan kunt u heerlijk relaxen op de unieke verwarmde zwembadrand. Een plekje waar u, voor u het weet, heerlijk tot ontspanning komt.

Wilt u zich meer inspannen? Geen probleem! Op een aantal fitnesstoestellen kunt u zich na een hele dag mentaal inspannen ook nog even lekker fysiek inspannen. Omdat alle hotelgasten (dus ook kinderen) vrij toegang hebben tot het zwembad, de sauna's en het Turks stoombad is het dragen van badkleding verplicht.

Omgeving

Grenzeloos genieten. Een plek waar je (weer) jezelf kunt zijn en waar je (opr)echt kunt genieten! Verder naar buiten lonken ruimte, rust en vrijheid in (een omgeving van) nationale parken, duinen, golfbanen en maneges, kilometers strand en sprookjesachtige dorpsgezichten. Werk en ontspanning laten zich hier uitstekend combineren. Wissel workshops af met een wellnessmoment.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

strandwandelinghotstoneneeltje jansVooraanzicht hotelBarHotelkamerHotelkamerHotelkamer BalkonLobbyHigh teaBarLunchBuitenkantEntreeFeel Happy MomentLobbyHotelkamerKamerKamer met balkonKamer met balkonLobbyLobbyLunch LobbyVooraanzichtZwembad

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Ons hotel geeft gastvrijheid een nieuwe betekenis. Hier komen gasten niet zomaar vergaderen, dineren of overnachten. Ze worden in de watten gelegd met eerlijke streekproducten, oprechte aandacht en een prachtige ambiance geïnspireerd op de art nouveau. Werk en ontspanning laten zich in ons hotel, met 133 suites en 4 appartementen uitstekend combineren.

Faciliteiten

Het hotel geeft gastvrijheid een nieuwe betekenis. Binnen biedt het Hotel 134 suites en 3 appartementen - elk met een eigen sfeer, een goed restaurant en diverse wellnessfaciliteiten. Een bijzonder rustpunt vormt de open binnentuin. Bij ons komt u als gast niet zomaar vergaderen, dineren of overnachten. U wordt in de watten gelegd met (h)eerlijke streekproducten, oprechte aandacht en een prachtige ambiance geïnspireerd op de Art Nouveau.

Ligging

Dit Hotel heeft alle ingrediënten binnen handbereik om nog een dagje te blijven of eens terug te komen, op nog geen 50 minuten rijden vanaf Rotterdam / Gent / Breda

Omgeving

Grenzeloos genieten.Een plek waar je (weer) jezelf kunt zijn en waar je (opr)echt kunt genieten! Verder naar buiten lonken ruimte, rust en vrijheid in (een omgeving van) nationale parken, duinen, golfbanen en maneges, kilometers strand en sprookjesachtige dorpsgezichten. Werk en ontspanning laten zich hier uitstekend combineren. Wissel workshops af met een wellnessmoment.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto