Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

4-daagse Wandelvakantie door Drenthe - Wandelen door de prachtige bossen rondom Orvelte

Ontdek Drenthe tijdens deze heerlijke 4-daagse Wandelvakantie door Drenthe en wandel door de prachtige bossen rondom Orvelte. Ontdek de mooie natuur en wandel van hotel naar hotel.

vanaf € 66,- p.p.p.n.
Reisduur 4 dagen
Orvelte
Orvelte
Drentsche Aa
Drentsche Aa
Wandelen Geopark Hondsrug

Dit arrangement is inclusief:

  •  Bagagevervoer (1 koffer p.p.) op 2e t/m laatste dag
  •  3 Overnachtingen
  •  3x uitgebreid ontbijt
  •  Wandelroutes

Prijs: vanaf € 198,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Exclusief:

  •  Lunch, diner en drankjes
  •  Toeristenbelasting
  •  Entreegelden
  •  Seizoenstoeslag in april en september van € 3,00 per persoon per nacht
  •  Seizoenstoeslag in mei t/m augustus van € 6,00 per persoon per nacht

De prijs van dit 4-daagse Wandelarrangement is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Wandelen rondom Orvelte

Wandel met deze 4-daagse aanbieding door de prachtige staatsbossen rondom Orvelte. Ook wordt een bezoek gebracht aan één van de mooiste dorpen in Nederland (Orvelte).

Programma:

In de loop van de middag wordt u verwacht in één van de beste restaurants/hotel van Drenthe in Schoonloo voor uw eerste overnachting. Voor het diner (niet bij de prijs inbegrepen) kunt u kiezen uit een eenvoudig diner bij het restaurant aan de overzijde of een culinair diner in uw overnachtingshotel.

De volgende dag start uw wandeling richting het Hotel in Elp langs het Zwarte Water (Elpermeer) en de recreatieplas Loomeer. De langere route (ca 20 km) gaat ook langs het voormalige kamp Westerbork.

Op dag 3 gaat uw wandeling via museumdorp Orvelte, deels over het Drenthepad naar het Hotel in Wezep waarna u na een nachtje Wezep weer terugwandelt naar Schoonloo. Deze route gaat grotendeels over het Pieterpad. U kunt desgewenst een nachtje extra bijboeken in dit hotel.

De hotels waar u verblijft:

Dag 1: Het hotel in Schoonloo
Verscholen in het groen en langs de route van het Pieterpad ligt deze prachtige Herberg. Met een brasserie waar in informele sfeer een lunch en diner genuttigd kan worden, een restaurant voor wie meer in stijl wil dineren en een hotel waar heel basic of meer in luxe overnacht kan worden, biedt deze Herberg een compleet concept voor zowel de passant als de levensgenieter die een meerdaags arrangement in gedachten heeft. 

Dag 2: het Familiehotel in Elp
Gelegen in Drenthe vindt u dit Familiehotel. In de directe omgeving zijn vele fiets- en wandelroutes en de centrale ligging van het pittore­ske Elp maakt de Koekoekshof een unieke uitvalbasis voor leuke activiteiten. In het restaurant kunt u terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch of een diner. Ook is het heerlijk toeven op het zonnige terras.

Dag 3: Het Hotel-Restaurant in Wezup
Dit Hotel Café Restaurant en Slijterij ge­legen in het idyllische Drentse dorpje Wezup tussen Emmen en Westerbork in de gemeente Coevorden. Mede door de gemoedelijke Drentse sfeer hebben we al vele gasten mogen verwelkomen. Naast de vele mogelijke dagtrips en vertier in en om Wezup is deze practige locatie heerlijk om te ontspannen en ontstressen.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

OrvelteDrentsche AaDrentsche AaWandelen Geopark Hondsrug

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Genieten op de fiets of te voet in Drenthe

In deze fiets- en wandelprovincie is het heerlijk toeven in mooie hotels. Met onze speciale fietsarrangementen en wandelaanbiedingen gaat u van hotel naar hotel. Wij regelen alles voor u dus u kunt van uw welverdiende vakantie genieten. Heerlijk fietsen of te voet de ontdekkingsreis maken en wij brengen uw bagage naar het volgende adres.

Fietsen door Drenthe

Drenthe is natuurlijk Fietsprovincie nummer 1 en heeft prachtige natuurgebieden en natuurparken waar u als fietsliefhebber op en top van kunt genieten tijdens de speciaal samengestelde fietsvakanties. Laat u inspireren en vraag ons de mogelijkheden om van uw fietsvakantie een onvergetelijke reis te maken.

Gastvrije hotels, lekker eten en uitstekende fietsroutes hebben wij voor u samengesteld in mooie fietsvakanties.

Wandelschoenen aan en stappen maar ...!

Ook de wandelvakanties zijn met grote zorg samengesteld om zo een heerlijke belevenis te voet te maken. Bezoek een van de mooie natuurparken die Drenthe rijk is. En als u na een dag wandelen aan komt bij het volgende hotel en uw bagage is inmiddels gearriveerd checkt u lekker in om te genieten in en rondom het hotel.

Reserveren

Heeft u een passend arrangement gevonden dan kunt u online of telefonisch uw aanvraag indienen en uw wensen uiteraard kenbaar maken. Wij maken graag een passende aanbieding voor u om zo uw fietsvakantie of wandelvakantie onvergetelijk te maken.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto