Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Gezin of familiedag inclusief barbecue vanaf 4 personen in de Weerribben

Een leuke dag in de Weerribben met uw familie of gezin, waarbij niks moet en alles mag. Lekker ontspannen borrelen op het terras of in het café, terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad, speelzolder, kinderhoek of andere faciliteiten. Ook voor volwassenen staan er activiteiten klaar zoals [..]

vanaf € 22,50 p.p.
Er zijn 4 reviews gegeven. 8.8
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof
`t Binnenhof

Super Deal Super Deal

Bij dit gezin of familieuitje is inbegrepen:

  •  Een kopje koffie of thee en boerenbrok
  •  Hele dag vrij gebruik van zwembad, de andere faciliteiten, klootschieten op de weg en boeren-activiteiten
  •  3-gangen menu (1) of een barbecue (1)

Prijs: € 22.50 p.p.
Kinderen van 6 t/m 11 jaar € 12,50 p.p.

Actieve familiedag

Combineer het gezellig samen zijn en bijkletsen met leuke, enerverende en betaalbare activiteiten:

Kickbike € 10,00 per kickbike
U kunt met z'n allen kickbikes huren om de omgeving te ontdekken of u huurt een aantal kickbikes, zodat iedereen wanneer ze willen in de omgeving een klein rondje kunnen kickbiken.

Aqua- en/of bouncingbubbelen € 3,50 per keer
Beleef deze hilarische en enerverende activiteiten. Stap in de aquabubbel om te lopen op het water of krijg de bouncingbubbel omgehangen en gaat u rollebollen in de Weerribben.

Klimbos Avontuurlijk Paasloo € 17,50 p.p. (kinderen prijs afh. van leeftijd en lengte)
700 meter Klimmen (2 uur) in Klimbos Avontuurlijk Paasloo € 17,50 p.p.

Arrow Battle € 10,00 p.p.
Een ronde Arrow Battle (1 uur) waar u het opneemt tegen elkaar met Pijl en boog in onze battle arena. Een nieuwe variant op Paintballen

Boogschieten € 6,50 p.p.
Leer schieten op voorwerpen, op puntenladders en ervaar het blind schieten.

De prijs van dit gezin- en familieuitje is geldig tot 31 december 2019.

Gezin of Familiedag in de Weerribben

Een ouderwets gezellige dag uit met het gezin of de familie beleven in Paasloo aan de rand van de Weerribben. Een ontspannen dag waar niks moet en veel kan. U kunt vrij gebruik maken van de speeltuin, speelzolder, hinkelbaan, jeu de boules, boerengolf, boerenbowlen en sportfaciliteiten als tafeltennis, badminton, tennis, Darts, Poolbiljart. De dag wordt afgesloten met een diner, barbecue of buffet.

Tegen een kleine toeslag kunt u ook gebruik maken van de Arrow Battle, boogschieten, Klimbos Avontuurlijk Paasloo, Aquabubbel of bubbelvoetbal.

We maken er een geweldige Familiedag van!

Sfeervolle locatie in natuurgebied de Weerribben

In deze voormalige boerenhofstede vindt u een restaurant, serre, lounge en café. Het restaurant is landelijk gelegen aan de rand van de Weerribben en beschikt over een gezellig terras aan het water. 

Programma voorbeeld:

  •  U kunt het arrangement op ieder gewenst tijdstip aanvangen.
  •  Ontvangst met een warme consumptie naar keuze (en voor de kinderen één andere consumptie) met ambachtelijke boerenbrok
  •  Het gehele "verblijf" vrij gebruik van het zwembad, speeltuin, speelzolder, hinkelbaan, jeu de boules, boerengolf, boerenbowlen en sportfaciliteiten als o.a.  tafeltennis, badminton, tennis, Darts, Poolbiljart. 
  •  De dag wordt afgesloten met een 3-gangendiner of een barbecue
088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

`t Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhof`t Binnenhof
8.8/10
beoordeling
8.8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 4 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 9
Douwe Sminia
70 jaar
gebruiker Aanbevolen
06-07-2017 14:11

Het was een perfecte locatie. Iedereen was enthousiast en zeiden: hier komen wij nogmaals terug. Bediening, eten, sfeer, omgeving, kortom alles was gewoon goed.

gebruiker 9
Pieter Kuipers
gebruiker Aanbevolen
14-06-2016 15:49

Eigenaar Wilco had de zaken prima voor elkaar. We kregen een eigen ruimte zowel binnen en buiten. Er is heel veel te doen voor jong en oud. We waren met 30 mensen en iedereen was erg enthousiast. de bbq was ook uitstekend met prima vlees. Ik zou deze locatie zeker aanbevelen!

gebruiker 8
G Zuidema
41 jaar
gebruiker Aanbevolen
22-09-2015 21:45

Een aanrader voor een gezellige familiedag! Voor elke leeftijd, en goed verzorgd.

gebruiker 9
M Mulder
68 jaar
gebruiker Aanbevolen
16-09-2015 12:52

Wij zijn zeer tevreden over de locatie in de Weeribben.
Hoewel het erg druk was op deze dag, kregen we aandacht en een snelle, vriendelijke bediening. Met name de kindvriendelijkheid (we hadden 5 kleine kinderen bij ons) deed prettig aan. Er was begrip voor de kinderwensen en wij kregen een gezellige, ruime hoek in de lounge toegewezen voor de gehele dag. En een aparte hoek aan tafel voor lunch en diner, zodat er voor ieder voldoende privacy was (voor ons en andere gasten).

Over Onze Partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo Overijssel heeft een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee.

Faciliteiten

Deze locatie in Paasloo Overijssel beschikt over een zwembad, een grote waterpartij waar diverse activiteiten ondernomen kunnen worden. Van lopen- of klootschieten op het water tot fietsen in het prachtige natuurgebied, met een elektrische TukTuk op pad, varen met fluisterboten of fluisterfietsen.

Ligging

Deze locatie in Paasloo Overijssel is gelegen midden in het Nationaalpark de Weerribben-Wieden in Paasloo en het café-restaurant is gevestigd op het Villapark de Weerribben-Wieden.

Omgeving

Met familie en vrienden genieten in een rustieke informele sfeer in één van Nederlands mooiste natuurgebieden, Nationaal Park de Weerribben.

Paasloo

Paasloo ligt op de grens van Overijssel en Drenthe in het Nationaal Park de Weerribben. Dit prachtige natuurgebied biedt geweldige mogelijkheden voor een actief dagje uit, heerlijk fietsen, wandelen, maar ook op het water zijn er mogelijkheden met een fluisterboot om dit natuurgebied te ontdekken.

" Een aanrader voor een gezellige familiedag! Voor elke leeftijd, en goed verzorgd. "

G Zuidema 22-09-2015 21:45

Meer leuke uitjes

foto