Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Fietsweekend - Er op Uit op de Veluwe met 30% korting op een extra 3-gangen diner

Heerlijk fietsen over de Veluwe, slapen in prachtige chalet en lekker eten. Kom met vrienden, het gezin of hele familie genieten in dit fantastische stukje Nederland. Er is hier zoveel te beleven en voor ieder wat wils! Boek nu deze speciale zomeraanbieding en u kunt een 2e diner bij boeken voor [..]

vanaf € 49,25 p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen
Chalet
Chalet
Diner
Familie arrangement
Familie Veluwe

Bij dit Fietsweekend- Actief op de Veluwe is inbegrepen:

  •  2 Overnachtingen op basis van een 2-persoonskamer
  •  Wandelroutes
  •  1x Een 3-gangen diner
  •  2x Ontbijt

Prijs: € 98,50 p.p. Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting a € 1,50 p.p.p.n.

Toeslagen:

  •  Zaterdag toeslag: € 5,00 per persoon
  •  1-persoonskamer toeslag: € 10,00 per persoon per nacht

Het extra diner is bij te boeken voor € 17,00 i.p.v. € 24,50 p.p.

De prijs van dit Zomerse Fietsarrangement is geldig en te boeken tot en met 21 september 2018.

Fietsweekend - Er op Uit op de Veluwe met 30% korting op een extra 3-gangen dine

Heerlijk fietsen over de Veluwe, slapen in prachtige chalets en lekker eten. Kom met vrienden, het gezin of hele familie genieten in dit fantastische mooie stukje Nederland. Er is hier zoveel te doen en te beleven ...echt voor ieder wat wils!

Hotel op de Veluwe

De locatie is gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. ‘s Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten! Ook vanuit uw hotelkamer kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom, u vindt een poort achter de hotelkamers.

De Kamers

Het hotel beschikt over 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. De chalets zijn onderverdeeld in vier aparte kamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden (inclusief beddengoed en linnengoed), een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WIFI.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

ChaletDinerFamilie arrangementFamilie Veluwe

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto