Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Familie vakantiehuis arrangement de Weerribben

Ervaar de luxe en de service van een hotel met de privacy van een eigen woning voor uw gehele familie/gezelschap. In 1 van Nederlands mooiste natuurgebieden ligt ons vakantiepark. Beleef een zorgeloos weekend met uw familie of vrienden.

vanaf € 50,- p.p.p.n.
Reisduur 4 dagen
Airtrampoline
Airtrampoline
Rondvaart Giethoorn
Hooivorkdarten
Klootschieten
Vakantiepark
Vakantiepark
Terras Weerribben
Familiedag Weerribben
Zwembad
Boerengolf kind
Familiedag in de Weerribben
Boerengolf
Barbecue

Bij dit vakantiehuis arrangement is inbegrepen:

  •  2 Overnachtingen in een villa
  •  2x Ontbijt
  •  1x Plate naar keuze
  •  1x Gourmet of Barbecue geserveerd in uw villa
  •  servicekosten, linnengoed, toeristenbelasting

Prijzen:
Vanaf € 150.00 p.p. op basis van 4, 6 of 8 persoonswoningen

Grote groepsaccommodaties op aanvraag.

De prijs van dit vakantiehuis arrangement is geldig tot 31 december 2019 met uizondering van de feestdagen.

Familie vakantiehuis arrangement in de Weerribben

Ervaar de luxe en de service van een hotel met de privacy van een eigen woning voor uw gehele familie/gezelschap. In één van Nederlands mooiste natuurgebieden liggen 3 grote familie villa's voor 12, 16 of 24 personen. Terwijl u geniet van de omgeving, de faciliteiten en lekker aan het ontspannen bent, wordt het ontbijt en het eten voor de avond gebracht. Oftewel een zorgeloos weekend met uw familie of vrienden.

Familievilla van Residence de Weerribben & restaurant 't Binnenhof

Een landelijk gelegen perceel waar onze villa's staan staat bekend staat om het vele groen, natuur, privacy en kleinschalige karakter. 

Het restaurant is gevestigd aan de rand van het villapark in een voormalige boerenhofstede. Hier vindt u een gezellige serre, knus café, groot terras aan het water en een lounge bij de open haard waar u kunt genieten van een lunch- en specialiteitenkaart of lekker kunt genieten van de a la carte kaart (ook voor groepen mogelijk).

Het restaurant zorgt ook voor de ontbijten, maaltijden en barbecues in de familievilla's. Tevens bieden ze diverse activiteiten aan als lopen op het water in een aquabubbel, klootschieten op de weg, boerengolf of -frisbee, solex rijden en tal van andere mogelijkheden, maar kan u ook (privé) gebruik maken van het zwembad, tennisbaan, darts, biljart en de andere faciliteiten.

Het programma:

Vrijdag
U kunt de gehele dag al vrij gebruik maken van de faciliteiten en het zwembad.
Vanaf 15.00 uur kunt u in uw familievilla.

19.00 uur
Tussen 15.00-19.00 uur wordt de plate geserveerd in het restaurant of in uw villa.

20.30-22.00 uur
Neem een duik in het zwembad wat geheel privé tot uw beschikking staat.

Zaterdag 

09.00 uur
Het ontbijtbuffet wordt in uw villa gebracht.

18.00 uur
De barbecue (of gourmet) wordt bij uw villa gebracht.

Zondag 
09.00 uur
Het ontbijtbuffet wordt in uw villa gebracht. 

U kunt op ieder gewenst tijdtstip uitchecken. 

Extra's

  •  Tijdens uw verblijf kunt u vrij gebruik maken van alle faciliteiten als het zwembad, tennisbaan en andere faciliteiten
  •  Er zijn voldoende speelfaciliteiten voor de kinderen aanwezig (kinderhoek, grote speeltuin, diverse spelmaterialen)
  •  U kunt naar eigen inzicht het lopen op het water en het klootschieten inplannen
  •  Privé gebruik zwembad
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

AirtrampolineRondvaart GiethoornHooivorkdartenKlootschietenVakantieparkVakantieparkTerras WeerribbenFamiliedag WeerribbenZwembadBoerengolf kindFamiliedag in de WeerribbenBoerengolfBarbecue

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze Partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo Overijssel heeft een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee.

Faciliteiten

Deze locatie in Paasloo Overijssel beschikt over een zwembad, een grote waterpartij waar diverse activiteiten ondernomen kunnen worden. Van lopen- of klootschieten op het water tot fietsen in het prachtige natuurgebied, met een elektrische TukTuk op pad, varen met fluisterboten of fluisterfietsen.

Ligging

Deze locatie in Paasloo Overijssel is gelegen midden in het Nationaalpark de Weerribben-Wieden in Paasloo en het café-restaurant is gevestigd op het Villapark de Weerribben-Wieden.

Omgeving

Met familie en vrienden genieten in een rustieke informele sfeer in één van Nederlands mooiste natuurgebieden, Nationaal Park de Weerribben.

Paasloo

Paasloo ligt op de grens van Overijssel en Drenthe in het Nationaal Park de Weerribben. Dit prachtige natuurgebied biedt geweldige mogelijkheden voor een actief dagje uit, heerlijk fietsen, wandelen, maar ook op het water zijn er mogelijkheden met een fluisterboot om dit natuurgebied te ontdekken.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto