Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

3-daags Winter Wandelarrangement op de Veluwe - Overnachten in een Chalethotel

Geniet van een winter wandelarrangement op de Veluwe. Lekker wandelen in de prachtige natuur. Slaap in een chalethotel en loop vanuit je hotelkamer zo de Veluwe op waar al het prachtige wild te spotten is. Geniet van dit Winter Wandelarrangement.

vanaf € 46,50 p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen
Chalet
Chalet
Anders overnachten
Familie arrangement
Chalethotel

Dit arrangement is inclusief:

  •  Ontvangst met warme chocolademelk
  •  Glühwein bij de openhaard
  •  2x Overnachting op basis van een 2-persoonskamer
  •  2x Ontbijt
  •  1x een Wildproeverij
  •  1x Pontjes wandeling naar Brockhorst
Prijs: € 93,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer

Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen.

Toeslagen:
  •   Toeslag op zaterdag: € 5,00 per persoon
  •  Toeslag 1-persoonskamer: € 10,00 per kamer per nacht
  •  Toeristenbelasting a € 1,50 p.p.p.n.
Optioneel bij te boeken:
  •  Boswachter a € 100,00 voor 2/3 uur wandelen
De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Winter Wandelen op de Veluwe

Geniet van een winter wandelarrangement op de Veluwe. Lekker wandelen in de prachtige natuur. Slaap in een chalethotel en loop vanuit je hotelkamer zo de Veluwe op waar al het prachtige wild te spotten is.

Anders overnachten

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in vier aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Op de begane grond staan twee eenpersoonsbedden. Het derde bed is alleen met een trapje te bereiken.

Programma

Dag 1:
13.00 uur: Ontvangst met warme chocolademelk (met een beetje rum misschien?) Vervolgens inchecken in Finse Chalets op de Veluwe
13.30 uur: Wandelen op de Veluwezoom richting de Posbank en misschien wildspotten? Deze wandeling kan uitgebreid worden met een boswachter die u van alles verteld over de Veluwezoom.
Voor zonsondergang uit het bos!
17.00 uur: Gluhweintje bij de openhaard
18.30 uur: Wildproeverij* geserveerd op een grote houten plank kunt u genieten van de lekkerste gerechtjes van de Veluwe.

* Buiten het wildseizoen serveren wij een Veluweproeverij.

Dag 2:
09.00 uur: Ontbijt
10.00 uur: Pontjes wandeling naar Bronckhorst
Rest van de dag vrij programma.
Optioneel dineren in het restaurant.

Dag 3:
09.00 uur Ontbijt
11.00 uur Uitchecken
088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

ChaletAnders overnachtenFamilie arrangementChalethotel

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto