Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

3-daags Wild arrangement op de Veluwe - Proef en Spot Wild en Verblijf in een Finse Chalet

Ook zo wild van wild? Ga op pad met een boswachter en spot wild op de Veluwe, om 's avonds aan te schuiven voor een wild diner. Ga zelf 's ochtends heel vroeg op pad, dan spot je de meeste dieren op de Veluwe. Blijf ook lekker overnachten in een prachtige Finse Chalet.

vanaf € 51,50 p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen
Wandelen
Wandelen
Polysport
Wild Spotten
Gluhwein
Anders overnachten
Proeverij
Chalet
Choco
Anders overnachten
Wild Spotten

Dit arrangement is inclusief:

  •  Ontvangst met warme chocolademelk
  •  2 Overnachtingen
  •  2x Ontbijt
  •  1x Wildproeverij
  •  Glühwein bij de haard

Prijs: € 103,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer Toeslagen:

  •  Toeslag op zaterdag: € 5,00 per persoon
  •  Toeslag 1-persoonskamer: € 10,00 per kamer per nacht
  •  Toeristenbelasting a € 1,50 p.p.p.n.

Optioneel bij te boeken:

  •  Boswachter a € 100,00 voor 2/3 uur wandelen

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 17 oktober 2017 met uitzondering van de feestdagen.

Optioneel bij te boeken
Koffie/Thee ontvangstinfo € 2,-
Apfelstrüdel met slagroom € 2,25
Uitgebreid Oostenrijks buffet € 22,50
Eenvoudig Oostenrijks buffet € 18,50
Diverse lunchesinfo € 9,75
Uitgebreid Oostenrijks nagerechtenbuffet € 8,50
Eenvoudig ijsbuffet € 4,-
Sorbet € 4,-
Overnachting Finse Chaletinfo € 23,-
Fietshuurinfo € 8,50
Veluwe gebak € 2,50
Veluwe Lunch € 15,-
Barbecue € 18,50
Drankjes all-ininfo € 12,-
Oud&Nieuw drank arrangementinfo € 29,50

Wild spotten en proeven op de Veluwe

Ook zo wild van wild? Ga op pad met een boswachter en spot wild op de Veluwe, om 's avonds aan te schuiven voor een wild diner. Ga zelf 's ochtends heel vroeg op pad, dan spot je de meeste dieren op de Veluwe. Blijf aansluitend slapen in een prachtige Finse Chalet.

Anders overnachten

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in vier aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi. Op de begane grond staan twee eenpersoonsbedden. Het derde bed is alleen met een trapje te bereiken.

Programma

Dag 1:
13.00 uur: Ontvangst met warme chocolademelk. Vervolgens inchecken in Finse Chalets op de Veluwe 14.00 uur: Wandelen en wildspotten (optioneel met de boswachter erbij) 16.30 uur: Gluhweintje drinken bij de haard
18.30 uur: Wildproeverij*: geserveerd op een grote houten plank kunt u genieten van de lekkerste gerechtjes van de Veluwe. * Buiten het wildseizoen serveren wij een Veluweproeverij.

Dag 2:
07.30 uur: Ga vroeg uit de veren om zelf wild te spotten! U krijgt een route mee voor onderweg.
09.00 uur: Ontbijten Rest van de dag vrij programma. Wandelen, fietsen, e-scooter rijden, e-bike tocht op de Veluwe is allemaal mogelijk! Deze kosten zijn niet inclusief. Ook zijn er genoeg leuke bezienswaardigheden en leuke dorpjes (bijv. Bronckhorst) om te bezoeken.

Dag 3:
09.00 uur: Ontbijt 11.00 uur: Uitchecken

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

WandelenPolysportWild SpottenGluhweinAnders overnachtenProeverijChaletChocoAnders overnachtenWild Spotten

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.
Optioneel bij te boeken
Koffie/Thee ontvangstinfo € 2,-
Apfelstrüdel met slagroom € 2,25
Uitgebreid Oostenrijks buffet € 22,50
Eenvoudig Oostenrijks buffet € 18,50
Diverse lunchesinfo € 9,75
Uitgebreid Oostenrijks nagerechtenbuffet € 8,50
Eenvoudig ijsbuffet € 4,-
Sorbet € 4,-
Overnachting Finse Chaletinfo € 23,-
Fietshuurinfo € 8,50
Veluwe gebak € 2,50
Veluwe Lunch € 15,-
Barbecue € 18,50
Drankjes all-ininfo € 12,-
Oud&Nieuw drank arrangementinfo € 29,50

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto