Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

3=2 Pinksterweekend op de Veluwe - Leuke activiteiten en Overnachten in Luxe Chalets

Geniet met de hele familie van het 3=2 Pinksterweekend op de Veluwe. Kom 3 nachten genieten en betaal er maar 2! Overnachten in een Luxe chalet, op 1e Pinksterdag onbeperkt genieten van onze luxe Pinksterbrunch, activiteiten voor de kids en voor de volwassenen en drankjes inclusief.

vanaf € 48,17 p.p.p.n.
Reisduur 4 dagen
buffet
buffet
Familie Veluwe
skeeler elfstedentocht
Polysport
Anders overnachten
kinderfeestje langlaufen
Carrera Racebaan
curling

Dit 3=2 Pinksterweekend is inclusief:

  •  3 Overnachtingen
  •  1x 3-gangendiner
  •  1x Ontbijt
  •  2x Pinksterontbijt
  •  Pinksterdiner op 1e pinksterdag met leuke activiteiten en inclusief alle drankjes

Prijs: € 144,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis (mits gebruik eigen bedje).
Kinderen van 4 tm 11 jaar betalen 50% van de arrangementsprijs.

Dit geldt niet voor de huurartikelen zoals kamerhuur, fietsen, steps en entreeprijzen etc. De prijs is exclusief toeristenbelasting.

De prijs van dit Pinksterweekend is geldig met aankomst op 18 mei 2018.

Familie Pinksterweekend op de Veluwe

Geniet met de hele familie van het 3=2 Pinksterweekend op de Veluwe. Kom 3 nachten genieten en betaal er maar 2! Overnachten in een Luxe chalet, op 1e Pinksterdag onbeperkt genieten van onze luxe Pinksterbrunch, activiteiten voor de kids en voor de volwassenen en drankjes inclusief.

Pinkster Programma

Dag 1: Op de 1e dag wordt u ontvangen en kunt u 's avonds genieten van een heerlijk 3-gangendiner. De avond is aan u: ga lekker genieten van een wandeling over de Veluwe, of nuttig een drankje in ons knusse restaurant.

Dag 2: Wakker worden met een heerlijk ontbijtje zodat jullie er flink tegenaan kunnen vandaag. Ook vandaag kunnen jullie lekker genieten van de prachtige omgeving wat de Veluwe te bieden heeft. Ontdek de Veluwe wandelend of op de fiets, of ga lekker spelen in de Spelerij, die dichtbij ons activiteitenpark gelegen is. Er zijn talloze mogelijkheden om de omgeving te verkennen! 's Avonds wordt er uiteraard ook aan de inwendige mens gedacht tijdens een heerlijk 3-gangen keuzediner.

Dag 3: Lekker genieten van een heerlijk Pinksterontbijt. Onze Pinksterbrunch begint om 15.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Om 15.00 uur bent u van harte welkom en staan de verschillende activiteiten klaar. Van klimmen, luchtdruk pistoolschieten, mega carrera racebaan, Segway rijden, handboogschieten, langlaufen, curlen tot een potje tennissen. Ook maken wij een leuke speelhoek voor de hele kleintjes! De drankjes waar u uit kunt kiezen zijn pils (jupiler), wijn, fris en warme drankjes. Tegen 16.30 uur wordt de uitgebreide Pinksteren-diner-buffet geopend. Zorgt u er wel voor dat de kinderen af en toe wat eten? Door alle activiteiten wordt dat nog wel eens vergeten! Rond 20.00 wordt het diner afgesloten met een geweldig nagerechten buffet. Heel veel plezier met het "Open Polysport Pinksterbuffet".

Dag 4: Dit geweldige weekend sluiten we af met een heerlijk Pinksterontbijt.

Overnachten in een Finse Chalet

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in vier aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi. Op de begane grond staan 2 eenpersoonsbedden. Het 3e bed is alleen met een trapje te bereiken.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

buffetFamilie Veluweskeeler elfstedentochtPolysportAnders overnachtenkinderfeestje langlaufenCarrera Racebaancurling

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto