Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

2=1 Familieuitje op de Veluwe - Gezellig er op uit met de Kids

Even lekker ertussenuit met de Kids, en genieten van verschillende, leuke activiteiten. Kom 2 nachten naar de Veluwe en betaal er maar 1. De kinderen mogen gratis mee. Geniet ook van een Familieweekend op de Veluwe.

vanaf € 57,25 p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen
Sate eten
Sate eten
Recreatiepark de Boshoek
Recreatiepark de Boshoek
Recreatiepark de Boshoek
Recreatiepark de Boshoek
Dierenpark Amersfoort
Recreatiepark de Boshoek
Recreatiepark de Boshoek
familie

3=2 3=2

Deze 2=1 aanbieding op de Veluwe is inclusief:

 •  2 Overnachtingen (1 GRATIS)
 •  1x Ontbijt
 •  1x Entree Dierenpark Amersfoort
 •  1 uur Bowlen
 •  1x Sate eten

Prijs: vanaf € 114,50 p.p. op basis van minimaal 2 volwassenen en 2 kinderen.

De bovenstaande prijs is exclusief lakenpakketten, toeristenbelasting en borg.

Kinderen tussen 3-12 jaar verblijven gratis.

De prijs van deze 2=1 aanbieding op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.

Familieweekend met KIDS FOR FREE

Even lekker er tussenuit met de Kids, en genieten van verschillende, leuke activiteiten zoals een bezoek aan Dierenpark Amersfoort, een uurtje bowlen en lekker smullen van de saté. Kom 2 nachten naar de Veluwe en betaal er maar 1. De kinderen mogen gratis mee. Geniet ook van een Familieweekend op de Veluwe.

Dierenpark Amersfoort

In DierenPark Amersfoort wonen wel 1500 dieren die voor leven in de brouwerij zorgen. Bij ons klim je over, onder, achter, boven en tussen de dieren via de Klim Alles-route. Vaar met je fietsboot langs giraffen en zebra’s, loop tussen maraboes in SnavelRijk en ontdek levensgrote dino’s in het DinoPark. Het meest speelse DierenPark ontdek je in Amersfoort!

Bedrock Bowling

Gezellig met z’n allen bowlen. Tijdloos en vermakelijk! Of u nu met 4- of 40 personen bent. Sfeer is er altijd in de grot van Bedrock Bowling. Onze computergestuurde banen maken het u gemakkelijk. U hoeft alleen nog maar de kegels om te gooien.

Verblijf in een Familielodge

Comfortabel genieten met uw hele gezin. Verblijf in een van de familie lodges en geniet optimaal van uw welverdiende vakantie.

Zowel binnen als buitenleven is een geweldige ervaring. Door de openslaande deuren maakt u van de keuken een buitenkeuken. Dat is pas genieten!

De familie lodge is voorzien van:

 •  3 slaapkamers met 6 slaapplaatsen
 •  Badkamer met douche en wastafel
 •  Apart toilet
 •  Keuken met volledige inventaris
 •  Senseo koffieapparaat
 •  Vlonder met barbecue

Kom optimaal tot rust in deze heerlijke lodge.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Sate etenRecreatiepark de BoshoekRecreatiepark de BoshoekRecreatiepark de BoshoekRecreatiepark de BoshoekDierenpark AmersfoortRecreatiepark de BoshoekRecreatiepark de Boshoekfamilie

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dagje uit of vakantie in Nederland? Dit recreatiepark is prachtig gelegen op de Veluwe, in het dorp Voorthuizen. Voor een actief dagje of weekendje weg of een heerlijke vakantie op de Veluwe bent u van harte welkom bij dit recreatiepark.

Faciliteiten

Dit recreatiepark is een vakantiepark voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt op dit recreatiepark zijn zeer kindvriendelijk. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur of diverse speeltuinen van groot naar klein. Ook is er in de kindervakanties (m.u.v. kerst- en voorjaarsvakantie) een animatieteam aanwezig. In Nederland is het helaas wel eens slecht weer. Geen probleem want u kunt zich prima vermaken in het overdekt zwembad of in de sfeervolle bowlinggrot.

Ligging

Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Wilt u er op uit dan zijn steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken. Niet voor niks komen tienduizenden bezoekers jaarlijks naar Voorthuizen.

Omgeving

Recreatie in Nederland saai? Niet als u naar dit recreatiepark gaat. Dit recreatiepark is omringd door de staatsbossen. Vanaf het park zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen, te wandenlen of andere activiteiten te ondernemen, zoals huifkartochten, buggy rijden, scooter tochten en nog veel meer. Wist u dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa? Beleef uw dagje uit of weekendje weg bij dit recreatiepark!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto