Enjoy.nl
er even lekker tussen uit
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

3 daags Wandel en fietsarrangement in het Sauerland - Geniet op basis van volpension!

Kom 3 dagen naar Bad Fredeburg, waar u prachtige wandel- en fietstochten kunt maken. De wandelpaden beginnen naast ons hotel en zijn verschillend in kilometers en moeilijkheidsgraad. Uw verblijf is op basis van volpension. Dus inclusief ontbijt, lunch en diner.

vanaf € 47,50 p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen
Hotel Hoch Sauerland
Hotel Hoch Sauerland
Omgeving
Hotelkamer
Hotelkamer
Ingang Hotel
Hotel Hoch Sauerland
Lobby
Restaurant
Bar
Lobby

Bij dit 3 daags Wandel en Fietsarrangement is inbegrepen:

  •  2 Overnachtingen in standaard of comfortkamer
  •  2x Ontbijtbuffet
  •  2x Een 4-gangen dinerbuffet
  •  Gratis kopje koffie of thee bij aankomst
  •  2 x Lunchpakket voor onderweg
  •  Gratis wandel- of fietskaart met routes die direct in het dorp beginnen
  •  Gratis gebruik van de sauna

Prijs: € 95,00 p.p. gebaseerd op 2 personen per kamer met aankomst van zondag tot en met woensdag.
Bij aankomst op do-vrij-zat geldt een toeslag van € 10 p.p.

Toeslag: Kamer met balkon € 7,50 per kamer per nacht.

De prijs van dit 3-daags Wandel en Fietsarrangement is geldig van 16 maart tot en met 31 augustus 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Geniet van dit Wandel en Fietsarrangement in het Sauerland

Kom 3 dagen naar Bad Fredeburg, waar u prachtige wandel- en fietstochten kunt maken. De wandelpaden beginnen naast ons hotel en zijn verschillend in kilometers en moeilijkheidsgraad. Voor elk wat wils. Ook mountainbikers of e-bikers kunnen hun hart ophalen in dit deel van Hoch Sauerland. Er zijn meerdere fietsroutes die in ons dorp beginnen.

Het hotel

Ons hotel is recent gemoderniseerd, waardoor het voor iedereen fijn verblijven is. In ons gezellige restaurant wacht iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet en iedere avond een 4 gangen dinerbuffet. Onze kamers zijn ruim en voorzien van goede bedden

Ligging van het hotel

Ontdek het land van de 1000 bergen tussen de Noord-Rijnland-Westfalen en Hessen Iserlohn Willingen met zijn verrukkelijke aangezicht, de ongetemde bossen, wildparken en geheime paden door de natuur.

Laat u inspireren door de veelzijdigheid en schoonheid van het Sauerland. Wij verheugen ons op uw komst!

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Hotel Hoch SauerlandOmgevingHotelkamerHotelkamerIngang HotelHotel Hoch SauerlandLobbyRestaurantBarLobby

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Het Hotel

Trakteer uzelf op een beetje luxe in het het uitgestrekte idyllische landschap van Hoog Sauerland, Bad Fredenburg. We hebben het volledig gerenoveerde hotel voorzien van moderne kamers en suites. Ideaal om te ontspannen of als beginpunt van een actieve dag.

De kamers

Ons hotel is recent gemoderniseerd, waardoor het voor iedereen fijn verblijven is. In ons gezellige restaurant wacht iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet en iedere avond een 4 gangen dinerbuffet. Onze kamers zijn ruim en voorzien van goede bedden.

Omgeving

Ontdek het land van de 1000 bergen tussen de Noord-Rijnland-Westfalen en Hessen Iserlohn Willingen met zijn verrukkelijke aangezicht, de ongetemde bossen, wildparken en geheime paden door de natuur.

Bereikbaarheid en Parkeren

Het hotel is gemakkelijker te bereiken vanaf Nederland. Tevens beschikt het hotel over een aantal eigen parkeerplaatsen waar u als gast van het hotel gebruik van mag maken.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto